BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχ πολύ πλάκα έχεις! Ολο με κ*λ*φαρδους πέφτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που μου αρέσει στο φετινό FIFA είναι ότι δεν υπάρχει (κατά τη μέχρι τώρα εμπειρία μου) η περιβόητη "ψυχολογία". Στα FIFA 12 έως και 14, αν έχανες με πάνω από δύο γκολ διαφορά, αντίο ζωή. Στο φετινό δεν νιώθω αυτή την ανημπόρια. Χθες π.χ. έχανα 5-1 από τις ΗΠΑ, το έκανα 5-3 και ο τύπος τα χρειάστηκε. Σε αντίστοιχο σενάριο στο περσινό FIFA οι δικοί μου δεν θα μπορούσαν ούτε να πάρουν τα πόδια τους ενώ οι αντίπαλοι θα αποκτούσαν υπερδυνάμεις. Έχω μια εντύπωση ότι στο φετινό FIFA το εύρος του team skill κατά το matchmaking είναι πολύ μεγαλύτερο από το περσινό. Ίσως αυτό να ισχύει στις πρώτες μέρες, μέχρι να διευρυνθεί ο αριθμός των παικτών που παίζουν online. Πάντως αν το βάλω restricted (δηλαδή να μου βρίσκει αντίπαλο της δυναμικότητάς μου και μόνο), τότε μου βρίσκει αντίπαλο μια στις τρεις και αν. Οπότε ίσως να μην είναι θέμα momentum το πρόβλημα, αλλά mismatch. Π.χ. τις πιο μεγάλες ήττες τις έκανα με Lyon και Newcastle, ομάδες με τις οποίες αποκλείεται να με έβαζε να παίξω πέρσι. Οψόμεθα... Μου αρέσει πολύ που μπορούμε να ελέγχουμε τον αποδέκτη σε όλα τα στημένα. Στα μακρινά φάουλ, όμως, αν δεν πάρω τον αποδέκτη, αλλά κάνω κατευθείαν σέντρα, τότε όλοι οι παίκτες μου κάνουν μερικά βήματα προς τα πίσω πρώτα αντί να τρέξουν στην περιοχή κατευθείαν. Τυχαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό; All in all, η καλή μου εντύπωση για το παιχνίδι φαίνεται να παγιώνεται με τον καιρό (Division 3, bitches!). Αλλά οι επιθετικοί πρέπει να νερφαριστούν. Δεν είναι δυνατόν οοοοοολοι οι επιθετικοί να είναι πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί από οοοοοοοολους τους αμυντικούς (κι αυτό το λέω και για τους δικούς μου επιθετικούς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Γνωριζει καποιος εαν θα κανουν κατι για τα replay που πεφτουν στα 30 fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω αν δεν βάλεις cap στα fps τότε δεν πέφτουν. Λογικά εσύ το έχεις κλειδώσει στα 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Nαι γιατι με unlimited fps μου κανει σπασιματα το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmoglis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Μόλις μου έκανε update το παιχνίδι στο Origin. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κάποια λίστα με τις αλλαγές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 124.74 MB (κι άλλα 77 για το ίδιο το Origin, που πρόσθεσε chat rooms). Δεν νομίζω να έχει κυκλοφορήσει changelog ακόμα, συνήθως η ΕΑ το ανακοινώνει την επόμενη μέρα. Οπότε λογικά κάτι θα δούμε εδώ: http://forum.ea.com/uk/forums/show/185.page 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελικα το patch διορθωνει εκεινο το bug που μετα την σεντρα μαζευονταν μερικες φορες ολοι με τους τερματοφυλακες στο κεντρο! Εμενα δεν μου ειχε συμβει ποτε αλλα το ειχα ακουσει Διορθωσαν ομως αυτη την βλακεια που μετα απο ματς στο FUT υπηρχε περιπτωση να μην μπορεις να προχωρησεις με τιποτα και αναγκαστικα το εβγαζες και σε χρεωνε ηττα! Το ξερω γιατι συνεβη σε εμενα και ειναι η μονη ηττα που εχω μεχρι στιγμης.. http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-09-bah-ea-patched-out-that-hilarious-fifa-15-bug Αναλυτικα το changelog: Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match. Improved set-piece cameras in Online Seasons for Guest players. Corrected home crowds in Match Day Live matches. Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing. Fix to hospitality upgrades in Career Mode and Pro Clubs. Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces. Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches. Fixed issue where non-user controlled players run to the kick-off circle at the start of a match. (PC Only) Fixed occurrences where players couldn't progress through the Virtual Pro creation. (PC only) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ωραία. Αναρωτιέμαι τώρα πότε θα φτιάξουν αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=0pAuQSsAUqg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αλλο παλι και αυτο.. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 οι κεντρικοί αμυντικοί αν κάνεις το λάθος και δεν τους τραβήξεις λίγο πίσω σε κάθετες μπαλιές κοιτάζουν σαν χαζοί και ξαφνικά μετά που τους έχει περάσει ο επιθετικός αποφασίζουν να τρέξουν.... αν θυμάται κανείς είναι σαν το pro 2000 στο ps αν κρατούσες πατημένο το χ σε μεγάλες μπαλιές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χάλασαν το περσινό ΑΙ.... καταντάει εκνευριστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όπως είχα επισημάνει και σε άλλη δημοσίευση το μεγάλο πρόβλημα φέτος είναι το αμυντικό AI και ο τρόπος που οι αμυντικοί (δεν) καλύπτουν τους επιθετικούς ή δεν μπορούν να τους ακολουθήσουν. Ειδικά σε διαγώνιο τρέξιμο πολλές φορές ακόμα και με καλύτερο pace δεν μπορούν να τους πιάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τα πάντα στην άμυνα είναι θέμα positioning. Αν έχεις καλύτερη θέση θα αμυνθείς. Τόσο απλό. Το πιο εκνευριστικό για μένα είναι όταν οι αμυντικοί της AI απομακρύνουν με τσουρουκιά Κουτσοσπύρου, η μπάλα πάει συστημένη στον επιθετικό/περίπτερο λες και την έστειλε ο Beckham στα καλά του και η άμυνα/αμυντικά χαφ μου βρίσκεται πάντα 4-6 έτη φωτός μακριά. Φυσικά μετά τρεχάτε ποδαράκια μου. Α, και το ότι σε career ΠΑΝΤΑ η αντίπαλη ομάδα είναι full stamina κι εγώ για να βγάλω πρωτάθλημα και Ευρώπη πρέπει να έχω 47 παίχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Στα 5 παιχνιδια που ψαχνει αντιπαλους τα 3 μου ριχνει ακυρο λογο του NAT...?Τι μπορω να κανω γι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κατ' αρχάς ενεργοποιείς το UPnP στο router σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), γκουγκλάρεις για τις πόρτες του Origin που πρέπει να γίνουν forward (εδώ είναι του 2014) και ελπίζεις ότι το router δεν θα μουλαρώνει για να κάνει τα δικά του (όπως κάνει το δικό μου βρωμοPirelli της Cyta). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα