elmoglis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Είναι εντύπωση μου ή και φέτος στο seasons με attacking και high pressure πρέπει μόνιμα να παίζεις για να έχεις κάποια ελπίδα; Είμαι division 4 και ο,τι άλλο συνδυασμό παίξω είναι λες και ο αντίπαλος είναι παντού στο γήπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ακόμη γελάω με αυτό το γκολ που έφαγα https://www.youtube.com/watch?v=WJTGgChbgk0&feature=youtu.be 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τι θα γίνει με αυτό το ριμαδοoffside στο pro clubs (για τα υπόλοιπα modes δεν ξερω καθώς δεν τα παίζω). Μου βγάζουν προωθημένη μπροστά, είμαι offside, το κόβω με lt/rt απομακρύνομαι από νωρίς, η μπάλα πάει στον τερματοφύλακά τους, δίνει offside. Ή άλλες φορές μετά από κανα 2 κόντρες στην περιοχή του αντιπάλου και ενώ έχω πάρει μπάλα σε καλή θέση έτοιμος να σουτάρω ξαναδίνει offside που δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αυτο με το σπριντ r1 kαι ταυτοχρονα r2 υπηρχε κ στο 14; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1726 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πειτε μια id στο origin να παιξουμε..να φτειαξουμε μια κοινοτητα..πιο πολυ για FUT..εμενα με λενε stelios1726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εμενα pavlos1908 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μπορω να πω πως φετος με ποδοσφαιρακι της προκοπης μπορουμε πλεον να ασχολιομαστε με ποδοσφαιρακι στο σπιτι! Δεν ειναι και το καλυτερο ποδοσφαιρακι αλλα η προοδος επιτελους εχει γινει με καλο τροπο!! Ελπιζω να συνεχισουν να φτιαχνουν την εξελιξη αυτη του φιφα απο το φιφα 8 (ας πουμε χοντρικα) και ας μην ειναι το φιφα 15 το κορυφωμα μιας πολυ καλης προοδου στα ποδοσφαιρακια!! Το δικο μου origin id ειναι Panosbassistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εμενα οπως και το username εδω stavroulis1985 Παντως εφτιαξε λιγακι σαν να μου φενεται με το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πιστευω πως αυτο με τα δοκαρια που σε καθε ματς η μπαλα πηγαινει στο δοκαρι απειρες φορες και απο τις 2 ομαδες πρεπει να σταματησει!!!Ειπαμε εκαναν ειδικο εφε να τρανταζεται το δοκαρι αλλα ενταξει το εχουμε φαει στην μαπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει λύση για τα δοκάρια: manual. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μπορειτε να μου προτεινετε μαγαζακι να το παρω το game φθηνα και να δεχεται paysafe. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gourlis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά υπάρχει περίπτωση να δώσω παίκτη σε φίλο μου στο FUT αν ναι πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 οταν αγοραζει καποιος με fifa points εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να του τυχει καλος παικτης απο οτι με coins, η ειναι το ιδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει λύση για τα δοκάρια: manual. Manual; Τι ειναι αυτο,εμενα γιατι δεν ειχε μεσα η συσκευασια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδες σημερα το πρωι εκανε ενα μικρο update και απο τοτε δεν μπορω να παιξω FUT seasons.Ολο λεει your "connection with your opponent has been lost" ή "Your opponent left the match".Τι παιζει?Μια εβδομαδα τωρα επαιζα κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα