Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά, έχει κατεφέρει κάποιος να τρέξει το fifa 15 με sweetfx; Έχω δοκιμάσει οτι λέει στο νετ (boulotaur injector, radeon pro,manual)

αλλά τζίφος. Είτε δεν θα τρέχει καν το sweetfx, είτε θα κρασάρει το παιχνίδι. :cry:

κατεβασε αυτο http://www.moddingway.com/file/45684.htmlκαι το περνας οπως ειναι στο φακελο εγκαταστασης..λογικα δεν θα εχεις προβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω σκευτικα κατι αλλο..που μου φαινεται ποιο ευκολο.. λεμε οτι ειμαστε 16 ατομα..φτειαχνουμε 4 γκρουπς των 4.. και παιζουμε μεσα εξω αγωνα..κ οι δυο πρωτη του πρωτου γκρουπ θα παιξουν με τους δυο πρωτους του δευτερου..κατι σαν τσαμπιονς λιγκ..αν περισευουν 1-2 ατομα τα βαζουμε στα γκρουπς κ απλα καποιος θα εχει ρεπο..κ μετα τους ομιλους παμε σε νοκ ουτ..

Ερώτηση:

Οργανώνω βραδιά 2v2 σπίτι μου με φίλους αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να συνδέσω παραπάνω από ένα gamepads ταυτόχρονα.

Το έχει κάνει κανείς ή υποψιάζεστε αν θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Tip: μιλάμε για 1 logitech G710 (ασύρματο) και άλλα 3 ενσύρματα της πλάκας.

Edit: Έχει συνδέσει κανείς με DS3, 2 PS3 controllers ταυτόχρονα; Γιατί παίζει και αυτό σαν option.

Σε fifa14 έχουμε παίξει με 4 χειριστήρια χωρίς πρόβλημα. Επομένως δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα με το 15. Άσε που θα περάσετε πάρα πολύ καλά με τον χαβαλέ που θα κάνετε....

Ξανα ρωταω για pro clubs ενδιαφερεται??? Με teamspeak και καλη παρεα παντα....Εχουμε ηδη καποια ομαδα και ειμαστε στην 3 κατηγορια και θελουμε να μεγαλωσουμε το roster

Καλησπέρα παιδια σήμερα αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα προσπαθώ να τρέξω το fifa και πάνω που πάει να τρέξει βγάζει το μήνυμα στην εικόνα τι και αν εκανα repair πανω στο repair crasharei το origin. Τι και αν έκανα unninstall και ξανα install τίποτα τα ίδια ξέρει κανείς τίποτα;

post-123851-0-49709100-1415887416_thumb.png

Καλησπερα παιδες!!!!Εχω ενα θεμα με το Fifa . Οταν παιζω στην 22αρα δεν κολλαει καθολου ,οταν ομως συνδεω το PC για να παιξω στην 42αρα κανει κατι ψιλο σκαλωματακια μονο στο φιφα το κανει οταν παιζω nba δεν εχω κανενα προβλημα !!!!Γιατι το κανει ομως αυτο στο φιφα οταν το βαζω στην 42αρα?? ΤΟ συστημα μου ειναι της υπογραφης...
Ευχαριστω

Εκανα τη πρωτη λύση που έλεγε με cache, cookies και services τίποτα και τώρα ξανα εγκαθιστώ αφού έσβησα το αρχείο της άδειας. Για να δούμε.

Καλησπερα παιδες!!!!Εχω ενα θεμα με το Fifa . Οταν παιζω στην 22αρα δεν κολλαει καθολου ,οταν ομως συνδεω το PC για να παιξω στην 42αρα κανει κατι ψιλο σκαλωματακια μονο στο φιφα το κανει οταν παιζω nba δεν εχω κανενα προβλημα !!!!Γιατι το κανει ομως αυτο στο φιφα οταν το βαζω στην 42αρα?? ΤΟ συστημα μου ειναι της υπογραφης...

Ευχαριστω

Έτσι όπως το περιγράφεις μπορεί να φταίει το οτιδήποτε. Κατ' αρχάς το input της LG δήλωσέ το ως "PC", ώστε να απενεργοποιηθούν όλα τα φίλτρα της τηλεόρασης αυτόματα (κλασικό workaround στις LG). Κατά δεύτερον βάλε τελευταίους drivers στην κάρτα γραφικών γιατί οι AMD drivers για HDMI έχουν βγάλει πολλά κουσούρια στο παρελθόν (είμαι παθών). Δοκίμασε επίσης να παίξεις με το vsync καθώς και με το fps limit του Fifa.

• Like 1

Ρίξε ένα γκουγκλάρισμα για "LG TV label input" και θα βρεις πολλά αποτελέσματα. Στο μενού που επιλέγεις ποιο input θέλεις, συνήθως υπάρχει μια επιλογή που σου επιτρέπει να ονομάσεις την εκάστοτε είσοδο όπως θέλεις. Πρέπει να επιλέξεις το "PC".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...