Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω  παιδια αρχισα Career Mode.Παιζω στο professional γιατι πιστευω οτι ειναι το πιο balanced.Τα controller settings ειναι ολα manual εκτος πασα assisted.6 λεπτα ημιχρονο.Πηρα Arsenal και επαιξα 10 σερι παιχνιδια.3 νικες,2 ισοπαλιες και 5 ηττες ο απολογιστμος.Το παιχνιδι ειναι απλα τελεια , οποια λαθη εχει δεν τα προσεχω καν επειδη απολαμβανω το παιχνιδι.Αυτο που λετε με το momentum δεν ισχυει φετος , τουλαχιστον στο professional που παιζω εγω.Μαλιστα,αναλογα με το πως ειναι  ο αγωνας , ειναι και οι αντιδραση της Cpu και παιζει ρολο αν παιζει εκτος ή εντος εδρας.Για παραδειγμα εχανα στην εδρα μου απο wigan 0-1 και στα τελευταια λεφτα πηγαιναν στο κορνερ για καθυστερηση ενω με την Machester city στην εδρα μου παλι , κερδιζε 0-2 στα τελευταια λεφτα αλλα αντι να παει στο κορνερ για καθυστερηση , ακομα προσπαθουσε να μου βαλει και αλλο γκολ.Για μενα μακραν οτι καλυτερο "offline" ποδοσφαιρακι εχω παιξει τα τελευταια χρονια...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα άλλο που μου έκανε θετική εντύπωση είναι ο σχολιασμός που έχει γίνει αρκετά πιο interactive φέτος. Π.χ. σε εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα το σκορ 1-0 στο '75 και οι Viola είχαν γυρίσει όλοι πίσω και αρχίζει ο Andy να λέει κάτι όμορφα περί πούλμαν στο τέρμα κλπ :D

Ισοφάριση με γκολ ποίημα (τσουρουκιά από τις λίγες) από τον αρχι(δια)σκόρερ Badstuber ^^ (έδωσα 8m + Osvaldo για τη μουτσουνάρα του...)

• Like 2

Γι' αυτό μας γίνεται συνήθεια ακόμα και στον ύπνο μας, να πατάμε LB/L1 πριν πάρουμε την μπάλα.

Εδω βλεπουμε μπαλα κανονικη και γυριζω ο καμμενος στους φιλους μου και τους λεω, ρε μλκ επρεπε να ειχες πατησει περισσοτερο το R2 για να βαλεις φαλτσα, λολ..

• Like 1

Εδω βλεπουμε μπαλα κανονικη και γυριζω ο καμμενος στους φιλους μου και τους λεω, ρε μλκ επρεπε να ειχες πατησει περισσοτερο το R2 για να βαλεις φαλτσα, λολ..

Κι εγώ στο R2 έχω τα φάλτσα :P

Ρε παιδια ολα τα προηγουμενα χρονια υπηρχε στο ιντερνετ απο το site της ea το προφιλ μας φετος που είναι και δε μπορώ να το βρώ. Μαλιστα περισυ υπήρχαν και 2 site που το έλεγαν το προφιλ μας.

μπορειτε να γινετε λιγο πιο αναλυτικοι με αυτο το Λ1 για κοντρολ?

φαλτσα εννοειτε το φινες?

Sent from my iPhone using Insomnia

Πατώντας το l1 ακριβώς πριν πάρει την μπάλα ο παίκτης κάνει πιο καλό κοντρόλ, "κολλάει" την μπάλα στο πόδι του. Για το 2ο, εγώ προσωπικά ναι, το finesse shot εννοώ

• Like 2

στο προ13  νομιζω με το R2(finess shot κι εγω στο φιφα και χαριτωμενιστικη πασα οταν ειναι πατημενο και δωσεις κοντινη πασα) εκανες πιο σιγουρη την  πασα...νομιζω κατι τετοιο γινοταν...στο φιφα εχουμε κατι αντιστοιχο?

Τέλεια γραφικά στο βιντεάκι, αλλα το gameplay είναι το πιο σημαντικό πάντα.

Αλλιώς παρακολουθείς TV καλύτερα (αν και στο επίπεδο που έχουν φτάσει τα γραφικά και τα εφέ πλέον, δεν ξέρω τί θα είναι καλύτερο στο μέλλον)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλεια γραφικά στο βιντεάκι, αλλα το gameplay είναι το πιο σημαντικό πάντα.

Αλλιώς παρακολουθείς TV καλύτερα (αν και στο επίπεδο που έχουν φτάσει τα γραφικά και τα εφέ πλέον, δεν ξέρω τί θα είναι καλύτερο στο μέλλον)!

χαχαχ και γω πιστέυω οτι το fifa θα ξεπεράσει τα γραφικά της πραγματικότητας .Πιο ωραία εικόνα/γραφικά θα βλέπεις στο πχ.fifa 19 παρα στο αληθινό γήπεδο Emirates Stadium πχ

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR

Αν σκεφτείτε ότι μέσα σε λιγότερο από 20 χρόνια, φτάσαμε από αυτό σε αυτό, καταλαβαίνετε τι έχουμε να περιμένουμε από το... Fifa35 (όταν και θα κοντεύουμε να βγούμε στη σύνταξη και θα κράζουμε ακόμα τα 12χρονα για τα ξεφτιλίκια του online).

• Like 4

Δυστυχώς, momentum is back - with a vengeance:

fifa15%202014-10-04%2013-15-52-08.jpg

Υπόψιν ότι όλα τα σουτ έγιναν υπό πολύ καλές προϋποθέσεις, ενώ έχασα και δύο τετ-α-τετ όπου παρότι πάτησα finesse και παρότι ο επιθετικός είχε πολύ καλή ισορροπία, έστειλε την μπάλα στα περιστέρια. Κρίμα να χαντακώνουν ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό παιχνίδι με τόσο scripted αποτελέσματα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...