Zeda Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή .Μπορώ να αλλάξω την κίνηση από joystick σε βελάκια γιατί έχω συνηθίσει έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή .Μπορώ να αλλάξω την κίνηση από joystick σε βελάκια γιατί έχω συνηθίσει έτσι ? Στα settings οταν ξεκιναει το παιχνιδι και σου βγαζει παραθυρο το fifa πας στο joystick και αλλαζεις οτι θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Aπό εκεί που λέει game settings πριν ανοίξω το game ?Δεν βρίσκω επιλογή joystick γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλα λαθος γραψε μπερδευτηκα με την απεναντι οχθη.. Δεν νομιζω οτι εχεις τετοια επιλογη, εκτος αν εχει κουμπι που να κλεινει το αναλογικο και παιζει με τα πληκτρα. Aν και πολυ φοβαμαι οτι τα βελακια ειναι mapped μονο για τακτικη. Δεν ξερω μηπως βγαλεις καμια ακρη με το XInput για ψαξτο λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άλλη μια ερώτηση μπορεί να είναι χαζή .Μπορώ να αλλάξω την κίνηση από joystick σε βελάκια γιατί έχω συνηθίσει έτσι ? σου προτεινω να συνηθισεις...στο ονλαιν δε θα πας μακρια με βελακια,συνεχεια θα χανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 σου προτεινω να συνηθισεις...στο ονλαιν δε θα πας μακρια με βελακια,συνεχεια θα χανεις To εννοεις αυτο ? η τρολαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 To εννοεις αυτο ? η τρολαρεις. Γιατι να τρολαρω?Με το μοχλο εχεις true 360 motion,ενω με τα βελακια εχεις μονο 8 κατευθυνσεις για να πας.Και στο φιφα που στηριζεται στην ελευθερη κινηση των παιχτων,αυτο ειναι μεγαλος περιορισμος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Γιατι να τρολαρω?Με το μοχλο εχεις true 360 motion,ενω με τα βελακια εχεις μονο 8 κατευθυνσεις για να πας.Και στο φιφα που στηριζεται στην ελευθερη κινηση των παιχτων,αυτο ειναι μεγαλος περιορισμος Μέχρι και εγώ που ήμουν από τους φανατικούς του χειρισμού με βελάκια στο φιφα το έχω γυρίσει στον μοχλό (φιφα 14 παίζω βέβαια αλλά δεν έχει καμία σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Η ημέρα που περίμεναμε όλοι οι FUTers είναι η αυριανή...Ανακοίνωση της ΤΟΤΥ και οι τιμές στον πάτο.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Όπως και να το κάνουμε, το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για να παίζεται με αναλογικό μοχλό gamepad, λόγω και της ελευθερίας κίνησης των 360 μοιρών. Τώρα αν κάποιοι επιμένουν να παίζουν με d-pad (βελάκια) ή ακόμα και με πληκτρολόγιο, μαγκιά τους.Πολλές φορές τυχαίνει να είναι ακόμα καλύτεροι παίκτες από όσους παίζουν με χειριστήριο. Δεν γίνεται όμως μετά να διαμαρτύρονται για τα controls. Προφανώς δεν αναφέρομαι στο συμφορουμίτη delpetro. Στην περίπτωσή μας τώρα Στο Fifa 15 μπορεί κάποιος να αλλάξει την κίνηση από μοχλό σε βελάκια μέσα από το: Customise -> Settings -> Controller Settings -> τραμπάρεις το Move Player με το Tactics & Mentality (κάτω κάτω), σώνεις την αλλαγή σαν Custom A ή κάτι αντίστοιχο και τελείωσες. Θεωρητικά το παιχνίδι θα θυμάται τη ρύθμιση όταν ξαναφορτώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sparkikif Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μια ερώτηση παιδάκια. Σε οθόνη 21:9 μπορούμε να ρυθμίσουμε το fifa για να μην έχουμε το μαύρο πλευρικά; Συγκεκριμένα επιλέγω την ανάλυση 2560x1080 που είναι και η ανάλυση της οθόνης μο αλλά στην πορεία πάλι κόβει την εικόνα δεξιά και αριστερά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petritis31 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η ημέρα που περίμεναμε όλοι οι FUTers είναι η αυριανή...Ανακοίνωση της ΤΟΤΥ και οι τιμές στον πάτο. θα πεσει η τιμη του σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni58 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Οχι οι τιμες των παικτων θα πεσουν στο ονλαιν! F1 vettel μην τρομοκρατεις το παιδι..ακου εκει θα χανεις με τα βελακια..πες μ το id σου να δεις οτι δεν φταινε τα βελακια η ο μοχλος αλλα το εαν την μυριζεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Οχι οι τιμες των παικτων θα πεσουν στο ονλαιν! F1 vettel μην τρομοκρατεις το παιδι..ακου εκει θα χανεις με τα βελακια..πες μ το id σου να δεις οτι δεν φταινε τα βελακια η ο μοχλος αλλα το εαν την μυριζεις.. FlyarosMouggos το id μου,το δικο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 petrosnick το id μου για κανα game να σας μα8ω να παιζετε με βελακια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα