d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Confirmed πλεον το παιχνιδι ειναι παρανοικο και τιγκα στο script μετα τα τελευταια update. Το τι εχουν δει τα ματακια μου τις τελευταιες μερες δεν λεγεται.. Ναι ρε φιλε δυσκολεψε το, μαζι σου αυτο θελω insanely realistic εμπειρια, αλλα οχι ομως ετσι.. Μιλαμε να τον κανεις γιογιο και μπροστα στην εστια να χανεις τα αχαστα.. Στην αμυνα να κλεινεις ολους τους διαδρομους και να πεταει με αντιθετο ποδι την μπαλα στο γαμα μεσα απο την κλειδαροτρυπα.. Να κοβεις την μπαλα και να παθαινει κοκομπλοκο η οθονη και να του την δινει πισω χωρις λογο !! Να ειναι πιο πολλα τα δοκαρια απο τα γκολ σου! Γιατι χαλανε ενα τοσο ομορφο παιχνιδι; Γιατι σε αναγκαζουν να παιζεις αποκλειστικα και μονο online; Δηλαδη τεσταρει κανεις τα patch πριν τα παραδωσουν; Αλλο συμβαινουν ενα δυο λαθακια και κουλά σε καθε παιχνιδι λογω συμπιεσης 90λεπτου σε 10-15 λεπτα, και αλλο να σου σηκωνεται η τριχα καγκελο καθε φορα με οτι του κατεβει.. Λεω το 16 να το μετονομασουν σε scripta αντι για fifa.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Online FUT πριν λίγο... Κερδίζω 2-0 ,βάζω και 3ο γκολ και κόβετε το ρεύμα.Νταξ τι να πεις.Ο άλλος θα κανε πάρτι σίγουρα που χρεώθηκε νίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ...ξερει καποιος που μπορω να ενημερωθω για το λεβελ και τους ποντους experience που ανεβαινεις-παιρνεις παιζοντας???? (οφλαιν γνωριζω την χρησιμοτητα. Συμβαινει ομως ΚΑΙ ονλαιν αυτο οποτε δεν μπορει ΠΡΕΠΕΙ να εχει τη σημασια του στο παιχνιδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια για το Fifa: Καλά τα λέει, επιλέξτε από χιλιάδες ομάδες για να πάρετε στο τέλος μόνο Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (και Μπάγερν θα πρόσθετα εγώ). Kudos στον ektelion που το ανακάλυψε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια για το Fifa: Καλά τα λέει, επιλέξτε από χιλιάδες ομάδες για να πάρετε στο τέλος μόνο Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (και Μπάγερν θα πρόσθετα εγώ). Kudos στον ektelion που το ανακάλυψε. Βαλε και Man U.. Πολυ τιμια με τα τελευταια updates.. Οτι και να παρεις η Scripting Utd στο τελος θα το σηκωσει, εχασα στον τελικο του CL εχθες γιατι ο φισκουλας εκανε σαν παιδι με ειδικες αναγκες και αρνιοταν να πιασει την μπαλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά scripting εγώ δεν έχω δει και έχω συμπληρώσει πολλές ώρες παιχνιδιού. Ελάχιστα γκολ βάζω και τρώω στο 45/90 και δεν βλέπω τους παίκτες μου να γίνονται ηπερήρωες ή κότες όταν χάνω ή κερδίζω αντίστοιχα. Το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι, περιέχει πολύ μεγάλο μέρος τύχης και για αυτό το αγαπά και τόσο πολύ ο κόσμος. Παιχνίδια όπου ο άλλος με νικά με 1/1 τελικές ενώ εγώ έχω 20/15 είναι πολύ σπάνια (τουλάχιστον σε μένα). Στη φετινή έκδοση κερδίζω ή χάνω όταν είμαι καλύτερος ή χειρότερος αντίστοιχα σε ποσοστό 90% ενώ όταν ο αγώνας είναι ισορροπημένος τα αποτελέσματα (νίκη, ήττα, ισοπαλία) είναι ισοδύναμα. Για μένα τα στατιστικά αυτά είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά scripting εγώ δεν έχω δει και έχω συμπληρώσει πολλές ώρες παιχνιδιού. Ελάχιστα γκολ βάζω και τρώω στο 45/90 και δεν βλέπω τους παίκτες μου να γίνονται ηπερήρωες ή κότες όταν χάνω ή κερδίζω αντίστοιχα. Το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι, περιέχει πολύ μεγάλο μέρος τύχης και για αυτό το αγαπά και τόσο πολύ ο κόσμος. Παιχνίδια όπου ο άλλος με νικά με 1/1 τελικές ενώ εγώ έχω 20/15 είναι πολύ σπάνια (τουλάχιστον σε μένα). Στη φετινή έκδοση κερδίζω ή χάνω όταν είμαι καλύτερος ή χειρότερος αντίστοιχα σε ποσοστό 90% ενώ όταν ο αγώνας είναι ισορροπημένος τα αποτελέσματα (νίκη, ήττα, ισοπαλία) είναι ισοδύναμα. Για μένα τα στατιστικά αυτά είναι μια χαρά. Scripting δεν ειναι το θεμα της τυχης και σαφως δεν παιζει ρολο αν αισθανεσαι τους παικτες υπερηρωες ή οχι. Αλλα και ετσι να θες να το δεις αλλο συμβαινουν στατιστικα λογω συμπιεσης 90λεπτου χρονου μια δυο αναποδιες και αλλο ερχονται τα πανω κατω.. Προσωπικα δεν εχω αναφερθει ποτε σε θεμα scripting εναντιον ανθρωπου (what?), αλλα εναντιον AI.. Οποιος δεν το βλεπει δεν μπορω να κανω κατι, και το να μην το βλεπει κιολας σημαινει οτι ειναι ευτυχισμενος.. Εχω αναφερθει οπως και πολλοι αλλωστε εκτενεστερα στο θεμα χρονια τωρα, και οκ δεν εχω και ορεξη να το κανω παλι. Οτι βλεπει ο καθενας I guess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ...να ρωτησω κατι? δλδ το παιχνιδι καποιοι ειναι της αποψης οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΠΤ? επισης υπαρχει ΤΥΧΗ στο παιχνιδι που παιζουμε? τι ονομαζουμε τυχη? υπαρχει γενικα? και αν ναι υπαρχει και στο παιχνιδι? εγω νομιζα οτι ειχα να κανω με αλγοριθμους, πιθανοτητες, στατιστικα και τετοιες λαλακιες οχι με τυχη.(στο παιχνιδι παντα) Καποιος ειχε γραψει σε αλλο φορουμ πχ αν κανεις σουτ αφου εχει προηγηθει καποιο σκιλ οι πιθανοτητες να σκοραρεις ειναι περισσοτερες απο το να μην εχει προηγηθει. Μου φανηκε λογικο... Δλδ οταν πατας σουτ ξερεις οτι θα μπει?παντα?οταν πηγαινει πχ στο δοκαρι τοτε τι λες αληθεια?δεν λες φτου να παρει?τοτε δεν νιωθεις οτι δεν το ελεγχεις? εγω παντως κουμπια παταω, απο εκει και περα δεν ξερω τι γινεται.... Το παιχνιδι παταει σε κωδικα (φτιαγμενο απο τον ανθρωπο οποτε για ποια τυχη μιλαμε) αν γινει αυτο τοτε ...και παει λεγοντας. δεν νομιζω οτι εχει αφεθει κατι απο την ΕΑ στην τυχη. υγ Πιστευω οτι δεν κανω λαθος (το εχουμε παρατηρησει και στο co op) καποιες φορες το παιχνιδι μας τα δινει ολα τεσπα μας βγαινουν διαφορα στο ματς (ταχυτητα, σουτ, ρυθμος κλπ) καποιες αλλες οχι...προχ8ες παιζαμε co op και τους λυπηθηκαμε (οχι επειδη ειμαστε παιχταραδες αλλα πολυ απλα δεν μπορουσαν να σκοραρουν με τπτ οι αντιπαλοι μας) αφου το σκορ ηταν 4-0 προς το τελος ειπα στον κολλητο (ονλαιν) ελα αστον να σκοραρει....Ε .ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ! μου εκανε εντυπωση που δεν κουιταραν καπου στο 3-0 παντως. εγω στην θεση τους θα ειχα σιχτιρισει το παιχνιδι και θα την ειχα κανει απο τα νευρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni58 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καντε αντ ρε και αφηστε τα λογια! Ειναι δεν ειναι σκριπτιντ υπαρχει δεν υπαρχει τυχη παιξτε εκει και ευχαριστηθειτετο..εαν δεν σας αρεσει βρειτε κατι αλλο! Παιχνιδι ειναι τι περιμενατε?? Εαν γινοταν τελειο το 15 τοτε ολα τα αλλα π ερχονται θα περναγαν απαρατηρητα..μην ζητατε πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 φιλε Johni58 δεν ειναι οτι δεν μας αρεσει, μας αρεσει γι αυτο γραφουμε....απλα καποιοι (και σε αλλα φορουμς) παιχτες δεν παραδεχονται καποια πραγματα ...σαν να θελουν να μας βγαλουν τρελους or something.... παιζαμε σημερα co op κοντρα σε μπαγερν (ρε φουστη μου οσοι παιρνουν αυτη την ομαδα παιζουν με σεντρουλες) τεσπα δεν μπορουσαμε να κανουμε τπτ, ασταματητη, της εβγαιναν ολα...ηττα 4-1 για μας. στο καπακι παιζουμε παλι με μπαγερν ...ε καμια σχεση....αυτη τη φορα σα να ειχαμε εμεις το πανω χερι. προσοχη, δεν μιλαω για διαφορα παιχτικης ικανοτητας...αλλωστε δεν ειμαστε κατι το φοβερο, μονο σε ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα σε πασες και σουτ αναφερομαι. Μηπως ισχυει κατι οπως ειναι τα βελακια στο προ? μας εβγαλε στο formation 2 κοκκινα και 1 πρασινα βελακι τα οποια δεν γνωριζαμε τι ειναι... Επισης παιξαμε κοντρα στην Παρι, ο αντιπαλος με τοΙυς Ιμπρα και Καβανι εκανε συνεχεια σκιλλς (τρομερη ταχυτητα λεμε) δεν μπορουσαμε να τον κοψουμε....μετα εκανε και με τον Μοτα!!!με τον Μοτα!!! Στο UT επαιξα κοντρα σε καλο αντιπαλο που με εναν παιχτη τον Αdrian επιθετικο εκανε οτι ηθελε...σαν να ειχε ενεργειακο πεδιο γυρω του και δεν μπορουσα να τον πλησιασω....υστερα κοιταξα τα στατς του παιχτη μεσω τρανσφερ και δεν ηταν κατι το φοβερο, λες και ηταν ο Μεσσι φανταζε στο γηπεδο. Ειμαι προβληματισμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 φιλε Johni58 δεν ειναι οτι δεν μας αρεσει, μας αρεσει γι αυτο γραφουμε....απλα καποιοι (και σε αλλα φορουμς) παιχτες δεν παραδεχονται καποια πραγματα ...σαν να θελουν να μας βγαλουν τρελους or something.... παιζαμε σημερα co op κοντρα σε μπαγερν (ρε φουστη μου οσοι παιρνουν αυτη την ομαδα παιζουν με σεντρουλες) τεσπα δεν μπορουσαμε να κανουμε τπτ, ασταματητη, της εβγαιναν ολα...ηττα 4-1 για μας. στο καπακι παιζουμε παλι με μπαγερν ...ε καμια σχεση....αυτη τη φορα σα να ειχαμε εμεις το πανω χερι. προσοχη, δεν μιλαω για διαφορα παιχτικης ικανοτητας...αλλωστε δεν ειμαστε κατι το φοβερο, μονο σε ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα σε πασες και σουτ αναφερομαι. Μηπως ισχυει κατι οπως ειναι τα βελακια στο προ? μας εβγαλε στο formation 2 κοκκινα και 1 πρασινα βελακι τα οποια δεν γνωριζαμε τι ειναι... Επισης παιξαμε κοντρα στην Παρι, ο αντιπαλος με τοΙυς Ιμπρα και Καβανι εκανε συνεχεια σκιλλς (τρομερη ταχυτητα λεμε) δεν μπορουσαμε να τον κοψουμε....μετα εκανε και με τον Μοτα!!!με τον Μοτα!!! Στο UT επαιξα κοντρα σε καλο αντιπαλο που με εναν παιχτη τον Αdrian επιθετικο εκανε οτι ηθελε...σαν να ειχε ενεργειακο πεδιο γυρω του και δεν μπορουσα να τον πλησιασω....υστερα κοιταξα τα στατς του παιχτη μεσω τρανσφερ και δεν ηταν κατι το φοβερο, λες και ηταν ο Μεσσι φανταζε στο γηπεδο. Ειμαι προβληματισμενος... To παθαίνω κ εγω αυτο μερικες φορες να μην μπορω να πιασω στο σπριντ κατι νοοβ παικτες στο υτ. αλλα μπορει ο αντιπαλος να αγοραζει καρτες που σου ανεβαζουν τα στατς του παικτη.δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δεν ξερω αν ειναι noob... σιγουρα στο UT στην αρχικη 11αδα δεν φαινεται να εχουν βαλει καρτες (στο 14 αυτο μπορουσες να το δεις εκει που ξεκιναγε η συνδεση με την 11αδα του αντιπαλου-το ιδιο ισχυει και στο 15) Παντως, αν εννοεις αυτο, να τους κανουν αλλαγες....παιζει!δλδ να τους εχουν στον παγκο τους μπουσταρισμενους και να τους βαζουν καποια στιγμη μεσα, ακομα με το που ξεκιναει ο αγωνας... ΟΜΩΣ! κανω καποιες υποθεσεις... α) Ή πρεπει να ισχυει το χαντικαπ (οπως πιστευουν αρκετοι) δλδ το παιχνιδι αποφασιζει και ευνοει - ριχνει τον εναν απο τους 2 β) ή πρεπει να παιζει κατι με το λεβελ (καποιοι σε αλλο φορουμ το αποκλειουν). Δεν γινεται να παιζω κοντρα σε Μπαγερν 2 φορες και η μια να πεταει και η αλλη να σερνεται... γ)Στην αντιθετη περιπτωση που απλα δεν συμβαινει τπτ και ειναι καθαρα θεμα παιχτικης ικανοτητας ΤΟΤΕ κατι παιζει με τα custom tactics και πολυ απλα πρεπει να μαθω το παιχνιδι καλυτερα. υγ σε παλιοτερα φιφα πειραζοντας τα καστομ τακτικς η ομαδα σου οντως φαινοταν πιο γρηγορη (σε πιεση ΑΛΛΑ και σε ευκαιριες) ΟΠΟΤΕ ενας καλος παιχτης γινεται αμεσως μεγιστοτεραστιος σε σχεση με καποιον που παιζει με τα default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πήρα σήμερα το fifa και είπα να παίξω κανα Online να δω τι γίνεται . Τι παίζει με τα ΝΑΤ Settings ? Δεν μου βρισκει αντίπαλο λέει ότι χάνουν την σύνδεση τους .Έχει κάτι αντίστοιχο με master league να κάνω εξάσκηση καθώς είναι το πρώτο fifa που δοκιμάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πήρα σήμερα το fifa και είπα να παίξω κανα Online να δω τι γίνεται . Τι παίζει με τα ΝΑΤ Settings ? Δεν μου βρισκει αντίπαλο λέει ότι χάνουν την σύνδεση τους .Έχει κάτι αντίστοιχο με master league να κάνω εξάσκηση καθώς είναι το πρώτο fifa που δοκιμάζω? Δοκιμασε να ανοιξεις ports στο ρουτερ σου http://help.ea.com/sg/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-15/ Yπαρχει το Career Mode,αν θες το αντιστοιχο του ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γενικά τα ΝΑΤ settings είναι μεγάλη ιστορία, ειδικά σε PC. Σαν πρώτο βήμα σιγουρέψου ότι το UPnP είναι ενεργοποιημένο στο router σου. Αν δεν σου λύσει το πρόβλημα, τότε άρχισε το γκουγκάρισμα. Υπάρχουν άπειρα θέματα για το πως να ανοίξεις τις πόρτες στο Fifa και το Origin γενικότερα. Για το άλλο ισχύει αυτό που λέει ο Vettel. Το Career Mode δεν είναι ακριβώς ML, αλλά είναι ό,τι πλησιέστερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα