nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Changelog για το σημερινό update: This update addresses the following:- Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.- (PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.- Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.- Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.- Further improvements to Player Search in Career Mode.- Adjusted Legendary difficulty in gameplay.- Improvements to Goal Line Technology.- Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.- Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.- Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.- Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.- Tuned player specific audio speech in all modes.- (XB1) Improvements to motion blur effects.- (XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Changelog για το σημερινό update: This update addresses the following: - Adjusted Legendary difficulty in gameplay. Να τρομαξω ή οχι; Αν καποιος διαπιστωσει κατι κουλο ας ποσταρει μην μου ερθει κατακεφαλα το adjustment, γιατι δεν θα παιξω σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ξερει κανεις αν το pad του ps2 κανει για pc κ τα κουμπια να ειναι ιδια του φιφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Για του 2 δεν ξερω σιγουρα. Του 3 παιζει σιγουρα και με το right stick fix δουλευουν και οι ντριπλες γιατι ειχε ενα θεμα με το δεξι αναλογικο μοχλο και το 4 μεσω BT dongle δουλευει ασυρματα και χωρις αλλα κολπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τελικα απο που μπορουμε να το αγορασουμε πιο φθηνα? Διαβασα κατι για το Μεξικο,μπορει να εξηγησει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά καμια 20αριά σελίδες πίσω, γύρω στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Είχαμε αναφέρει αναλυτικά τι παίζει και πως μπορεί να γίνει η αγορά από το μεξικάνικο store (κι εγώ από εκεί το πήρα). Αυτή τη στιγμή πάντως τα διάφορα cd key sites το πουλάνε γύρω στα 34 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά καμια 20αριά σελίδες πίσω, γύρω στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Είχαμε αναφέρει αναλυτικά τι παίζει και πως μπορεί να γίνει η αγορά από το μεξικάνικο store (κι εγώ από εκεί το πήρα). Αυτή τη στιγμή πάντως τα διάφορα cd key sites το πουλάνε γύρω στα 34 ευρώ. Μια διεκρινηση θελω. Βαζω το FIFA15 στο καλαθι καθως ειμαι σε μεξικανικο server, μετα παω στο καλαθι και εκει που μου εχει αμα θελω να πληρωσω με paypal ή με πιστωτικη, εκει πρεπει να κανω το disconnect απο hola ? Αφου κανω το disconnect, συνεχιζω στην μεξικανικη γλωσσα? ή πρεπει να μπει η αγγλική ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται disconnect από το Origin αφού στο αρχικό στάδιο δεν απαιτείται καν να έχεις κάνεις connect/login. Δεν βάζεις κανένα password όσο είσαι στο VPN. Απλώς "πιάνεις" το URL του browser, απενεργοποιείς το Hola (μάλλον αυτό εννοείς με το "disconnect") και συνεχίζεις κανονικά κάνοντας login κλπ. Αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενά σου, τότε ναι, κάνεις ακριβώς αυτό που λες. Δεν νομίζω πως θα δεις αγγλικά σε κανένα σημείο της διαδικασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πηγα εχθες σε ενα φιλο και ειχε το fifa 15 για pc. Επαιξα 2 αγωνες καριερα που ειχε ξεκινησει και γενικα μου αφησε πολυ καλη εντυπωση (με το ντεμο δεν ειχα ξετρελαθει και δεν περιμενα να πω την αληθεια να μου αρεσει) και ετσι, πηγα σημερα και το πηρα και εγω για pc (ναι, σας γυρισα πισω... αν και τωρα στην 22αρα μου φαινεται καπως..). Λιγο που το επαιξα, μου αρεσε η κινηση των παιχτων, η νοημοσυνη της AI (ποτε δεν εχω παιξει offline fifa εκτος απο λιγο στο 14 στο ps3), κατι τσαχπινιες που κοιταει ο παιχτης μη του φυγει απο πισω αυτος που πρεπει να μαρκαρει κλπ. Γενικα, ομορφα πραγματα. Ερωτηση: Στην αμυνα, πανε πλεον αυτα με τα πλαγια βηματα κλπ? Ο μονος τροπος να κανεις αμυνα, ειναι να πας τον παιχτη στο σωστο μερος, να καλυψεις τον χωρο, να πατησεις κανα X και κανα Τετραγωνο οπου πρεπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι εχω ενα παραπονο.Επαιζα seasons στο FUT και οταν νικησα ενα ευκολο 2-0 και σφηριξε την ληξη μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορω να επικοινωνησω με τους EA σερβερς κανε log in again.Μολις ξαναμπηκα μου εβγαλε το εξοργηστικο μηνυμα "DNF reduced,εχασα 3-0" ενω το ματσακι ειχε ΛΗΞΕΙ. Πανω δεξια ελεγε νικησα 2-0 και εκει που με ενδιεφερε,δηλαδη στα στατιστικα του seasons,ελεγε οτι εχασα 3-0.Τερμα θυμωμενος το παρατησα για 2 μερες. Χθες επαιξα offline σε world class που δεν το εχω με ανεση και νικησα με το ζορι 1-0 και μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα ΚΑΙ στο offline. Ε @ι γ@μησου. Το εκανα ενα γρηγορο search στο google και ανακαλυπτω οτι αυτο ηταν και περσινο προβλημα που υπαρχει και φετος.Η Ea σε παραπονα λεει "φταιει η συνδεση σου" (ναι ολος τυχαιως πεφτει μονο οταν σφυριζει ο reff την ληξη). Αν η ΕΑ τα ριχνει πανω μας και δεν ψαχνεται δεν θα το φτιαξουνε ποτε. ΥΓ.Εχω ανοιξει πορτς,δεν εχω ποτε θεματα με disconnects στη ζωη μου,ουτε block με firewalls&antivirus...τιποτα τιποτα....προφανος δεν φταει η συνδεση μου. Πειτε μου καποιος οτι το εχει παθει για να μην νιωθω μονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μολις το παρηγγειλα απο το μεξικανικο. Πιστευω ολα πηγαν κομπλε. Ποσο θα περιμενω για να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μολις το παρηγγειλα απο το μεξικανικο. Πιστευω ολα πηγαν κομπλε. Ποσο θα περιμενω για να το παρω? Εαν το πηρες απο origin μεξικου ειναι ηδη στο library σου απλα μπες και κατεβασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι σωστα,σορρυ δεν μου το ειχε βγαλει κατευθειαν το ειδα πριν λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Mαγκες εχω ενα θεμα, καθε φορα που ανοιγω το fifa, παιζω το πρωτο match(online) ,μετα που παω για τον 2ο καπακι, οταν αρχιζει ο αγωνας αρχιζει κολλαει, δεν ξερω κατι σαν να πεφτουν τα fps. δεν ειναι να πεις οτι κολλαει λιγο αλλα το αισθανεσαι υπερβολικα και δεν μπορεις να παιξεις. Το pc ειναι της υπογραφης μου αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα hardware μιας και απο τα recommended requirements βρισκομαι απο πανω εκτος της ram που ειναι 8 αντι για 4 που εχω εγω. Τι μπορει να παιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Lag...κανε την συνδεση σου fastpath και ανοιξε καποια συγκεκριμενα ports.Ετσι λυθηκε το θεμα μου με το fps drop.Ειναι θεμα συνδεσης.Τσεκαρε παντα το latency στην οθονη που διαλεγεις φανελες. Μεγαλυτερο προβλημα ειναι κατι αλλα που εγραψα παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα