Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αντέχω άλλο τους σπαστικούς @$!#@αντιπάλους που κάνουν επίτηδες κακή την συνδεσή τους,

κατεβάζοντας ταινίες και δε ξέρω γω τι άλλο για να κάνουν τραγικά αργή την συνδεση και να μην μπορώ να παίξω.

Κάτι πρέπει να κάνει η EA μ αυτους.

Αναγκάζομαι να πατάω quit και να χάνω το ματς.

Ελεος!

Ολα αυτά στο Ultimate team Online

Σωστα! Μου χει τυχει να παιζω και για να μη το χασω αντι για 6λεπτο ειχε γινει 20λεπτο παιχνιδι απο συνεχη κολληματα και αυτο για να μη χρεωθω την ηττα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχει κανείς συνεχή disconnections όταν παίζει pro clubs; Ζήτημα να παίξω 2-3 παιχνίδια στα 10 που να μη με έχει πετάξει κάπου στη μέση γιατί έχει χάσει connection.

Ποσο μαρεσει πλεον μετα απο τα updates να παιζω offline career mode , μονος μου , εχει γινει τοσο ωραιο , αλλαξα και το επιπεδο δυσκολιας απο professional σε world class και γινονται καταπληκτικα παιχνιδια και πανω που λεω οτι πλεον ολα ειναι τελεια τσουπ...κυπελο εναντιον Manchester City με χιονι και ασπρη μπαλα....Μα καλα τοσο ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να το φτιαξουν , ελεος , ευτυχως κερδισα αλλα μ βγηκαν τα ματια !!!

• Like 1

Απ' ότι φαίνεται όχι. Η τιμή του δεν έχει πέσει ιδιαίτερα και το φθηνότερο cd key κοστολογείται γύρω στα 27-28 ευρώ. Δεν ξέρω τι παίζει με μεξικάνικα Origin κλπ. Επίσης το "online" είναι μάλλον πλεονασμός, εφόσον (απ' όσο γνωρίζω) δεν υπάρχει καν δυνατότητα για τζαμπέ offline. Δεν έχει βγει κρακ ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tζαμπα μονο προ (εγω το βγαλα εντελως παντως- ισως του χρονου) μεσω steam.

Mονο ονλαιν παιζω οποτε μονοδρομος η αγορα ...

Ισχυει οτι μπορεις να βγεις απο το παιχνιδι χωρις να χρεωθεις ηττα? και πως γινεται αυτο? 

Επεξ/σία από Karellen

Θα παίζει αλλά μην περιμένεις να το βάλεις και στο high. Λογικά medium settings στα γραφικά και ανάλυση την default του laptop (1366x768). Αν έχει σκοπό να το βάλεις σε τηλεόραση με μεγαλύτερη ανάλυση (πχ. 1080p) δεν ξέρω πόσο καλά θα το σηκώνει.

Γιατί δεν κατεβάζεις να δοκιμάσεις το demo πριν προχωρήσεις σε αγορά; Link εδώ: https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/demos-betas

Παιδια καλησπερα εχω αυτο το προβλημα καθε φορα που παω να πατησω ειτε play ειτε game settings..

Μπορει να βοηθησει καποιος..το εψαξα στο internet αλλα οτι και να εκανα λυση δεν ειδα!

Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι το fifa 15 demo

post-313203-0-23656200-1418339255_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...