lefteris210 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίσουμε στο ονλαιν αν φτιάξανε τα γνωστά προβλήματα που ειχε το 14 !? Dc....cheaters....κςι γενικά ψτο χάος που επικρατεί με τους σερβερς της Ε.Α.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Επειδή έχω να παίξω κάτι αιώνες online, άνοιξα κάτι πόρτες κλπ, αλλά παρόλη τη vdsl, το παιχνίδι έχει lag. Παίρνω τηλέφωνο για fastpath; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ειναι ο μονος λογος που πηρα τηλ για fastpath.Μετα απο την ενεργοποιηση του,lag εχω μονο με τυπαδες με κιτρινο latency στην οθονη επιλογης φανελας.Αρα νομιζω πως το fastpath ειναι μονοδρομος. 2 φορες μου ετυχε να φαω dc με το που εληξε ο αγωνας και να μην φταει η συνδεση μου.ενω νικησα 2-0 εχασα 3-0 στα χαρτια χωρις λογο.Ελπιζω να μην ξανασυμβει γιατι δεν ξερω αν θα επιζησει το γραφειο και το χειριστηριο τετοια συμφορα για 2η φορα Cheaters τι κανουνε στο φιφα?Δεν νομιζω να εχω πετυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Στο Ut εμενα μου εξαφανιστηκαν ολοι παιχτες απο το ροστερ και να φανταστεις ειχα 200 ωρες στο mode κ αρκετα καλους παιχτες. εστειλα εμαιλ εκανα λιβε τσατ στα @@ με γραψανε. μεγαλα ζωα παντως. ντροπη μ που εσκασα 40 ευρο για της @@ τουσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή το 10-15 ping που κερδίζεις με το fast path κάνει το παιχνίδι playable από unplayable ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Στο Ut εμενα μου εξαφανιστηκαν ολοι παιχτες απο το ροστερ και να φανταστεις ειχα 200 ωρες στο mode κ αρκετα καλους παιχτες. εστειλα εμαιλ εκανα λιβε τσατ στα @@ με γραψανε. μεγαλα ζωα παντως. ντροπη μ που εσκασα 40 ευρο για της @@ τουσ Μήπως σου κλέψανε τους κωδικούς κάπως και σου πούλησαν όλους τους παίχτες;; Στο web app στο site της ΕΑ μήπως έχει παραπάνω πληροφορίες για το τι έγιναν οι παίχτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή το 10-15 ping που κερδίζεις με το fast path κάνει το παιχνίδι playable από unplayable ; Στην δικια μου συνδεση απο 90 ping εφτασα στο 55 (αν με το fastpath κερδιζες μονο οσα εγραφες δεν νομιζω να υπηρχε λογως γενικα για fastpath).Εκει που επαιζα στα 10 παιχνιδια τα 5 με λαγκ.Τωρα μου τυχαινει μονο 1 στα 10. Να ξερεις οτι δεν φταις μονο εσυ αλλα και που ειναι ο αλλος.Κανε ενα speedtest για ping σε βουλγαρια και τουρκια...γειτονικες χωρες στο matchmaking αλλα δες τι ping πιανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ποιό ping θεωρείται καλό; Γύρω στο 10; Γιατί το speedtest μου δείχνει 20 και αυτό που βλέπω στο παιχνίδι για τα δικά μου τα γούστα είναι unplayable. Δηλαδή, καλύτερα να παίζω μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Eμενα μου λεει το speedtest.net οτι το ping ειναι 14 γενικα δεν εχω lag κλπ. Θα το κανω και μια fastpath να δω διαφορες στo ping στο black ops 2 που συνηθως ειμαι 70-80-90 Γενικα, δεν θα επρεπε να εχεις θεμα παντως με 20 και παραπανω ακομα στο fifa. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2014 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μήπως σου κλέψανε τους κωδικούς κάπως και σου πούλησαν όλους τους παίχτες;; Στο web app στο site της ΕΑ μήπως έχει παραπάνω πληροφορίες για το τι έγιναν οι παίχτες;; Μπηκα και στο web app του σιτε και εγραφε οτι οτι ο παικτης πουλη8ηκε για 40000 coins αλλα τα coins εννοειτε οτι δεν τα πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Eμενα μου λεει το speedtest.net οτι το ping ειναι 14 γενικα δεν εχω lag κλπ. Θα το κανω και μια fastpath να δω διαφορες στo ping στο black ops 2 που συνηθως ειμαι 70-80-90. Γενικα, δεν θα επρεπε να εχεις θεμα παντως με 20 και παραπανω ακομα στο fifa. Moυ το περασε η forthnet το fastpath λοιπον, η γραμμη επεσε 2mb (απο 17500 σε 15500) και το ping στα 7. Για κανε μια δοκιμη kirileman μπας και με fastpath εισαι καλυτερα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2014 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μπηκα και στο web app του σιτε και εγραφε οτι οτι ο παικτης πουλη8ηκε για 40000 coins αλλα τα coins εννοειτε οτι δεν τα πηρα Εάν δεν το έκανες εσύ προφανώς κάποιος άλλος το έκανε... Άλλαξε κωδικούς και ξεκίνα από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πήρα τηλέφωνο και περιμένω. Από 49999 πόσο να πέσει ο συγχρονισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 A, για vdsl δεν ξερω. Στην απλη γραμμη λενε οτι πεφτει 1-1,5mb. Εμενα με forthnet τωρα επεσε 2 και με on 2 επεφτε (δηλαδη απο 16500 πηγαινε 14500), αλλα επειδη ειχα αποσυνδεσεις με εκεινο το προφιλ, ειχα φτιαξει ενα fastpath στην Οn, που κλειδωνα στα 12000 και ημουν οκ, η γραμμη δεν επεφτε ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ρε μην κανεις τεστ στην αθηνα.Δοκιμασε τεστ για ping στη γερμανια.Δεν θα πετυχεις αντιπαλο στην αθηνα.Αν πετυχεις τοτε θα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που δεν θα εχουνε lag.Κανε test ping στην τουρκια.150 ping και ενω στην αθηνα εχω 8 ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα