Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή .Μπορώ να αλλάξω την κίνηση από joystick σε βελάκια γιατί έχω συνηθίσει έτσι ?

Στα settings οταν ξεκιναει το παιχνιδι και σου βγαζει παραθυρο το fifa πας στο joystick και αλλαζεις οτι θες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα λαθος γραψε μπερδευτηκα με την απεναντι οχθη.. :P

Δεν νομιζω οτι εχεις τετοια επιλογη, εκτος αν εχει κουμπι που να κλεινει το αναλογικο και παιζει με τα πληκτρα. Aν και πολυ φοβαμαι οτι τα βελακια ειναι mapped μονο για τακτικη.

Δεν ξερω μηπως βγαλεις καμια ακρη με το XInput για ψαξτο λιγο..

Άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή .Μπορώ να αλλάξω την κίνηση από joystick σε βελάκια γιατί έχω συνηθίσει έτσι ?

σου προτεινω να συνηθισεις...στο ονλαιν δε θα πας μακρια με βελακια,συνεχεια θα χανεις

• Like 1

To εννοεις αυτο ? η τρολαρεις.

Γιατι να τρολαρω?Με το μοχλο εχεις true 360 motion,ενω με τα βελακια εχεις μονο 8 κατευθυνσεις για να πας.Και στο φιφα που στηριζεται στην ελευθερη κινηση των παιχτων,αυτο ειναι μεγαλος περιορισμος

• Like 2

Γιατι να τρολαρω?Με το μοχλο εχεις true 360 motion,ενω με τα βελακια εχεις μονο 8 κατευθυνσεις για να πας.Και στο φιφα που στηριζεται στην ελευθερη κινηση των παιχτων,αυτο ειναι μεγαλος περιορισμος

Μέχρι και εγώ που ήμουν από τους φανατικούς του χειρισμού με βελάκια στο φιφα το έχω γυρίσει στον μοχλό (φιφα 14 παίζω βέβαια αλλά δεν έχει καμία σημασία :)

Όπως και να το κάνουμε, το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για να παίζεται με αναλογικό μοχλό gamepad, λόγω και της ελευθερίας κίνησης των 360 μοιρών. Τώρα αν κάποιοι επιμένουν να παίζουν με d-pad (βελάκια) ή ακόμα και με πληκτρολόγιο, μαγκιά τους.Πολλές φορές τυχαίνει να είναι ακόμα καλύτεροι παίκτες από όσους παίζουν με χειριστήριο. Δεν γίνεται όμως μετά να διαμαρτύρονται για τα controls. Προφανώς δεν αναφέρομαι στο συμφορουμίτη delpetro.

Στην περίπτωσή μας τώρα Στο Fifa 15 μπορεί κάποιος να αλλάξει την κίνηση από μοχλό σε βελάκια μέσα από το:

Customise -> Settings -> Controller Settings -> τραμπάρεις το Move Player με το Tactics & Mentality (κάτω κάτω), σώνεις την αλλαγή σαν Custom A ή κάτι αντίστοιχο και τελείωσες. Θεωρητικά το παιχνίδι θα θυμάται τη ρύθμιση όταν ξαναφορτώσει.

• Like 1

Μια ερώτηση παιδάκια. Σε οθόνη 21:9 μπορούμε να ρυθμίσουμε το fifa για να μην έχουμε το μαύρο πλευρικά;

Συγκεκριμένα επιλέγω την ανάλυση 2560x1080 που είναι και η ανάλυση της οθόνης μο αλλά στην πορεία πάλι κόβει την εικόνα δεξιά και αριστερά...

Οχι οι τιμες των παικτων θα πεσουν στο ονλαιν! F1 vettel μην τρομοκρατεις το παιδι..ακου εκει θα χανεις με τα βελακια..πες μ το id σου να δεις οτι δεν φταινε τα βελακια η ο μοχλος αλλα το εαν την μυριζεις..

• Like 1

Οχι οι τιμες των παικτων θα πεσουν στο ονλαιν! F1 vettel μην τρομοκρατεις το παιδι..ακου εκει θα χανεις με τα βελακια..πες μ το id σου να δεις οτι δεν φταινε τα βελακια η ο μοχλος αλλα το εαν την μυριζεις..

FlyarosMouggos το id μου,το δικο σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...