Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά με κανα 100άρι ευρώ παίρνεις κάρτα DX11 αλλά προφανώς χρειάζεσαι και το υπόλοιπο PC. Για να αγοράσεις κάρτα όμως που θα σου κρατήσει και για το Fifa 16, 17 κλπ. μάλλον θα πρέπει να ανέβεις γύρω στα 150-200.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λογικά με κανα 100άρι ευρώ παίρνεις κάρτα DX11 αλλά προφανώς χρειάζεσαι και το υπόλοιπο PC. Για να αγοράσεις κάρτα όμως που θα σου κρατήσει και για το Fifa 16, 17 κλπ. μάλλον θα πρέπει να ανέβεις γύρω στα 150-200.

PC έχω..και μου έχει καεί η κάρτα γραφικών και έτσι κ αλλιώς θα την αλλάξω..οπότε πρέπει να αναφέρω ότι θέλω να είναι dx11;

αλλά όλος ο κόσμος έχει φράγκα για να αγοράζει κάρτες γραφικών..λόγο της μ@κακιας που έπιασε τον εγκέφαλο εκείνων που δουλεύουν στην EA;αν είναι δυνατόν

Παιδια ξερουμε τι θα φτιαχνει το νεο πατσακι που θα βγαλει η ΕΑ?

Σιγουρα αυτο με τα λαθος logos των ομαδων που βγαζει (για λιγο και μετα βγαζει τα σωστα).

Επισης για πισι ξερουμε πως κανουμε share τα γκολακια? ή μηπως δεν γινεται στα πισι καθολου?

Νομίζω πως ο φίλος σου μπορεί να παίξει σαν Guest (ή τουλάχιστον αυτό γινόταν στα παλιότερα Fifa, δεν ξέρω αν η δυνατότητα έχει διατηρηθεί στο 15).

Καλησπέρα, παίζει κάποιος να ξέρει αν μπορώ να παιξώ εγώ και ένας φίλος που είναι σπίτι μου από το ίδιο pc 

online?Δηλαδή 2vs2? (PC)

ναι γινεται εγω παιζω με τον αδερφο μου καθε μερα. εγω με το χειριστηριο και ο αδερφος μου με το keyboard. μπαινει σαν guest οπως ειπε ο zeppos πιο πανω

καποια συμβουλη, βοηθεια κλπ για co op?  εχουμε ξεκινησει με ενα φιλο και εχει πολυ γελιο γενικα ΩΣΤΟΣΟ μπερδευομαστε πολλες φορες πχ το παιχνιδι μας αλλαζει τον παιχτη που χειριζομαστε (αν και εχουμε επιλογη manual στην αλλαγη με το LB) και γινονται διαφορα κουλα... 

Γενικα παιζει καποια ρυθμιση στα settings ή κατι αλλο στον τροπο που παιζει καποιος co op?

ευχαριστω

Παιδιά όλοι καινούρια κάρτα γραφικών έχετε πάρει;εννοώ με DX11;

Οι πρωτες DX11 καρτες αν δεν απατωμαι κανανε την εμφανιση τους το 2009.. Νομιζω εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε σε τεχνολογικα πλαισια, για να αναβαθμισει καποιος την καρτα γραφικων του, σε οτι επιπεδα τιμων και να εχει κινηθει. Χωρις να θελω να γινω αγενης, καλο θα ειναι αν εχεις περαιτερω αποριες να ανοιξεις αν θες ενα θεμα σχετικο για να μην χαλαμε το νημα εδω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...