kavalxd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Οι πρωτες DX11 καρτες αν δεν απατωμαι κανανε την εμφανιση τους το 2009.. Νομιζω εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε σε τεχνολογικα πλαισια, για να αναβαθμισει καποιος την καρτα γραφικων του, σε οτι επιπεδα τιμων και να εχει κινηθει. Χωρις να θελω να γινω αγενης, καλο θα ειναι αν εχεις περαιτερω αποριες να ανοιξεις αν θες ενα θεμα σχετικο για να μην χαλαμε το νημα εδω.οι τιμές στις συγκεκριμένες κάρτες πόσο έχουν;100 περίπου; :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 οι σερβερς ειναι down?. δεν μπορω να μπω στο fut. αν ναι, τι ωρα ανοιγουν? ξερετε? Ναι για καποια στιγμη ηταν εχθες που μπηκα και εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκινάει σιγά σιγά από σήμερα το market crash! Σκεφτείτε να αρχίσετε τα ψώνια... Δωράκια επίσης από σήμερα στο web app και στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ποτε θα είναι το peak αυτού του market crush; Θέλω να πάρω pogba-lloris και benzema και μην αγορασω κάποιον σήμερα πχ 50κ και των δω αύριο στα 30. First time που παίζω fut για αυτό και η ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα .εδω και αρκετο καιρο εχω λαγκ στο game ακομα κ οταν παιζω οφ λινε μεχρι κ ο σπεακερ λαγκαρι-κολαει, πιο παλια δεν ειχα λαγκ. Τι φταει; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Επική νικη πριν λίγο με 1-0 και ανέβηκα 1η division στο ultimate team online seasons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πω πω μεγάλη ήττα έφαγα πριν απο λίγο στο fifa 15 .Εφαγα warning λόγο coins,και με προειδοποίησε η EA με email οτι με 2ο warning μου κάνουν το account permanently Ban... Τουλάχιστον τα coins δε μου τα αφαιρεσανε. Εως εδω ήταν η χαρα παιδιά .Τέρμα το παραμυθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σας έτυχε και σε σας αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 με τον καιρο τι γινεται?. στα τελευταια 20 παιχνιδια βρεχει συνεχεια!. ειναι random ο καιρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni58 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο ειναι το νοημα να αγοραζεις coins?? Δλδ τι?? Θα φτειαξεις μια υπερομαδα και αυτη θα νικαει τους αντιπαλους μονη της?? Η ουσια ειναι να καεις γ να φτειαξεις μια καλη ομαδα. Ειναι σαν να αγοραζεις ενα παζλ ετοιμο..δεν εχει πλακα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 χαχα μα εγω νόμιζα οτι ήταν απόλυτα νόμιμο! Μαλιστα τα αγόραζα απο υποτίθεται νόμιμο site και αξιόπιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 E ναι αυτο ειναι το ωραιο να φτιαξεις την ομαδα σου βγαζοντας money απο τα παιχνιδια που παιζεις, εγω παιζω με τον Καραμητρο (ακομα) και γουσταρω τρελα οταν κερδαω(κερδιζω κερδιζω) Τεβεζοσκυλα, Ροις-δες, Πικιεδες κλπ κλπ... Η λαλακια ειναι οτι καποιοι παιχτες ειναι απλησιαστοι. ...δεν θα παιξω ποτε πχ με τον Γιαγια, οπως δεν επαιξα ποτε στο 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drumpao Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οσοι θελετε ελληνική superleague τα παιδια απο το greeeksuperpatch οπως καθε χρονο εφτιαξαν patch με ελληνικο πρωταθλημα στο fifa 15. Μπειτε εδω στο σαιτ τους για να το κατεβασετε http://www.greeksuperpatch.com/index.php/el/forum.html?func=view&catid=80&id=20993#20998 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Να δούμε πότε θα έρθει η άγια μέρα που η Σούπερ Λίγδα θα μπει και επίσημα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν και φετος ειναι χαρμα οφθαλμων το 15, εγω εβαλα του moddingway το κλασσικο, για να μην καθομαι και φτιαχνω tournaments κυριως αλλα και γιατι εχει και πολλες οπτικες διαφορες γενικοτερα, το καλυτερο για εμενα με διαφορα patch καθε χρονο.. Παντως το gameplay στο legendary κατανταει αστειο ωρες ωρες με το script να εχει περασει σε αλλο επιπεδο,ΕΙΔΙΚΑ μετα τα τελευταια updates .. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα