Zeda Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Χάνονται και κανενός άλλου τα save απο το career ή μονο σε εμενα ? Γενικα που γίνεται το save cloud ή δίσκο και πώς επιλέγεις που θες . Κατα τά άλλα έχω σιχαθεί τον Ronaldo 4/5 ομάδες που πετυχαίνω είναι Real ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sparkikif Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το Fifa 15 δεν υποστηρίζει 21:9 aspect ratio ακομα, σε αντίθεση με παλιότερα Fifa οπως το 14 και το 13. Ίσως να γίνεται αν αλλάξεις manual τα settings από το fifasetup.ini (Documents > FIFA15), και κάνεις read only το αρχείο. RESOLUTIONHEIGHT = 1080 RESOLUTIONWIDTH = 2560 Τα έχω αλλάξει αλλά και πάλι βγάζει μαύρο δεξιά-αριστερά. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο update η ΕΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Τα έχω αλλάξει αλλά και πάλι βγάζει μαύρο δεξιά-αριστερά. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο update η ΕΑ; Υπαρχει πιθανοτητα, αλλα μικρη θα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 παει και αυτο εσπασε finally 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα που το αγοράσαμε?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 παει και αυτο εσπασε finally Αν δεν κάνω λάθος τέσσερις μήνες και 10 ημέρες ; Denuvo DRM Fixed ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ....αναφερεστε ΚΑΙ στο ονλαιν μερος? οπως εγινε ΚΑΙ με το προ δλδ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν γνωρίζω αν ισχύει για το on line. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να παίζει online (ένεκα Origin). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αξιζει το φετινο φιφα15 (για αγορα) αν ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις παιδικες ασθενειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 οι σερβερς της ΕΑ είναι down??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για δες Site: εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ερωτηση: μπορω να δωσω το cd key του φιφα 14 σε αλλον ? παιζω το φιφα15 (pc) και το φιφα14(pc) το εχω κανει uninstall. ερωτηση 2η: Το παιχνιδι εχουμε καταληξει με ενα φιλο οτι σε αναγκαζει να παιζεις. Οσο παιζεις ονλαιν/οφλαιν ξεκλειδωνεις πραγματα, ανεβαινεις λεβελ, ολοκληρωνεις σκιλλς κλπ κλπ Επισης παιζοντας seasons & UT ανεβαινεις devisions. Γνωστα ολα αυτα ομως. Παιζουμε λοιπον με αυτον τον φιλο ονλαιν παντα co op & 1vs1 friendlies. Παρατηρησαμε οτι πριν παω στο seasons devision 1 (ο φιλος ειναι dev 7 και δεν ασχολειται καθολου με UT) οταν ημουν δλδ καπου dev 4 & 3, ισως και 2....ο φιλος μου με κοντραρε αξιοπρεπως και μαλιστα καποιους αγωνες εχανα με μεγαλα σκορ πχ 1-4, 1-3 κλπ. Εκεινος με ρεαλ και εγω με Αρσεναλ. Να προσθεσω οτι παιχτικα ειμαι ανωτερος, σε συνδυασμους κλπ Πλεον νικαω συνεχεια και μαλιστα μου βγαινουν τα περισσοτερα οπως πασες, through πασες, σουτ μακρινα, φαουλ κλπ Οκ μια εξηγηση ειναι οτι εχω λιωσει και ειμαι καλυτερος. Υπαρχει περιπτωση το παιχνιδι να μπουσταρει (να του ``δινει`` δλδ πραγματα μεσα στον αγωνα) εκεινον που ειναι πιο μεγαλη devision? να ειναι αυτο το χαντικαπ στην τελικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα