Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Btw, τζίφος τα 4 χειριστήρια στο pc...

υπάρχει (γνωστό!!) bug στα 14 & 15 pc versions και αν έχεις 4 gamepads δεν ξεκινάει το game. Μέχρι 3 όλα καλά. 3+ πληκτρολόγιο επίσης όλα ΟΚ. Μόλις βάλεις 4ο gamepad τα κλάνει. Έλεος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν γίνεται να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από την ΕΑ. Φτωχή εταιρεία είναι με 10 υπαλλήλους. :X

Περίμενε το FIFA 16 που θα το προσθέσουν σαν νέο feature. :-D

• Like 1

πριν 2-3 μερες εμαθα ότι μεσα από το web app του fifa 15 εχεις ένα δωρο κάθε μερα. δεν το ηξερα. σημερα είναι τελευταια μερα.

ξερει κανεις αν θα ξαναδωσουν gifts?

πριν 2-3 μερες εμαθα ότι μεσα από το web app του fifa 15 εχεις ένα δωρο κάθε μερα. δεν το ηξερα. σημερα είναι τελευταια μερα.

ξερει κανεις αν θα ξαναδωσουν gifts?

γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος?

Όταν έμπαινες στο web app του fifa ή συνδεόσουν μέσω της εφαρμογής του κινητού, από την προηγούμενη δευτέρα περίπου έως σήμερα σου έδινε δώρο ένα pack η coins.

Αυτά που πέτυχα εγώ στο pc ήταν gifts έως 900 coins και κάτι χάλια παίχτες το πολύ silver non rare από άγνωστα πρωταθλήματα που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

• Like 1

εμενα μου ετυχε gold pack , 500 coins και ένα silver pack. ενταξει δεν εδωσαν και τιποτα σπουδαιο αλλα ειναι τζαμπα!.

αν το ξανακανουν και το ξερει καποιος ας μας ενημερώσει plz.

Έτσι όπως το περιγράφεις μπορεί να φταίει το οτιδήποτε. Κατ' αρχάς το input της LG δήλωσέ το ως "PC", ώστε να απενεργοποιηθούν όλα τα φίλτρα της τηλεόρασης αυτόματα (κλασικό workaround στις LG). Κατά δεύτερον βάλε τελευταίους drivers στην κάρτα γραφικών γιατί οι AMD drivers για HDMI έχουν βγάλει πολλά κουσούρια στο παρελθόν (είμαι παθών). Δοκίμασε επίσης να παίξεις με το vsync καθώς και με το fps limit του Fifa.

Ποτέ δε το δηλώνουμε ως PC! Χάνει τα αληθινά του χρώματα το παιχνίδι ,χάνεται και η οξύτητα επίσης.

Δεν γίνεται να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από την ΕΑ. Φτωχή εταιρεία είναι με 10 υπαλλήλους. :X

Κατσε ρε φιλε, εδω εμεις παιζουμε τουλαχιστον με 4k support αν χρειαστει στην TV, οι απεναντι δεν εχουν ανακαλυψει ακομη τις μεγαλυτερες αναλυσεις καν.. lol

Indeed. Πάντως είναι απαράδεκτο, πέρα από την πλάκα.

Επίσης αν έχει βρει κανείς κάνα workaround θα το εκτιμούσα πολύ.

Ποτέ δε το δηλώνουμε ως PC! Χάνει τα αληθινά του χρώματα το παιχνίδι ,χάνεται και η οξύτητα επίσης.

Ναι ομως ο μεγαλως Ζεπος ελυσε το προβλημα μου μολις το δηλωσα ως PC το προβλημα τελειωσε και παιζω τελεια τωρα!!!

• Like 1

επειδή αυριο θα κανω φορματ στο pc θελω να ρωτησω αν θα χαθει η ομαδα που εφτιαξα στο FUT. πρεπει να κρατησω καποια αρχεια η δεν χρειαζεται?. οποιος ξερει ας απαντησει plz.

επειδή αυριο θα κανω φορματ στο pc θελω να ρωτησω αν θα χαθει η ομαδα που εφτιαξα στο FUT. πρεπει να κρατησω καποια αρχεια η δεν χρειαζεται?. οποιος ξερει ας απαντησει plz.

Λογικά όχι εφ'όσον τα save σου είναι synced στο cloud.

Παιδες καλησπερα...Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..!Εχω το fifa γνησιο και εχω το εξης προβλημα!Σε unlimited fps οι γραμμες του γηπεδου τρεμοπαιζουν οι παικτες κινουνται περιεργα και γενικα υπαρχει θεμα στον ρυθμο του παιχνιδιου!Στα 60 fps ολα διορθωνονται αλλα τα replay ειναι στα 30 και η εικονα γινεται χαλια οταν τα δειχνει!Τι μπορω να κανω!Καποια λυση θα υπαρχει!

12.430 θέση εφτασα με 1080 βαθμους στο Online Seasons και 2η Division,πάω ολοταχώς για το πρώτο πρωτάθλημα σε Online για πρώτη φορά στην ζωή μου στο fifa.

Εφτασα και τελικό κυπέλλο Contilnental Cup ...Να δουμε θα το σηκώσω το κυπελλο?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...