Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χάνονται και κανενός άλλου τα save  απο το career ή μονο σε εμενα ? Γενικα που γίνεται το save cloud ή δίσκο και πώς επιλέγεις που θες . Κατα τά άλλα έχω σιχαθεί τον Ronaldo 4/5 ομάδες που πετυχαίνω είναι  Real ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το Fifa 15 δεν υποστηρίζει 21:9 aspect ratio ακομα, σε αντίθεση με παλιότερα Fifa οπως το 14 και το 13.

Ίσως να γίνεται αν αλλάξεις manual τα settings από το fifasetup.ini (Documents > FIFA15), και κάνεις read only το αρχείο.

RESOLUTIONHEIGHT = 1080

RESOLUTIONWIDTH = 2560

Τα έχω αλλάξει αλλά και πάλι βγάζει μαύρο δεξιά-αριστερά. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο update η ΕΑ;

Τα έχω αλλάξει αλλά και πάλι βγάζει μαύρο δεξιά-αριστερά. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο update η ΕΑ;

Υπαρχει πιθανοτητα, αλλα μικρη θα ελεγα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

ερωτηση: μπορω να δωσω το cd key  του φιφα 14 σε αλλον ? παιζω το φιφα15 (pc) και το φιφα14(pc)  το εχω κανει uninstall.

ερωτηση 2η: Το παιχνιδι εχουμε καταληξει με ενα φιλο οτι σε αναγκαζει να παιζεις. Οσο παιζεις ονλαιν/οφλαιν ξεκλειδωνεις πραγματα, ανεβαινεις λεβελ, ολοκληρωνεις σκιλλς κλπ κλπ

Επισης παιζοντας seasons & UT ανεβαινεις devisions. Γνωστα ολα αυτα ομως.

Παιζουμε λοιπον με αυτον τον φιλο ονλαιν παντα co op & 1vs1 friendlies. Παρατηρησαμε οτι πριν παω στο seasons devision 1 (ο φιλος ειναι dev 7 και δεν ασχολειται καθολου με UT) οταν ημουν δλδ καπου dev 4 & 3, ισως και 2....ο φιλος μου με κοντραρε αξιοπρεπως και μαλιστα καποιους αγωνες εχανα με μεγαλα σκορ πχ 1-4, 1-3 κλπ. Εκεινος με ρεαλ και εγω με Αρσεναλ.

Να προσθεσω οτι παιχτικα ειμαι ανωτερος, σε συνδυασμους κλπ

Πλεον νικαω συνεχεια και μαλιστα μου βγαινουν τα περισσοτερα οπως πασες, through πασες, σουτ μακρινα, φαουλ κλπ

Οκ μια εξηγηση ειναι οτι εχω λιωσει και ειμαι καλυτερος. Υπαρχει περιπτωση το παιχνιδι να μπουσταρει (να του ``δινει`` δλδ πραγματα μεσα στον αγωνα) εκεινον που ειναι πιο μεγαλη devision? να ειναι αυτο το χαντικαπ στην τελικη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...