Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!ΣΤΟ FIFA 15 ONLINE .!!!

4-1 Στον τελικό !!

Εβγαλα και βιντεο! o MaGiC_ChEeTaH ειμαι στο FIFA!

https://www.youtube.com/watch?v=zJC1h5nXMQI&feature=youtu.be

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.mediafire.com/watch/d31tjtnt835u5ex/MOV006.3gp

seasons...εγω με ρεαλ (δεν την παω απλα δοκιμαζα κατι) κοντρα στην Εθνικη Ισπανιας.

1-0 (Costa), το κανω 1-1(Ronaldo τετ α τετ, αφου εχει χασει ηδη 2 ) και ενω καπου στο 80 το εχω γυρισει σε 1-2 (σεντρα Bale, κεφαλια Ronaldo) κερδιζω φαουλ λιγο μετα τη σεντρα.

Modric παιρνει φορα, 3 μπαρες σχεδον ...(εγω γιομα πηγα να κανω χα χα χα Παναγιαααααααα μου τι εβαλα!!)

Επεξ/σία από Karellen

Αδέρφια πρόβλημα!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους παίχτες. Γνήσιο το παιχνίδι, 8GB RAM και

ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5.

Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ???

post-77124-0-06246200-1421871983_thumb.jpg

καλησπερα να ρωτησω ξερει κανεις αν γινεται να κανω ινσταλ το game Σε 2 pc ?και αν μπορουμε να παιζουμε ο ενας ον λινε κ ο αλλος οφ λινε ταυτοχρονα?

Αδέρφια πρόβλημα!!! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους παίχτες. Γνήσιο το παιχνίδι, 8GB RAM και

Αν βοηθάει κάπως, ο Μήτρογλου είναι αυτός με το παπί.

J/k δεν έχω ιδέα αλλα σε τέτοιες περιπτώσεις ένα update στους drivers ή ένα verify στα files βοηθάει.

• Like 1

Οπως σου ειπε ο klainmaingr κανε ενα verify τα αρχεια ή νεα εγκατασταση για να δεις αν επιμενει.. Φανταζομαι δεν δοκιμασες να περασεις καποιο patch απο τριτους ετσι; Αν ναι μπορει να μην εχεις κανει σωστη εγκατασταση του τοτε..

Ειναι προβλημα του παιχνιδιου-driver με την GTX560 και καποιους drivers συγκεκριμενα.

Με τους 334.89 Driver δεν θα εχεις προβλημα:

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/73218/en-us

Εχοντας υποψιν σου οτι στο μελλον οταν διορθωθει το θεμα η Nvidia καλο θα ειναι να αναβαθμισεις τους drivers αν παιζεις και αλλα καινουρια παιχνιδια (Μαρτιο 2014 και μετα) καθως αυτο ειναι ενα αρκετα παλιοτερο driver.

Πολυ πιθανον να παιζει σωστα και με 335.23 Driver.

Οι τελαυταιοι drivers τις Nvidia ειναι οι 334.89 οπου δεν γνωριζω να εχουν διορθωσει το θεμα συγκεκριμενο της GTX 560 στο Fifa 15 ή οχι, αλλα μπορεις να τους δοκιμασεις.

(Τα Link που παραθετω ειναι για 64bit Windows)

Μια ερώτηση παιδάκια. Σε οθόνη 21:9 μπορούμε να ρυθμίσουμε το fifa για να μην έχουμε το μαύρο πλευρικά;

Συγκεκριμένα επιλέγω την ανάλυση 2560x1080 που είναι και η ανάλυση της οθόνης μο αλλά στην πορεία πάλι κόβει την εικόνα δεξιά και αριστερά...

Θα ήμουν υπόχρεος άμα ήξερε κάποιος να μου απαντήσει...

Θα ήμουν υπόχρεος άμα ήξερε κάποιος να μου απαντήσει...

Το Fifa 15 δεν υποστηρίζει 21:9 aspect ratio ακομα, σε αντίθεση με παλιότερα Fifa οπως το 14 και το 13.

Ίσως να γίνεται αν αλλάξεις manual τα settings από το fifasetup.ini (Documents > FIFA15), και κάνεις read only το αρχείο.

RESOLUTIONHEIGHT = 1080

RESOLUTIONWIDTH = 2560

Εχω παρατηρησει σε ολα τα fifa στο career mode το προγραμμα των αγωνων σε ολα τα πρωταθληματα ειναι μπερδεμενο. Δηλ η σειρα των αγωνων του πρωτου γυρου δεν ειναι ιδια με το δευτερο γυρο οταν αλλαζουν οι εδρες. Νομιζω μονο φετος στο αγγλικο ειναι σωστο. Κανονικη σειρα προγραμματος εχει μονο αν παιξεις ξεχωριστο tournament. Και το θεμα ειναι οτι το προβλημα δεν βλεπω να διορθωνεται ουτε σε μελλοντικες εκδοσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...