coniste Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 tekpertek εγω, ξανα λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδες υπαρχει κανενας που να ψηνετε για pro clubs online? Ειμαστε ηδη 3-4 ατομα και θελουμε να εχουμε μια ομαδουλα να εχουμε στανταρ μερες και ωρες να παιζουμε καποια ματσακια με skype. Edit:Ακυρο πλεον,βρηκαμε ομαδα Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2014 από zisis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, έχει κατεφέρει κάποιος να τρέξει το fifa 15 με sweetfx; Έχω δοκιμάσει οτι λέει στο νετ (boulotaur injector, radeon pro,manual) αλλά τζίφος. Είτε δεν θα τρέχει καν το sweetfx, είτε θα κρασάρει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Παιδια κανεις καμια ομαδα για pro clubs αλλα με οργανωση και οχι χαβαλε !!!!Επισης εχω και εγω με κατι φιλους εχουυμε και teamspeak αλλα τελευταια δεν μπαινουμε πολυ και ψαχνω μια ομαδα η το αντιθετο να βαλουμε και αλλα ατομα στην ομαδα που ηδη εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Πολωνε τσέκαρε λίγα ποστ πιο πάνω του Ζηση. Είμαστε κάποιοι ηδη εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1726 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Polonos j kane ad stelios1726 ειμαστε ειδη 3-4 apo edw se pro clubs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το ειδα το ποστ απλα το θεμα ειναι οτι εμεις ηδη με τα παιδια που ειμαστε σε ομαδα εχουμε και Teamspeak για να εχουμε και επικοινωνια μεταξυ μας . Ετσι θα κανουμε και τον χαβαλε μας και απο ολα .Καντε add στο origin ΤheTitanGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1726 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτο λεει και ο ζησης..να μιλαμε με σκαιπ..η κατι αντοιστοιχο..αλλα εγ θα προτεινα οχι μονο για pro clubs αλλα να οργανωναμε ενα τουρνουα κατι σαν πρωταθληματακι Αυτο λεει και ο ζησης..να μιλαμε με σκαιπ..η κατι αντοιστοιχο..αλλα εγ θα προτεινα οχι μονο για pro clubs αλλα να οργανωναμε ενα τουρνουα κατι σαν πρωταθληματακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το Skype τραβαει αρκετη γραμμη την ωρα του παιχνιδιου!!!Το TeamSpeak ειναι οτι καλυτερο για gaming ομιλια!!!!Εμεις ειμαστε μια παρεα μπαινουμε καθε μερα στο teamspeak και παιζουμε και αλλα παιχνιδια αλλα στο επικεντρο ειναι το FIFA ....Παιζουμε NBA 2k15 ,BAttlefield 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αν θελετε ενα πρωταθληματακι insomnia μονο με 4αστερες ομαδες, εγω ειμαι μεσα. Το κανονιζουμε. Ειχαμε κανει αλλο ενα insomnia πρωταθληματακι παλια σε προηγουμενο fifa (βεβαια δεν τελειωσε ποτε μιας και μερικοι δεν μπορεσαν να ειναι οταν επρεπε να παιξουν τους αγωνες τους) ο polonos θα θυμαται. Με καλη οργανωση το φτιαχνουμε... stratigos24 στο origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1726 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ψηνομαι πολυ παιδεια να οργανωσουμε κατι τετοιο μιας και ειμαστε αρκετα ατομα που παιζουμε το παοχνιδι αππ εδω μεσα..στρατηγε πως ακριβως μπορουμε να το οργανωσουμε ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για αρχη, λεμε εδω μεσα (ή σε ενα καινουριο θεμα για να μη χαλαμε το παρον), ποσοι θελουμε να δηλωσουμε συμμετοχη (βαζουμε μια ημερομηνια ως προθεσμια πχ μεχρι 12/11) και μετα βγαζουμε ενα τυχαιο προγραμμα αγωνων. Γινομαστε οσοι ειμαστε για να παιξουμε φιλοι στο origin και λεμε απο 15-17/11 πρεπει να εχουν παιχτει μεταξυ των ταδε ταδε και ταδε αυτα τα χ παιχνιδια. Δεν πα να θελει ο αλλος να τα παιξει ολα μονομιας? Τα παιζει. Θελει ενα σημερα ενα αυριο και ενα μεθαυριο? Ας το κανει ετσι. Απλα μεχρι την ημερομηνια που θα εχουμε δωσει, θα πρεπει να συννενοηθει με τους αντιπαλους του και να παιξει τα παιχνιδια που πρεπει. Μετα, συνεχιζεται το προγραμμα με τους επομενους αγωνες κλπ. Κραταμε ενα αρχειο των αποτελεσματων και στο τελος βγαινει ο νικητης. Αν θελετε να γινει καπως αλλιως που μπορει να ειναι και πιο ευκολη η διαδικασια, το λετε και το κανονιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Stratigos ρε φιλε αφου ξες παλι δεν θα τελειωσει ποτε αυτο χαχαχαχαχαχαχαχα.....Αε τα τουρνουα Pro Clubs FTW χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 χαχα.. Ε, τωρα που εχουμε γνωση, θα το κανονισουμε καλυτερα ρε συ και πιο χαλαρο το προγραμμα για ολους, ωστε να παιχτουν ολα τα παιχνιδια. Αρκετοι, ειχαν τελειωσει και ολα τους τα παιχνιδια τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το FIFA 15 που δυστηχως αν δεν λυθει θα παρατησω το παιχνιδι. Απο προχτες που βγηκαν οι καινουργιοι drivers της nvidia ( αυτοι για το καινουργιο Call of Duty ) με το που τους περασα εχω τεραστια frame drops στο παιχνιδι μεσα και απο 60 παει στα 45 με την μια σκαλοπατι δλδ και εκει που τρεχεις με τον παιχτη βρισκεσαι μισο γηπεδο μπροστα.. Εβαλα παλι τους προηγουμενους drivers και παλι το συνεχιζε.. Εσβησα το game το εγκατεστησα παλι και δεν εφτιαξε . Και το κορυφαιο.. παω στης ρυθμισεις πριν μπει το παιχνιδι και εχουν γινει κινεζικες...ολα οι αναλυσεις οθονεις και ερωτηματικα παντου αντι για γραματα.. Στην αρχη και αφου εχω ξαναπερασει το παιχνιδι 2 φορες σβηνω το αρχειο με τις ρυθμισεις το οποιο παραμενει στο pc και παω παλι να κανω καινουργιες και παλι τα ιδια κινεζικα..απλα το αναφερω μηπως βοηθησει. Αυτα και καλη μου τυχη.!! μθ.png Εdit: Μετα απο την τριτη απεγκατασταση/εγκατασταση παρατηρω οτι παραμενει το προβλημα. Αρα λογικα το σκαλωμα ειναι στα εναπομηναντα αρχεια που αφηνει το φιφα στα εγγραφα μου. Να τα σβησω αυτα θα μπορεσω μετα να εχω παλι την FUT ? Οσο γιατ τις ρυθμισεις τις θυμαμαι. Φιλε επειδη το επαθα και εγω ειναι απλο!!!! Μετα αφου στο ξανα βγαλει στα κινεζικα κλειστο πανε στο config και αμα δεις τερμα πανω αριστερα εχει επιλογη γλωσσας εσυ πατα παλι τα αγγλικα και ειναι κομπλε Πραγματι κατι εχει αλλαξει! Χθες κερδισα τη division 2 στο fut με 6-3-1..ειναι πιο αργος ο ρυθμος και κοντρολαρεις καλυτερα αμυνα και επιθεση.πειτε ονοματα στο origin, με καποιους εχω παιξει απο εδω! Stelios1726 Εγω συνεχεια παω 1 μετα ξανα 2 χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα