stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ο φιλος δεν λεει οτι του κανει γενικα, αλλα λεει οτι οταν παει να παιξει 2ο ματς ονλινε του το κανει. Δεν μας λεει δηλαδη οτι και στο πρωτο εχει κολληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μπορει να ειναι και συμπτωση ρε.Απλα τυχαινει με αντιπαλο με χαλια συνδεση.Νομιζω πως ειναι random απλα σε ποιο μερος ζει ο αντιπαλος.Ας διαφωτησει καποιος που ξερει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν πρεπει να ειναι θεμα συνδεσης, περα απ'το οτι δεν ειχα ποτε θεμα με pings σε games, σε μερικα match οταν ηταν θεμα συνδεσης το καταλαβαινα γιατι μου εβγαζε αυτην την μπαρα κατω που φορτιζει και καλα(δεν ειναι μπαρα αλλα καταλαβατε πιστευω πιο εννοω) ενω το θεμα που κολλαει πρεπει να ειναι κατι με τα fps και δεν ξερω γιατι το κανει αυτο, λετε να παιζει ρολο η αναλυση? Τι προτεινεται να βαλω? Επισης εχω τικαρει το low limit on fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 δεν είναι φάουλ... Υ.Γ το demo παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 αφου υπαρχει επαφη, δεν ειναι φαουλαρα? εννοεις δεν το δινει? το μετραει σαν γκολ σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις γτ μπορι να εξαφανιστηκαν οι παικτες μου απο το φυτ λειπει ολο το ροστερ μου μονο ο coach μου εμινε??? φσσσσσσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αφου υπαρχει επαφη, δεν ειναι φαουλαρα? εννοεις δεν το δινει? το μετραει σαν γκολ σωστα? Ναι δεν έδωσε φάουλ , το γκολ μέτρησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 η έμαθα να παίζω πάρα πολύ καλύτερα σε μία μέρα (παίζοντας άλλο παιχνίδι μάλιστα) ή διόρθωσαν κι άλλα πράγματα με το πατσ που δεν ανακοίνωσαν, βοηθάει φυσικά και το 3-5-1-1 με τον ολυμπιακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις γτ μπορι να εξαφανιστηκαν οι παικτες μου απο το φυτ λειπει ολο το ροστερ μου μονο ο coach μου εμινε??? φσσσσσσ αυτο τι παει να πει που εχω μαρκαρι στι φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας, Θελω να αγορασω το fifa 15 και να το εγκαταστησω σε 2 διαφορετικα pc.Γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ναι, με το ίδιο Origin account. Αλλά φυσικά μόνο το ένα θα μπορεί να παίζει online ανά πάσα στιγμή, δεν θα μπορούν να παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα. Σε offline δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γινεται, αλλα με το ιδιο origin account και να μην παιζεις ταυτοχρονα και απο τους 2. Τωρα, παμε στα δικα μου.. Πολυ ευχαριστημενος απο το Fifa 15. Παιζω offline καριερα στο professional και χωρις sliders να πειραξω, μου φαινεται οκ και οπως πρεπει. Επαιξα και λιγο online seasons καθως και 1-2 κυπελλα και εκει μια χαρα. Βεβαια, πριν λιγο μου κολλησε κιολας ενα παιχνιδι (οταν σταματησε για ημιχρονο) και δεν ξαναξεκινησε ποτε, εμεινε εκει κολλημενο. Εκλεισα το fifa και πηρε τη νικη ο αλλος... κλασσικα κωλοpc... σε κονσολα αυτο δεν μου εγινε ουτε μια φορα στα 2 προηγουμενα fifa. Στου 12 το fifa που το επαιζα παλι σε pc, ολο και κατι τετοιο γινοταν. Παντως, οσον αφορα το παιχνιδι γενικα, πολυ καλο, πολυ ρεαλιστικο, πολυ καλυτερα τα σουτ, πολυ καλυτερες οι κινησεις των παιχτων, πολυ καλυτερη η νοημοσυνη, πολυ καλυτερο γενικα σε ολους τους τομεις βασικα το βλεπω... Βεβαια, οσο περναει ο καιρος, σκεφτομαι, οτι καλυτερα θα ηταν να παρω ενα ps4 και το παιχνιδι εκει και να παραμεινω στις κονσολες (απλα το πηρα pc για να εχω πιο καλα γραφικα και δεν ηθελα να παιξω last gen σε ps3 παλι... ελα ομως που λεφτα για ps4 γιοκ...), γιατι εδω στο δωματιο εχει πολυ κρυο ρε παιδια... και με τις σομπες και αεροθερμα συνεχεια, θα μου βγει ο κουκος αηδονι, ενω στο ζεστο σαλονακι με την κονσολιτσα ειναι αλλο πραγμα. Την παιρνεις εν το μεταξυ και αλλου (σε αλλο σπιτι, εξοχικο κλπ) και εχεις παντα μαζι σου τω παιχνιδι που γουσταρεις... Τελοςπαντων, ελπιζω να αξιοθουμε αργοτερα για ενα ps4 και να τελειωσουν τα ψεματα. Nzeppos, παιξτο αγορι μου στο xbox one να ησυχασεις.. (σορρυ για τα offtopic περι κονσολων) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κατέβηκα χωριό το... τετραήμερο και έπαιξα κάμποσους αγώνες στο Χ1. Κυρίως online EA Shield Cup και μερικά Seasons 2 (εμείς) vs 1. Εφόσον δεν μπορούσα με τίποτα να βρω αντίπαλο στο manual και ο συμπαίκτης μου έχει μάθει να παίζει μόνο assisted (και μάλιστα με... πληκτρολόγιο), αναγκαστικά έκανα κι εγώ τα ίδια. Ε λοιπόν, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ αδικείται αυτό το παιχνίδι με το assisted, δεν ευχαριστήθηκα ούτε δευτερόλεπτο από τους αγώνες μας. Με Ολυμπιακό δεν βρίσκαμε καν αντίπαλο, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να υποστώ ατελείωτο φλιπεράκι Ρεάλ vs Ρεάλ ή Μπάγερν. Αυτό το πράγμα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Offline και πάλι offline στη Γ' Αγγλίας με όλα manual. Είτε σε PC, είτε σε Χ1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Και εγω στην league 2 Αγγλιας ειμαι (η Γ' Αγγλιας ειναι αυτη ή πιο κατω?), με εχει παρει η Portsmouth απο Chelsea. Με το manual που λες, συμφωνω οτι ειναι ακομα πιο ρεαλιστικο (ειχα παιξει μετα απο τα τοσα σου ποστ που ειχα διαβασει για αυτο το πραγμα) στο ps3 offline παλι καριερα ετσι με manual και οντως, αυτο που εβλεπες ηταν το κατι αλλο. Ειχα και κατι πειραγμενα sliders που ειχα βρει κλπ, ΑΛΛΑ, κουραση ρε αδερφε μου... κουραση. Να μην μπορω να κανω σεντρα, να πρεπει να ειμαι με το χιλιοστο στην πασα... ασε ασε, τρελα σκετη (βεβαια, πιο σκιλλατο εννοειται!). Θα το δοκιμασω παλι ομως αργοτερα, να δουμε. Οντως, καμια φορα ειναι φλιπερακι στο online και assisted (τι καμια φορα δηλαδη, σχεδον σε καθε παιχνιδι ειναι) αλλα μαλλον δεν με χαλαει. Σιγουρα, ειναι πιο μακρια απο το ''πραγματικο'' ποδοσφαιρο, αλλα ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 υπαρχει κανεις που να εδωσε coins για να παρει premium gold pack και να του ετυχε παικτης πανω απο 81? εχω ανοιξει καμια 10αρια pack και ολοι ειναι κατω απο 81. τοση γκαντεμια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα