Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιξε με τα bronzoπαιδια offline και κερδισε κατηγοριες για λεφτα με το τσουβαλι.
Και με το κανονικο σου squad παιξε online seasons.500 coins σε καθε match ειναι σιγουρα.Ειτε νικησεις ειτε χασεις με μικρες διαφορες.

500-500-500 μαζευεις και παιρνεις παιχτες με γυρω στο 80 overall ανετα.

Ενω αν μαζεψεις 7500 coins και τα δωσεις σε ενα pack με μετριους παιχτες πανε χαμενα.Καλυτερα να βασιζεσαι στο market να παρεις οτι θες...παρα να παιζεις τζογο που σπανια θα τυχεις κατι καλο...εως ποτε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω για τους τραυματισμους δεν κανω heal.Απλα παιζω ενα single player αγωνα...2 η 3..ωστε να φυγει ο τραγματισμος χωρις πληρωμη.

Το single player το παιζω με τους αρχικους αχρηστους παιχτες που εχουνε καμια 40αρια contracts απο μονοι τους.

Επισης για το fitness οταν παιζεις single βαλε βασικους στις ρεζερβες για να ξεκουραστουνε χωρις πληρωμη.Coins μονο για παιχτες και συμβολαια.Τιποτα αλλο.

Ελπιζω να βοηθησα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας συμβαινουν και εσας κολληματα του τυπου:

1) Εχεις Chelsea και παιζεις online και ο αντιπαλος εχει αλλη ομαδα και σου λεει οτι εχει την ιδια με σενα για καποια λεπτα..

2) Παιζεις co op season online, πας να κανεις αλλαγες και σου δειχνει την ομαδα του αντιπαλου...

Εdit: Ειχα καιρο να δω αυτον τον Vanya2121 (Ελληνας) και χαρηκα που τον ειδα 2ο στο top 100.

post-182562-0-45590000-1414627998_thumb.png

Επεξ/σία από stratigos24

Κοντά 150k ψήφοι βλέπω και είμαστε δεύτεροι με 14% πίσω από Ουκρανία (15%). Όχι ότι έχω πολλές ελπίδες, αλλά πραγματικά θα ήθελα κάποτε να παίξω Σούπερ Λίγδα σε Fifa. Έχω να το κάνω πάνω από 10 χρόνια.

τι γίνεται ρε αλάνια στο online mode ultimate team απο θεμα cheats disconnect , κατα ποσο βρισκει αντιπαλους , και ολα τα κουλα που εκανε στο fifa 14 τα κανει και στο 15 ?

Αυτα τα παλιο συμβολαια και οι χαζοι τραυματισμοι ειναι οτι πιο σπαστικο μπορει να τυχει, τα περισσοτερα τσαμπα coins εκει πανε

Φετος το εχουνε παρακανει με τους τραυματισμους..Στον αγωνα μεσα ετσι και ξεκινησω με fitness κατω απο 70 θα παθουνε μικροτραυματισμους 4-5 παιχτες και στο τελος του αγωνα τουλαχιστον οι 2 θα τον εχουνε και μονιμο..

πφφφφφ...

• Like 1

Εγώ παίζω με κάμερα broadcast αυτή που είναι όπως βλέπεις από τη τηλεόραση γιατί μαρέσει που φαίνονται και οι οπαδοί πίσω από τις εστίες ειδικά όταν μπαίνει γκολ και γίνεται χαμός. Αν θέλετε δοκιμάστε τη. Στην αρχή θα σας δυσκολέψει η γωνία της κάμερας αλλά εγώ παίζω χρόνια με αυτή και έχω συνηθίσει. Κατά τα άλλα world class αν και μου τη σπάει ώρες ώρες η cpu. Το professional μου φαίνεται εύκολο σχετικά. Δεν πειράζω sliders και αν το κάνω θα ναι μόνο να κατεβάσω το man marking της cpu. Γενικά είμαι ευχαριστημένος φέτος με φιφα ειδικά αν παίξεις αγγλία τα σπάει. Περιμένω να δω και το προ βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...