d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα εχω αυτο το προβλημα καθε φορα που παω να πατησω ειτε play ειτε game settings.. Μπορει να βοηθησει καποιος..το εψαξα στο internet αλλα οτι και να εκανα λυση δεν ειδα! Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι το fifa 15 demo problem.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως είναι το κλασικό θέμα με το DX11; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Το Fifa15 παίζει μόνο με DX11 κάρτες. φίλε μου έχω ATI Mobility Readon HD 4330.. ομολογω πως αυτο το βιντεακι δεν το ειχα δει..θα το δοκιμασω και θα σας πω! σε ευχαριστω μέχρι στιγμής τίποτα δεν πέτυχε,έκανα όλα όσα έδειχνε το βίντεο αλλά μάταια έκανα αναβάθμιση το microsoft net framework αλλά τίποτα.. δεν ξέρω τι φταίει :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θα είναι down το Ultimate team μέχρι της 14:00 ώρα ελλάδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θα είναι down το Ultimate team μέχρι της 14:00 ώρα ελλάδος. σχετίζεται αυτό μήπως με το πρόβλημα που έχω;.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 δε ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 σχετίζεται αυτό μήπως με το πρόβλημα που έχω;.. Το Ultimate Team είναι mode εντός του παιχνιδιού, οπότε προφανώς δεν μπορεί να σχετίζεται με το σφάλμα που σου πετάει στα Windows πριν καν φορτώσει το παιχνίδι. φίλε μου έχω ATI Mobility Readon HD 4330.. Σύμφωνα με όσα λένε εδώ: The ATI Mobilty Radeon HD 4330 from AMD is a DirectX 10.1 lower-class notebook graphics adapter. Technically it is a lower clocked Mobility HD 4530. Το Fifa15 παίζει μόνο με DirectX11 κάρτες γραφικών. Νομίζω πως το έχω ξαναδεί το σφάλμα που σου βγάζει και οφείλεται σε αυτό ακριβώς το λόγο. Αν έχω δίκιο, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το Ultimate Team είναι mode εντός του παιχνιδιού, οπότε προφανώς δεν μπορεί να σχετίζεται με το σφάλμα που σου πετάει στα Windows πριν καν φορτώσει το παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα λένε εδώ: Το Fifa15 παίζει μόνο με DirectX11 κάρτες γραφικών. Νομίζω πως το έχω ξαναδεί το σφάλμα που σου βγάζει και οφείλεται σε αυτό ακριβώς το λόγο. Αν έχω δίκιο, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ναι αλλά φίλε μου πως γίνεται το φιφα 14 να παίζει πολύ καλά και χωρίς κρασαρισματα και το φιφα 15 να μην παίζει καθόλου..; θα μας τρελάνουν αυτοί απ την EA..:-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το Fifa15 είναι next-gen λόγω της Ignite Engine και τα γραφικά του είναι αρκετά βελτιωμένα σε κάποιους τομείς (πχ. χορτάρι, φίλαθλοι, φωτισμοί κλπ). Εξού και η απαίτηση για DX11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το Fifa15 είναι next-gen λόγω της Ignite Engine και τα γραφικά του είναι αρκετά βελτιωμένα σε κάποιους τομείς (πχ. χορτάρι, φίλαθλοι, φωτισμοί κλπ). Εξού και η απαίτηση για DX11. μάλιστα..οπότε θα το δοκιμάσω σε xbox 360..:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μετα ειδα και εγω την καρτα που ειχες, ισχυει το προφανες που σου ειπε ο nzeppos σε αυτη την περιπτωση kavalxd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μετα ειδα και εγω την καρτα που ειχες, ισχυει το προφανες που σου ειπε ο nzeppos σε αυτη την περιπτωση kavalxd..ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..δηλαδή πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών για να παίξει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η ATI Mobility Readon HD 4330 δεν είναι κάρτα μόνο για λάπτοπ; Αν ναι, τότε όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Χρειάζεται καινούριο λάπτοπ. Btw το Fifa15 στα 360/PS3 δεν είναι ίδιο με των PC/Xbox One/PS4, αφού δεν έχει την Impact Engine και άρα δεν θεωρείται "nextgen". Χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι δεν είναι και καλό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η ATI Mobility Readon HD 4330 δεν είναι κάρτα μόνο για λάπτοπ; Αν ναι, τότε όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Χρειάζεται καινούριο λάπτοπ. Btw το Fifa15 στα 360/PS3 δεν είναι ίδιο με των PC/Xbox One/PS4, αφού δεν έχει την Impact Engine και άρα δεν θεωρείται "nextgen". Χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι δεν είναι και καλό παιχνίδι. ναι για λαπτοπ είναι η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών.. μάλιστα!και πόσο έχει μια τέτοια κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για PC φανταζομαι εννοεις, γιατι οπως σου ειπε ο nzeppos στο laptop δεν μπορεις να κανεις κατι. Κοιτα υπαρχουν τιμες για ολα τα βαλαντια και εξυπακουεται οτι αναλογα τα λεφτα που θα δωσεις θα παρεις και επιδοσεις αναλογες. Εαν λοιπον μιλαμε για desktop υπολογιστη, θα πρεπει να ξερουμε και το υπολοιπο συστημα και τι οθονη εχεις, σε τι αναλυσεις παιζεις και τι σκοπευεις να κανεις με την καρτα. Θα παιζεις μονο fifa ή θες και πιο απαιτητικα παιχνιδια; Λυσεις πολλες θα σε συμβουλευα να ανοιξεις ενα τοπικ ομως για αυτο περνωντας συμβουλες, για να μην βγαινουμε εκτος θεματος εδω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για PC φανταζομαι εννοεις, γιατι οπως σου ειπε ο nzeppos στο laptop δεν μπορεις να κανεις κατι. Κοιτα υπαρχουν τιμες για ολα τα βαλαντια και εξυπακουεται οτι αναλογα τα λεφτα που θα δωσεις θα παρεις και επιδοσεις αναλογες. Εαν λοιπον μιλαμε για desktop υπολογιστη, θα πρεπει να ξερουμε και το υπολοιπο συστημα και τι οθονη εχεις, σε τι αναλυσεις παιζεις και τι σκοπευεις να κανεις με την καρτα. Θα παιζεις μονο fifa ή θες και πιο απαιτητικα παιχνιδια; Λυσεις πολλες θα σε συμβουλευα να ανοιξεις ενα τοπικ ομως για αυτο περνωντας συμβουλες, για να μην βγαινουμε εκτος θεματος εδω. μια κάρτα γραφικών για fifa πόσο θα κόστιζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα