d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Παιδες καλησπερα...Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..!Εχω το fifa γνησιο και εχω το εξης προβλημα!Σε unlimited fps οι γραμμες του γηπεδου τρεμοπαιζουν οι παικτες κινουνται περιεργα και γενικα υπαρχει θεμα στον ρυθμο του παιχνιδιου!Στα 60 fps ολα διορθωνονται αλλα τα replay ειναι στα 30 και η εικονα γινεται χαλια οταν τα δειχνει!Τι μπορω να κανω!Καποια λυση θα υπαρχει! Το φαινομενο που παρουσιαζεις καλειται screen tearing και ειναι το πλεον συνηθισμενο συμβαινοντας για διαφορους λογους. Στην προκειμενη συμβαινει οταν τα fps που βγαζει η καρτα σου ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υποστηριζει η σαρωση της οθονης σου (Hz). Εαν βγαζει 80fps π.χ η καρτα σου και η οθονη σου υποστηριζει μεχρι 60Hz τοτε εμφανιζεται αυτο το φαινομενο. Προφανως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κλειδωσεις στα 60fps δεν υπαρχει αλλη λυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το φαινομενο που παρουσιαζεις καλειται screen tearing και ειναι το πλεον συνηθισμενο συμβαινοντας για διαφορους λογους. Στην προκειμενη συμβαινει οταν τα fps που βγαζει η καρτα σου ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που υποστηριζει η σαρωση της οθονης σου (Hz). Εαν βγαζει 80fps π.χ η καρτα σου και η οθονη σου υποστηριζει μεχρι 60Hz τοτε εμφανιζεται αυτο το φαινομενο. Προφανως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κλειδωσεις στα 60fps δεν υπαρχει αλλη λυση.. H καρτα ειναι η 7870 στον κανονικο αγωνα βγαζει γυρω στα 120 fps αλλα η οθονη μου ειναι αυτη....http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/monitors/digital-tv-monitor/LT22D390EW/XUαλλα ειναι στα 60 hz οποτε εφαγα ακυρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν εφαγες ακυρο οπως ειπα ειναι συχνο φαινομενο, οποτε δεν εχεις κατι να ανησυχεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Παει το κύπελλο έχασα 3-2 τον τελικό κυπέλλου με νικητηριο γκολ του αντιπάλου στο 93'. Ενταξει τα λογια είναι περιττα.χτυπιόμουνα 5 λεπτά στο κρεβάτι.Τα νευρα μου εντάξει δε χρειάζεται να σας πω πως είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τουλάχιστον ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή είχες πάλι 30 σουτ εντός εστίας και ο αντίπαλος μόνο 3; (το συνηθισμένο σενάριο στο Fifa14 αλλά και σε αρκετούς αγώνες του '15 και μετά λέμε ότι δεν υπάρχει momentum κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δε τα κοίταξα τα στατιστικά γιατί είχα θολώσει απο τα νεύρα μου.πάντως σίγουρα πρέπει να είχα λίγα παραπάνω σουτ και κατοχή.Βέβαια έχανα 0-2 στο ημιχρονο και ισοφάρισα μέχρι το 70' σε 2-2 .Το κρίμα ήταν για την προσπάθεια που έκανα να ισοφαρίσω και να το φάω στο 93'από μια μπαλιά σε αντεπίθεση.Με τον ποιον σκληρό τρόπο ρε θο#στη μου.Να πήγαινε παραταση τουλάχιστον. Γερμανός ήταν ο αντίπαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δε βαριέσαι, τι ψυχή έχει το κύπελλο, την επόμενη φορά. Αυτά τα σαββατοκύριακα αμφιβάλλω αν υπάρχει και κανένας να παίζει πρωτάθλημα, αφού όλοι με το κύπελλο ασχολούνται ξανά και ξανά. Μέχρι να καταφέρουν να το σηκώσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να συνδεθω στους ea servers? με βαζει κανονικα στο game αλλα μου λεει να τσεκαρω τη συνδεση μου και αλλα τετοια χαζα....ετσι στα ξαφνικα, τοσο καιρο μια χαρα ημουνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και σε μενα τα ιδια...αν και παιζω φιφα14 (μαλλον δεν εχει σημασια) ...χαλια οι σερβερς....παντως 2 κυπελλα σηκωσα αποψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τι έγινε ρε πέσανε οι servers πάλι? Ουτε και μένα μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Είναι γενικό πρόβλημα και επηρεάζει και το '14 και το '15. Τώρα τι φταίει και κυρίως πότε θα το φτιάξουν, τρέχα γύρευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) είχε πρόβλημα σύνδεσης γενικό,όλο το origin ήταν down.Οπότε μην τρελένεστε αν δεν μπορείτε να μπείτε φίφα,δεν μπορούσαμε να μπουμε σε κανένα game της ΕΑ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2014 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 όταν παιζω season στο FUT μερικες φορες δεν μου μετραει το αποτέλεσμα και ξαναπαιζω ξανα με την ιδια ομαδα μετα. το κανει και σε εσας αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παιδία σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί στο demo είχα νευριάσει πάρα πολλές φορές ειδικά με τους τερματοφύλακες.. Αξίζει να το αγοράσω τώρα ; τι λέτε; Επίσης αυτό το FUT τι φάση είναι ακριβώς πρέπει να δώσεις χρήματα για να παίξεις; Θέλω απλά να παίζω online αλλά και με φίλους κάνα τουρνουα ,δεν θέλω να με κάνει καρδιακό όπως το demo όπου οι τερματοφύλακες τρώγανε κάτι ανύπαρκτα γκολ.. Είναι ακόμη τόσο καθυστερημένοι (οι τερματοφύλακες). Γενικά υπάρχει κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα κακό; Γιατί δεν μου περισσεύουν και τα χρήματα αλλά άμα μου πείτε ότι αξίζει θα το πάρω.. Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παιδία σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί στο demo είχα νευριάσει πάρα πολλές φορές ειδικά με τους τερματοφύλακες.. Αξίζει να το αγοράσω τώρα ; τι λέτε; Επίσης αυτό το FUT τι φάση είναι ακριβώς πρέπει να δώσεις χρήματα για να παίξεις; Θέλω απλά να παίζω online αλλά και με φίλους κάνα τουρνουα ,δεν θέλω να με κάνει καρδιακό όπως το demo όπου οι τερματοφύλακες τρώγανε κάτι ανύπαρκτα γκολ.. Είναι ακόμη τόσο καθυστερημένοι (οι τερματοφύλακες). Γενικά υπάρχει κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα κακό; Γιατί δεν μου περισσεύουν και τα χρήματα αλλά άμα μου πείτε ότι αξίζει θα το πάρω.. Ευχαριστώ.. Κι εγω για online μονο το εχω αγορασει και το εχω κατα-ευχαριστηθει. Καποιες φορες γινονται κατι κουλα αλλα εχουν μειωθει πολυ και η γενικα περναω καλα μου αφηνει καλη αισθηση και οχι κακη. Παιζω και FUT και online seasons και δεν εχει χρειαστει να δωσω λεφτα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα