zisis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι δεν διαφωνώ αλλά στην αντεπίθεση το χαφ σου θα είναι κάπου στο Κέντρο και Όταν βγει η μπαλιά αναγκαστικα τους επιθετικούς θα τους μαρκαρουν οι αμυντικοί σου... Θα δοκιμάσω πιο γρήγορους αμυντικούς Σορρυ ξεχασα να προσθεσω οτι μετα παω στις ατομικες οδηγιες και βαζω στους wingers να cut inside και να προσπαθουνε να get behind.Και ετσι παντα κανουνε κινηση για καθετη σε αντεπιθεση. Αμα ψαξεις για ολα υπαρχει λυση.Εχω συνηθισει και τα κανω ολα αυτα σε 20secs.Τσακ μπαμ. Και αγωνιστικα εχω δει μεγαλη βελτιωση. ΥΓ.Αυτο βολευει εμενα.Ψαξου σε συστηματα και custom tactics να δεις τι σε βολευει εσενα.Εχει πολλες επιλογες. ΥΓ2:Παιζω παντα με 2 αμυντικα χαφ γιατι θελω να αμυνομαι με αυτους και να αφηνω την αμυντικη 4αδα να κανει contain μονη της μεχρι να κανει το λαθος μονος του ο αντιπαλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το αγόρασα και γω πριν 5 μέρες το game. Εχω παίξει 46 αγώνες σε Online Seasons (Ultimate team θα αρχίσω τον Δεκέμβριο καθώς δεν υπάρχει ρευστό.) Και απο τους 46 αγώνες έχω 19 νίκες-5 ισοπαλίες - 22 ήττες. Στην αρχή δε ξεκίνησα καλά έκανα 3 ήττες και λέω κάτσε να δω κανένα defending/attacking tautorial στο youtube. Μόλις τα είδα άρχισα και πηγαινα πολύ καλά ,έκανα 3 σερί νικών απο 8 η κατηγορία ανέβηκα 5η σε 2 μέρες. Ομως... σήμερα γράφτηκε η πιο μάυρη μέρα απο ολες τις χρονιές που παίζω fifa online.Ηττήθηκα σε 9 ή 10 σερί αγώνες. Δε ξέρω τι έχουνε πάθει και παίζουνε σα σκυλιασμένοι οι αντίπαλοι λες και δεν υπάρχει αύριο . ΕΛΕΟΣ ΡΕ. Τι tautorial στο youtube ξαναείδα τι μελέτη εχω ρίξει. Όταν παώ στο παιχνίδι έχω τον άλλον να παίζει πάλι ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ !ΣΕ ΟΛΟ το γηπεδο μην αφηνοντας με να πάρω ανάσα λες και είναι εξωγηινο ρομποτ . Και μετά την 5η division είναι ΟΛΟΙ έτσι ΟΛΟΙΙΙ παίζον έτσι. Εχω όμως έχω πεισμώσει και αιθάνομαι επίσης σαν να χω πάθει ανοσία στις ήττες και πλέον δεν νευριάζω όταν χάνω. Κάθε βοήθεια με το θέμα άμυνας θα σας ήμουν ευγνώμων.(ή καποια βίντεο στο youtube) Και εχω την εντύπωση πως η ΕΑ τα κανε μαντάρα στο Gameplay του Online και οι ψευτο-cheaters/πονηροι/ παιζω -πινγκ πονγκ και σου βάζω 6 γκολ ,το χουνε εκμεταλευτει στο μέγιστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς αυτά τα λέμε εδώ και καιρό. Ο ρεαλισμός στο Seasons πάει περίπατο. Η πλειοψηφία παίζει αντιποδόσφαιρο για να πάρει αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αντιποδόσφαιρο είναι αυτό που έπαιζε κάποτε η εθνική και που γενικά προτιμούν κυρίως ομάδες χαμηλού επιπέδου. Ακόμα κι αυτό όμως είναι ένα είδους ποδοσφαίρου. Στο Fifa οι περισσότεροι παίζουν φλιπεράκι με 5στερες ομάδες, όλα είναι αυτόματα κι assisted, πίεση στο 90% του γηπέδου επί 90 λεπτά, κατεβασιές με γρήγορους εξτρέμ και λόμπες μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο αφού δεν γίνονται πουθενά στον πλανήτη. Μακάρι να έπαιζαν αντιποδόσφαιρο/κατενάτσιο. Το είχα δοκιμάσει κάποτε με σχετική επιτυχία, με 8-9 παίκτες πίσω, παίζοντας κυρίως στην κόντρα και "κλέβοντας" αρκετές νίκες απέναντι σε ικανότερους αντιπάλους ή ισχυρότερες ομάδες. Όμως παίζαμε και οι δύο με manual όλα και ο ρυθμός του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετικός και πολύ πιο ρεαλιστικός από αυτόν που περιγράφω παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έχεις δίκιο, δεν το όρισα σωστά. Αυτή τη σιχαμένη τακτική με το full court press, τις λόμπες κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το FIFA 15 που δυστηχως αν δεν λυθει θα παρατησω το παιχνιδι. Απο προχτες που βγηκαν οι καινουργιοι drivers της nvidia ( αυτοι για το καινουργιο Call of Duty ) με το που τους περασα εχω τεραστια frame drops στο παιχνιδι μεσα και απο 60 παει στα 45 με την μια σκαλοπατι δλδ και εκει που τρεχεις με τον παιχτη βρισκεσαι μισο γηπεδο μπροστα.. Εβαλα παλι τους προηγουμενους drivers και παλι το συνεχιζε.. Εσβησα το game το εγκατεστησα παλι και δεν εφτιαξε . Και το κορυφαιο.. παω στης ρυθμισεις πριν μπει το παιχνιδι και εχουν γινει κινεζικες...ολα οι αναλυσεις οθονεις και ερωτηματικα παντου αντι για γραματα.. Στην αρχη και αφου εχω ξαναπερασει το παιχνιδι 2 φορες σβηνω το αρχειο με τις ρυθμισεις το οποιο παραμενει στο pc και παω παλι να κανω καινουργιες και παλι τα ιδια κινεζικα..απλα το αναφερω μηπως βοηθησει. Αυτα και καλη μου τυχη.!! Εdit: Μετα απο την τριτη απεγκατασταση/εγκατασταση παρατηρω οτι παραμενει το προβλημα. Αρα λογικα το σκαλωμα ειναι στα εναπομηναντα αρχεια που αφηνει το φιφα στα εγγραφα μου. Να τα σβησω αυτα θα μπορεσω μετα να εχω παλι την FUT ? Οσο γιατ τις ρυθμισεις τις θυμαμαι. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από stavroulis1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Όλα αυτά αποθηκεύονται online (ειδικά οτιδήποτε έχει να κάνει με FUT) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να σβήσεις τα αρχεία που λες. Καλού κακού όμως βάλε και το origin να κρατάει τα saves σου στο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 αυτο το call of duty πιου πιου φταιει για ολα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον τα εσβησα ολα απο τα εγγραφα μου και το παιχνιδι μαζι. Το ξαναεβαλα και τα κατεβασε απο το cloud. Το ιδιο προβλημα ομως. Τι να πω τελειως κουφο γιατι εχω παραληλα και το φιφα 14 και ειναι μια χαρα.λετε να ανεβασε τα χαλασμενα αρχεια στο cloud? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σαν να είναι γενικότερο πρόβλημα; http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902431 και http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902873 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, φέτος το παιχνίδι με πεντάστερες ομάδες είναι εντελώς arcade. Είμαι Division 2 με Ρεάλ (Ρεάλ/Μπάγερν τρελά τσιτέλια) και αυτό που ζω είναι για γέλια. Αν, όμως, αποδεχτείς ότι ουσιαστικά παίζεις τη μετεμψύχωση του Virtua Striker και ότι το μόνο που λείπει από το παιχνίδι για να μπει και με τη βούλα η στάμπα "arcade" είναι η φλόγα που έβγαζαν οι καραβολίδες στο Fifa World Cup 2002, τότε μπορεί και να το διασκεδάσεις. Κατά κανόνα τρως μούφες και βάζεις μούφες. Η άμυνα έχει αποδυναμωθεί πλήρως. Όλοι οι αμυντικοί είναι πιο αδύναμοι και πιο αργοί από όλους τους επιθετικούς. Με τον Ρονάλντο και τον Μίλερ δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο να κάνεις ντρίπλα, απλά περνάς μέσα από τους αντίπαλους αμυντικούς. Οι δε τερματοφύλακες έχουν αντανακλαστικά γατόπαρδου on steroids και μυαλό αμοιβάδας. Για να μην αναφερθώ στο κλασικό πλέον φαινόμενο να παίρνεις έναν επιθετικό τούμπανο κατευθείαν από τη σέντρα (π.χ. στην αρχή του αγώνα ή αφού έχεις δεχτεί γκολ), να πας καρφί προς το αντίπαλο τέρμα, να βλέπεις τον δύσμοιρο τον χαφ να σε κυνηγάει χωρίς καμία ελπίδα να σε πιάσει, τα δε στόπερ που ελέγχει η ΑΙ να σαστίζουν και να σου ανοίγουν το δρόμο να περάσεις μην μπορώντας να αντιδράσουν και να σκοράρεις ως άλλος Μαραντόνα στον περιβόητο αγώνα με την Αγλλία.Το θετικό, όμως, είναι πως το παιχνίδι φαίνεται να είναι τελείως στην τύχη (i.e. δεν υπάρχουν προαποφασισμένα αποτελέσματα). Μπορεί να φας μια μούφα που στο περσινό FIFA ήταν φως φανάρι ότι το παιχνίδι είχε προαποφασίσει να χάσεις και το έπαιρνες απόφαση, και στα καπάκια να βάλεις μία ακόμη χειρότερη μούφα και ούτω καθεξής. Ειλικρινά σε φάσεις μου θυμίζει το NBA Jam που είχα παίξει μια φορά διπλό σε ουφάδικο στην Κάνιγγος με τον nzeppos και γίνονταν απίστευτα πράγματα με αποτέλεσμα να παίξουμε ξέρω γω τέσσερις παρατάσεις (με το αζημίωτο φυσικά). Μόνο που στο FIFA δεν έχει καν λογική αυτό το πράγμα γιατί δεν ταΐζουμε το PC πενηντάρικα! Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχουν μετατοπίσει το momentum σε επίπεδο αγώνα αντί για επίπεδο πρωταθλήματος (τα περιβόητα σερί νικών/ηττών) ή αν απλά είναι τόσο random το παιχνίδι. Όποιον, όμως, δεν τον πειράζει να παίζει εντελώς στην τύχη με το αποτέλεσμα να καθορίζεται από χίλιους δυο παράγοντες εκτός από την ικανότητα των παικτών (των gamers εννοώ, όχι των εικονικών ποδοσφαιριστών), τότε το παιχνίδι μπορεί να προσφέρει άπειρο γέλιο και διασκέδαση με τα τραγελαφικά που γίνονται. Εγώ προσωπικά θα πρότεινα στην ΕΑ αφού το πήγε προς αυτή την κατεύθυνση φέτος, του χρόνου να το πάει all the way και να έχουμε και gags, π.χ. να μπαίνει μέσα o Jimmy Jump και να πετάει κασκόλ στον Μέσι, να έχεις power ups και να μπορείς να ενεργοποιήσεις σεισμούς, επιθέσεις εξωγήινων κλπ. Εγώ μια φορά θα γούσταρα με τα χίλια. Σε πιο "νορμάλ" ομάδες (3 - 3,5 αστέρια) μιλάμε πλέον για πολύ πιο ρεαλιστικές καταστάσεις ΑΛΛΑ, οι διαφορές δυναμικότητας ανάμεσα σε δύο ομάδες είναι πλέον τόσο καθοριστικές που έστω και λιιιιγο καλύτερη να είναι η ομάδα του αντιπάλου από τη δική μας, δεν υπάρχει καμία ελπίδα να νικήσουμε. Εγώ προσπάθησα φιλότιμα να παίζω με ΠΑΟ, αλλά κάθε φορά μου έβγαζε αντίπαλο την CSKA και αντίο ζωή, πριν προλάβω να πιέσω το μοχλό ο αντίπαλος έκανε πάσα, πάσα, πάσα, γκολ. Αν δε επέλεγα να μου βρίσκει αποκλειστικά αντίπαλο της δικής μου δυναμικότητας και μόνο, απλά δεν μου έβρισκε ποτέ αντίπαλο. Οπότε τώρα παίζω το φλιπεράκι των πεντάστερων που η ΕΑ αποκαλεί "ποδόσφαιρο". Σύμφωνα με τους θρύλους με all manual το παιχνίδι πλησιάζει πραγματικά κοντά σε αυτό που θα λέγαμε εξομοιωτή ποδοσφαίρου (αν και από ό,τι έχω πει πολλές φορές διαφωνώ με τον όρο και αυτή τη λογική εν γένει), αλλά όποιος βρει στο Seasons αντίπαλο που να παίζει με manual ρυθμίσεις μόνο να μου το πει κι εμένα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σαν να είναι γενικότερο πρόβλημα; http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902431 και http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902873 Oυφ υπαρχει και αλλου ανακουφιστηκα τωρα.!!! Οπως λενε και τα παιδια εκει εχει lag 1-2 δευτερολεπτα το οποιο ειναι σπαστικο !!!! Edit Η λυση ειναι να απενεργοποιησουμε το origin μεσα στο παιχνιδι απο τις ρυθμισεις του πριν μπουμε φυσικα στο παιχνιδι. Δοκιμαστε το οποιος το εχει και φτιαχνουν και τα settings ετσι.. Ειναι bug του origin απο οτι φαινεται και παρουσιαστηκε μετα το τελευταιο update 4-11-14 .!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σαν να είναι γενικότερο πρόβλημα; http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902431 και http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Game-setting-in-chinese-help/m-p/3902873 Ακριβως με το τελευταιο update κατι παιχτηκε, βγαζεις προσωρινα το Origin in game και δουλευει κανονικα.. Καποια μακακια εκαναν και εμενα στα game settings ετσι ηταν, οποτε αυτη ειναι η λυση μεχρι το επομενο update της πλατφορμας που φανταζομαι θα λυνει το bug.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1726 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πραγματι κατι εχει αλλαξει! Χθες κερδισα τη division 2 στο fut με 6-3-1..ειναι πιο αργος ο ρυθμος και κοντρολαρεις καλυτερα αμυνα και επιθεση.πειτε ονοματα στο origin, με καποιους εχω παιξει απο εδω! Stelios1726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Pavlos1908 εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα