Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα το τελευταιο update γαμηθηκε ο διας!! Ξανα αυξηθηκε αρκετα ο ρυθμος(για fut μιλαω) παμε ολοι σφαιρα και με σταμινα 100% σε ολο το game.. με το προηγουμενο πατσ ηταν τοσο καλο..ηταν νορμαλ η ταχυτητα και ισορροπημενο..τωρα παιζεις πινκ πονκ το ξανα γα..σανε!!

To οτι σφιξανε οι αμυνες,οτι το pace δε μετρα τοσο πλεον και οτι δεν εχουμε σκορ πολο δε μετρανε?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα μου άρεσε το παιχνίδι και πριν και μετά το patch και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν έχω δει σκορ πολο. Παίζω online και fut και έιμαι αρκετά έυχαριστημενος προσωπικά.

Το προηγουμενο πατσ ηταν το ποιο καλο!! Σκορ πολο εχουμε και παρα εχουμε, εχει αυξηθει ο ρυθμος αισθητα και στην ουσια μπαινουν ανυποπτα γκολ! Δλδ κουραζεις την μπαλα ολο το παιχνιδι να βαλεις γκολ και μεσα σε 10 τελειωνει 3-1 4-2

Αυτα τα σκορ ποτε δεν τα εχω κανει..μονο να νικισω με 5-0 6-0.. και το αλλο το σπαστικο ειναι οτι ο αλλος φαινεται οτι ειναι αμπαλος και τους βαζει defence και εχει κολλημενο το δαχτυλο στο Χ.. που στο διαολο να ανοιξει η αμυνα...

παντως που φωναζαν για το οτι επαιρνες εναν παιχτη και εκανες κουρσα και γκολ ...ιδου!

Απλα πρεπει τα στατς να ειναι σωστα (οχι με τον οποιοδηποτε παιχτη να μπορεις να το κανεις αυτο) ΚΑΙ οι αμυντικοι να εχουν την ικανοτητα (θεση ή ταχυτητα αναλογα με τον αμυντικο) να τον σταματησουν.

• Like 1

Το πρόβλημα δεν είναι το αν μπορείς να πάρεις έναν παίκτη, να περάσεις τους πάντες και να σκοράρεις. Και ο Μαραντόνα το είχε κάνει αυτό. Και πολλοί άλλοι παίκτες σε διάφορα πρωταθλήματα και κατηγορίες.

Το θέμα είναι η συχνότητα που το βλέπουμε να συμβαίνει στο παιχνίδι. Ωραίο το γκολ του Ντιέγκο, αλλά από το 1986 πόσα παρόμοια έχουν μπει; Στο Fifa15 είχαμε τουλάχιστον 10 τέτοια γκολ ανά 15-20 αγώνες (τουλάχιστον πριν τα patches, όταν και σταμάτησα να παίζω αφού βαρέθηκα πλέον να ψάχνω αντίπαλο με manual controls). Τώρα πια δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως αν κρίνω από τους αγώνες μου με το ΑΙ, θεωρώ πως το πρόβλημα δεν έχει εκλείψει.

Ναι αλλα εδω μιλαμε για ενα παιχνιδι...τα στατς ειναι εκει...και οταν εχεις Μεσσι θα τους περασεις ολους γιατι μπορεις να το κανεις με τον Μεσσι ή τον Ροναλντο στο φιφα. 

Το θεμα ειναι να μπορει ο αλλος με καλο αμυντικο να παιξει αμυνα. Να σου δινει τη δυνατοτητα το παιχνιδι οχι να ειναι broken. Σιγουρα καποιες φορες (και εδω αναφερομαι στο σταμινα) πρεπει να μπορεις να το κανεις και καποιες οχι....

Αμα ξερεις αμυνα τις περισσοτερες φορες θα τον κοβεις πιστευω....κι απο οτι διαβαζω με το τελευταιο update εφτιαξε το πραγμα.

Το θεμα πιστευω ειναι αλλο, μαλιστα και στα 2 ποδοσφαιρακια. Καποιοι το λενε χαντικαπ...

Παρατηρησαμε με ενα φιλο level 09 εκεινος, 65 εγω, σε μεταξυ μας αγωνες ονλαιν με μικρη ομαδα εγω (πχ Λακορουνια B κατηγορια-παιζαμε το φιφα14) κι αυτος με Μπαρτσα οτι εγω πχ κερδιζα κοντρες, σκοραρα με ανεση κλπ  ενω εκεινος !!!!!σε κενη εστια!!!!! το εχανε για λιγο (εβγαινε για πολυ λιγο αουτ η μπαλα δλδ) με τον Νευμαρ κι ολας...

Πιστευω πλεον οτι αυτος ειναι ο λογος που οταν παιζω ονλαιν καποιες φορες, seasons or UT,  πεφτω σε αντιπαλους που ειναι μεγαλυτερο λεβελ απο μενα και οτι κανουν μεσα στο γηπεδο τους βγαινει αβιαστα ενω εγω σκιζομαι...χαρακτηριστικο τους ειναι οτι κανουν αρκετα σουτ απο μεγαλη αποσταση...αυτο κατι δειχνει!σιγουρα μια σιγουρια!

Μπορει να σου βγαζει αντιπαλο κοντα στην κατηγορια που βρισκεσαι αλλα καποιες φορες θα σου βγαλει πολυ χειροτερο :devil:  ή πολυ καλυτερο! :eek:

Κατι παρομοιο συνεβαινε 8υμαμαι και στο προ.

Μετά το patch τα goal με ένα παίκτη να περνά όλη την άμυνα τελείωσαν. Απολαμβάνω τώρα το παιχνίδι χωρίς το άγχος της κακής αμυντικής λειτουργίας.

Εγω αυτο δεν καταλαβαινω,εφτασα στο fut division 5 και ξαφνικα βλεπω οτι στα περισσοτερα match η αμυνα του αντιπαλου δεν τρυπαει ευκολα. Φταιει το patch ή αρχιζουν και δυσκολευουν τα πραγματα απο division 5 και μετα?

Μετά το patch οι άμυνες είναι πιο σφιχτές και το κόψιμο από τους αμυντικούς πιο εύκολο. Θέλει μεθοδικότητα και υπομονή για να τις διασπάσεις, οπότε αν περιμένεις με ένα παίκτη να το κάνεις, αυτό πια δεν γίνεται....

See the end of this message for details on invoking 

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

at DXHelper.DisplayInfo.InitDisplayModeList()

at fifasetup_csharp.Settings.GetResolutionsForAdapter()

at fifasetup_csharp.GameSettingsForm.LoadDefaultFifaSettingIni(Boolean bResetToDefault)

at fifasetup_csharp.GameSettingsForm..ctor(RightToLeft rtl)

at fifasetup_csharp.StartingForm.GameSettingsButton_Click(Object sender, EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)

at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)

at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Loaded Assemblies **************

mscorlib

Assembly Version: 4.0.0.0

Win32 Version: 4.0.30319.18063 built by: FX45RTMGDR

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v4.0.30319/mscorlib.dll

----------------------------------------

fifaconfig

Assembly Version: 1.0.0.0

Win32 Version: 1.0.0.0

CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Origin%20Games/FIFA%2015/fifasetup/fifaconfig.exe

System

Win32 Version: 4.0.30319.34238 built by: FX452RTMGDR

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll

System.Windows.Forms

Win32 Version: 4.0.30319.18047 built by: FX45RTMGDR

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll

System.Drawing

Win32 Version: 4.0.30319.18021 built by: FX45RTMGDR

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll

DXHelper

Assembly Version: 1.0.5318.28514

Win32 Version: 1.0.0.0

CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Origin%20Games/FIFA%2015/fifasetup/DXHelper.DLL

System.Core

Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll

mscorlib.resources

Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_el_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll

System.Xml

Win32 Version: 4.0.30319.34234 built by: FX452RTMGDR

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll

************** JIT Debugging **************

To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this

application or computer (machine.config) must have the

jitDebugging value set in the system.windows.forms section.

The application must also be compiled with debugging

enabled.

For example:

<configuration>

<system.windows.forms jitDebugging="true" />

</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception

will be sent to the JIT debugger registered on the computer

rather than be handled by this dialog box.

τι φταιει ρε παιδια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αντέχω άλλο τους σπαστικούς @$!#@αντιπάλους που κάνουν επίτηδες κακή την συνδεσή τους,

κατεβάζοντας ταινίες και δε ξέρω γω τι άλλο για να κάνουν τραγικά αργή την συνδεση και να μην μπορώ να παίξω.

Κάτι πρέπει να κάνει η EA μ αυτους.

Αναγκάζομαι να πατάω quit και να χάνω το ματς.

Ελεος!

Ολα αυτά στο Ultimate team Online

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...