GIOVINCO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εχω παιξει με εναν φιλο καμια 50αρια ματς στο ντεμο για πρωτη φορα φετος χρησιμοποιω πολυ το pace control στην επιθεση δεν υπαρχει η παιχνιδαρα μιλαμε....... εχουμε τρελαθει και εγω και ο φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εξίσου εντυπωσιακό με τα γκολ είναι ότι δεν έπαιρναν όλοι Ρεάλ/Μπαρτσελόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 χμ δεν ξερω....απο τη μια ΟΚ γκολ θεαματικα λογω του χειρισμου απο την αλλη τα ιδια γκολ πολυ θεαματικα για να ειναι αληθινα.... απο τη μια λες αλλο ενα φιφα μακρια απο την πραγματικοτητα απο την αλλη στα + η ποικιλια των γκολ δλδ το οτι μπορεις να σκοραρεις με διαφορετικους τροπους=πλουραλισμος του παιχνιδιου.....ειμαι σκεπτικος αρκετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 χμ δεν ξερω....απο τη μια ΟΚ γκολ θεαματικα λογω του χειρισμου απο την αλλη τα ιδια γκολ πολυ θεαματικα για να ειναι αληθινα.... απο τη μια λες αλλο ενα φιφα μακρια απο την πραγματικοτητα απο την αλλη στα + η ποικιλια των γκολ δλδ το οτι μπορεις να σκοραρεις με διαφορετικους τροπους=πλουραλισμος του παιχνιδιου.....ειμαι σκεπτικος αρκετα... Ενα δυο rabona/και κατι περιεργα οντως δημιουργουν αυτη την εντυπωση και σε εμενα. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν μπορει να τα κανει ο καθενας, και φυσικα δεν γινονται καθε μερα. Οπως και με τα μακρινα τηλεκατευθυνομενα σουτ που θυμιζουν λιγο γκολ απο Αγγλια.. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες δεν ξερουμε και εμεις τι θελουμε. Λιγο δυσκολο ενα ποδοσφαιρακι να τα εχει ολα, το fifa το παρακανει λιγο στην ντριπλα ειδικα με τους μεγαλους παικτες αλλα all in all ειναι η καλυτερη εμπειρια. Αυτο το κωλοscript να μην ειχε σε τετοιο βαθμο, ωρες ωρες κατανταει αστειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα επίσης δεν είναι το πόσο θεαματικά ή ρεαλιστικά είναι αυτά τα γκολ, αλλά κυρίως το πόσο συχνά μπαίνουν. Άλλο να βλέπουμε γκολ από το κέντρο κάθε 5 αγώνες και άλλο κάθε 100. Γι' αυτό και τα γκολ του online δεν είναι απόλυτο δείγμα αφού προέρχονται από μία τεράστια δεξαμενή αγώνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα επίσης δεν είναι το πόσο θεαματικά ή ρεαλιστικά είναι αυτά τα γκολ, αλλά κυρίως το πόσο συχνά μπαίνουν. Άλλο να βλέπουμε γκολ από το κέντρο κάθε 5 αγώνες και άλλο κάθε 100. Ετσι, και εμενα με ενοχλει να βλεπω κατι απιστευτο αλλα αν συμβαινει μια στο τοσο οκ και στην μπαλα μπορει να συμβει κατι εστω και σε μικροτερο ευρος.. Το fifa επισης εχει αυτες τις μικρες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα.. Εχθες π.χ εχανα 1-0 απο ομαδα ουραγο, περιττο να πω οτι επεφταν κορμια στο park the bus που ειχαν στησει απο το 45 και μετα και κερδιζω ενα φαουλ εξω απο την περιοχη. Σε καποια φαση βλεπω το τοιχος πιο μπροστα και τον διαιτητη μετα απο λιγο να βγαζει καρτα σε παικτη της αντιπαλης ομαδας για αυτο!! Μαζι με goal line tech, κατι σταματηματα οταν χτυπας και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα δινει στο παιχνιδι ενα πιο ρεαλιστικο τονο με συμβαντα που γινονται με την ιδια συχνοτητα περιπου οπως και στην πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτό με το τείχος νόμιζα κι εγώ ότι είναι φετινή προσθήκη, αλλά τελικά υπήρχε και στο Fifa14. Γίνεται πατώντας το RB/R1 και το κόλπο για να γλυτώσεις την κάρτα είναι να μετακινήσεις τους αμυντικούς σου λίγο πριν ο επιθετικός εκτελέσει το φάουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 εμενα αυτο που μου αρεσει φετος ειναι οτι μετα απο καποιο γκολ που εχει μπει, ακουγεται απο τα μεγαφωνα του σταδιου το ονομα του σκορερ. επισης ακουγεται ωραια και ο κοσμος στις κερκιδες οταν χανεται ευκαιρια η οταν βαζει γκολ ο φιλοξενουμενος ακουγεται ξεκαθαρα πως πανηγυριζουν οι λιγοτεροι οπαδοι του φιλοξενουμενου... ωραια εφε εχω μια ερωτηση δεν εχει φετος replay theater?? το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω , οπως επισης και στα match highlights δεν υπαρχει επιλογη για upload στην ea. Ουτε επισης ιστοσελιδα στην ea για το προφιλ μας και τα στατιστικα μας υπαρχει οπως στα προηγουμενα φιφα??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για στατιστικά πας εδώ www.easports.com/fifa/game-data/stats/USERNAME/fifa15-pc/fifaSeasons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για στατιστικά πας εδώ www.easports.com/fifa/game-data/stats/USERNAME/fifa15-pc/fifaSeasons ευχαριστω φιλος για αυτα ξερεις κατι??? δεν εχει φετος replay theater?? το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω , οπως επισης και στα match highlights δεν υπαρχει επιλογη για upload στην ea ξεχασα επισης να πω οτι υπαρχουν μερικοι στο ονλαιν με το που γινεται η σεντρα του παιχνιδιου παιρνουν φορα και περνουν τους παντες και βγαινουν φατσα με τον τερματοφυλακα , οποτε προσεχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Όχι, φέτος δεν υπάρχει τρόπος να σώσεις ή να ανεβάσεις replay (παρά μόνο με fraps/youtube και σία εννοείται). Νομίζω όμως αυτό ισχύει μόνο για τα PC. Στα Χ1 έχω την εντύπωση ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Replay theater δεν φαίνεται να υπάρχει φετος. Σε ότι αφορά το γκολ με τους παίκτες από τη σέντρα νομίζω ότι οφείλεται στην (κακή) αμυντική ΑΙ που ενώ ο παίκτης έρχεται δεν κανουν κίνηση να τον κλείσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Παιδες μια μικρη βοηθεια γιατι ειμαι καινουριος στο ultimate team.Παιζω ολα τα single player για να φαρμαρω coins.Με αυτα τα coins,να παρω packs ή να ψαχνω στο μαρκετ για λαβρακια?Τι συμφερει πιο πολυ? Online seasons θα ξεκινησω οταν χτισω μια αξια ομαδα χωρις bronzades? Γενικα οτι tips εχετε να δωσετε σε νεο παιχτη ειναι ευπροσδεκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Νομιζω καλυτερα να αγοραζεις παιχτες...οχι πακετα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα