Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι εντύπωση μου ή και φέτος στο seasons με attacking και high pressure πρέπει μόνιμα να παίζεις για να έχεις κάποια ελπίδα; Είμαι division 4 και ο,τι άλλο συνδυασμό παίξω είναι λες και ο αντίπαλος είναι παντού στο γήπεδο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι θα γίνει με αυτό το ριμαδοoffside στο pro clubs (για τα υπόλοιπα modes δεν ξερω καθώς δεν τα παίζω).

Μου βγάζουν προωθημένη μπροστά, είμαι offside, το κόβω με lt/rt απομακρύνομαι από νωρίς, η μπάλα πάει στον τερματοφύλακά τους, δίνει offside.

Ή άλλες φορές μετά από κανα 2 κόντρες στην περιοχή του αντιπάλου και ενώ έχω πάρει μπάλα σε καλή θέση έτοιμος να σουτάρω ξαναδίνει offside που δεν ισχύει.

Μπορω να πω πως φετος με ποδοσφαιρακι της προκοπης μπορουμε πλεον να ασχολιομαστε με ποδοσφαιρακι στο σπιτι!

Δεν ειναι και το καλυτερο ποδοσφαιρακι αλλα η προοδος επιτελους εχει γινει με καλο τροπο!!

Ελπιζω να συνεχισουν να φτιαχνουν την εξελιξη αυτη του φιφα απο το φιφα 8 (ας πουμε χοντρικα) και ας μην ειναι το φιφα 15 το κορυφωμα μιας πολυ καλης προοδου στα ποδοσφαιρακια!!

Το δικο μου origin id ειναι Panosbassistas

Πιστευω πως αυτο με τα δοκαρια που σε καθε ματς η μπαλα πηγαινει στο δοκαρι απειρες φορες και απο τις 2 ομαδες πρεπει να σταματησει!!!Ειπαμε εκαναν ειδικο εφε να τρανταζεται το δοκαρι αλλα ενταξει το εχουμε φαει στην μαπα!

Ρε παιδες σημερα το πρωι εκανε ενα μικρο update και απο τοτε δεν μπορω να παιξω FUT seasons.Ολο λεει your "connection with your opponent has been lost" ή "Your opponent left the match".Τι παιζει?Μια εβδομαδα τωρα επαιζα κανονικοτατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...