Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγω για online μονο το εχω αγορασει και το εχω κατα-ευχαριστηθει. Καποιες φορες γινονται κατι κουλα αλλα εχουν μειωθει πολυ και η γενικα περναω καλα μου αφηνει καλη αισθηση και οχι κακη.

Παιζω και FUT και online seasons και δεν εχει χρειαστει να δωσω λεφτα παραπανω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Από που το πήρες; Από μαγαζί ή cd key?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

... όπως το demo όπου οι τερματοφύλακες τρώγανε κάτι ανύπαρκτα γκολ.. Είναι ακόμη τόσο καθυστερημένοι (οι τερματοφύλακες). Γενικά υπάρχει κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα κακό; 

Κακοι τερματαδες στο φιφα15 ντεμο? αφου τα πιανουν ολα (τουλαχιστον πιανουν πολλα τετ α τετ)....

Στο ονλαιν παντως πολλοι γκρινιαζουν (δεν το εχω δεν εχω παιξει δεν εχω αποψη) και γραφουν-σιχτιριζουν οτι θα πανε προς ΠΕΣ15 μερια. Κι αυτο γιατι ειναι ευκολο να περασεις τους παντες με εναν παιχτη (αργοι αμυντικοι) και για κατι μακρινα σουτ γραφουν (που αυτο το τελευταιο ομως παιζει πολυ και στο νεο προ-τελικα αυτες οι κομπανις μας δουλευουν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!) 

Παντως γενικα διαβαζω οτι ειναι καλυτερο απο το φιφα 14. Πολυ καλυτερο.

Παρατηρησα οτι δινει πολυ συχνα φαουλ, θελω να πω οτι πολλες φορες και με ενα αρκετα απλο μαρκαρισμα θα σφυριξει, ισχυει ή ο οντως κανω φαουλ και δεν θελω να το παραδεχτω?  :devil:

Παιδιά έχετε κανα tip για την άμυνα; έχω μεγάλο θέμα ενώ έχω καλούς αμυντικούς με επιθετικό face to face με περνάει σχεδόν πάντα και δεν μιλάμε για αντεπίθεση , επίσης άμα μου έρθουν από πλάγια μπορεί να μου αδείασουν όλη την άμυνα.. Ψάχνω βίντεο tutorials και δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο.. (Παίζω online μόνο)

Ευχαριστώ!

Aν παιζεις UT κοιταζει τα ratings των παιχτων ....αν παιζεις seasons επισης κοιταζε τα στηνοντας την ομαδα σου, πχ αμυντικοι που δεν αφηνουν την θεση τους και ανεβαινουν στην επιθεση, κατα τη διαρκεια του αγωνα κανοντας αμυνα κανε και καλα κινηση προς τον αντιπαλο (contain) οτι θα του παρεις την μπαλα και αμεσως τραβα τον πισω (με jockey). Γενικα μην πεφτεις πανω στον αντιπαλο , περιμενε τον και με τακτικαλ αμυνα (RT πατημενο) θα του κλεψεις τη μπαλα (με αλλον παιχτη).

Aν παιζεις UT κοιταζει τα ratings των παιχτων ....αν παιζεις seasons επισης κοιταζε τα στηνοντας την ομαδα σου, πχ αμυντικοι που δεν αφηνουν την θεση τους και ανεβαινουν στην επιθεση, κατα τη διαρκεια του αγωνα κανοντας αμυνα κανε και καλα κινηση προς τον αντιπαλο (contain) οτι θα του παρεις την μπαλα και αμεσως τραβα τον πισω (με jockey). Γενικα μην πεφτεις πανω στον αντιπαλο , περιμενε τον και με τακτικαλ αμυνα (RT πατημενο) θα του κλεψεις τη μπαλα (με αλλον παιχτη).

καλημέρα και σορρυ εάν κανω λαθος , αλλα μηπως εννοεις γιατ την τακτικαλ αμυνα το LT πατημενο και όχι το RT??? γιατι σε εμενα

τουλάχιστον το RT είναι το sprint

RB=sprint για μενα  B)

Ναι πολυ σωστα το εγραψες LT (απλα οταν το κρατας πατημενο ο παιχτης δεν τρεχει τοσο γρηγορα και εγω προσπαθω να μην το παταω συνεχεια, πολυ σημαντικο παντως το LT) αλλα και το RT (team mate contain), οπως εγραψα, για την αμυνα  B)

cheaters υπαρχουν στο fifa?. επαιζα online seasons στην 8 κατηγορια και στο 3' λεπτο παιρνει κοκκινη καρτα ο αντιπαλος. Αμεσως μετα διακοπηκε το παιχνιδι και το μετρησε 0-0.

Θα ελεγα πως ναι.

... επαιξα κοντρα στην Παρι (φιφα14 ομως), ο τυπος τρωει 2 γκολακια στο 5λεπτο + 1 κοκκινη...ξαφνικα το παιχνιδι διεκοπη και δεν πηρα τπτ....μαλλον θα ελεγα τι πηρα!!!! :eek:

Ωστοσο σε ολα τα ονλαιν παιχνιδια κατι γινεται ΑΠΛΑ στο φιφα σαν φαινομενο ειναι σπανιο.

ρε μαγκες δεν γινετε δεν μπορω αλλο, σε καθε match απο το τελευταιο update και μετα ζητημα να μην εχω κανει penalty σε 2 απο τα 10 match που επαιξα. τα ιδια με τα φαουλ οπως ανεφερα πιο πανω, τελικα δεν πρεπει να ειναι ιδεα μου.

Μετα το τελευταιο update γαμηθηκε ο διας!! Ξανα αυξηθηκε αρκετα ο ρυθμος(για fut μιλαω) παμε ολοι σφαιρα και με σταμινα 100% σε ολο το game.. με το προηγουμενο πατσ ηταν τοσο καλο..ηταν νορμαλ η ταχυτητα και ισορροπημενο..τωρα παιζεις πινκ πονκ το ξανα γα..σανε!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...