tak_loyk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γιατί όχι; Ή είναι scripted ή δεν είναι (λέγεται και "momentum") Για να είμαι δίκαιος πάντως δεν έχω δει τέτοιο πράγμα στο φετινό Fifa αλλά έχω παίξει ελάχιστα στο online. Στο Career εναντίον του ΑΙ δεν μπορώ να πω ότι έχω τέτοιο παράπονο. To career δεν ξέρω αν έχει momentum. Αυτό που έχει σίγουρα είναι "recent form" που μάλλον είναι το αντίστοιχο. Ένα πράγμα που παρατήρησα, και είναι τεράστιο fail αν ισχύει, είναι ότι στο manager career κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος αν κάνεις sim παιχνίδια, τα αποτελέσματα στα άλλα ματς είναι τέτοια ώστε να μην αλλάζει τίποτα ιδιαίτερο στη βαθμολογία. Εγώ π.χ. ως manager της Ίντερ (έλα μωρή αρρώστια - όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις) όταν ήμουν π.χ. 3ος με 4 βαθμούς διαφορά από τον 1ο, αν στο sim έφερνα Χ τότε και οι άλλοι από πάνω μου έφερναν παρόμοια αποτελέσματα, όταν δεν έκανα sim και νικούσα τότε ως δια μαγείας νικούσαν και οι από πάνω. Δεν έχω και πολύ μεγάλο στατιστικό δείγμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά το είχα πολύ έντονο το συναίσθημα ότι "μας κάνει πλάκα ο Θεός". Άσχετο: Μπορώ κάπως να αλλάξω το metric system? kg, cm etc? ΥΓ. http://www.futhead.com/15/players/31668/davie-selke/ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τα δύο λεπτά μου για το παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Online δεν έχω παίξει φέτος και δεν ξέρω αν θα μπω στη διαδικασία , αλλά offline το απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά μεχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι δικο μου ματς, copy paste απο reddit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι λέει κατι αυτό. Τα σουτ και από το κέντρο να γίνουν πάλι μετράνε σαν on target. Εγώ πχ σε κάποια παιχνίδια βαρουσα σουτ από όπου να ναι μόνο και μόνο για να δω πως πάνε και να τεσταρω κάποια πράγματα. Στο τέλος θα είχα πάνω από 20 σουτ δεν σημαίνει αυτο ότι ήταν και σοβαρές ευκαιρίες. Συν του ότι πόσες φορές έχουμε δει και κανόνικα στο ποδόσφαιρο η μία ομάδα να σφυροκοπαει και να μην μπορεί να βάλει γκολ και η άλλη με 2 αντεπιθεσεις να την τέλειωνει (αυτο που λέμε ότι σε τιμωρει η μπαλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 21 σουτ με μικρότερη κατοχή και 18 τάκλιν σημαίνει ότι απλά κυνηγούσε τη μπάλα και μόλις την κέρδιζε τράβαγε σουτ (0 offside) και συνήθως πάνω σε αμυντικούς (8 corners). Όχι ότι δεν έχει εμφανέστατα προβλήματα το FIFA αλλά τα στατιστικά φανερώνουν πολλά πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ...πρεπει να κυνηγουσε τρελα (και για να κλεψει και για να κοψει αντεπιθεσεις) χα χα χα Αυτο ειναι που δεν παω σε αυτο το παιχνιδι. Το αφυσικο πρεσινγκ και τα τακλιν χωρις να δημιουργουνται κενα. shot accuracy 71% ...χμ...και 8 κορνερ = επαιζε επιθετικα το 55% κατοχη του αλλου το κοβω να ειναι καθυστερησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ειναι που δεν παω σε αυτο το παιχνιδι. Το αφυσικο πρεσινγκ και τα τακλιν χωρις να δημιουργουνται κενα. Έχεις παίξει το '15 σίγουρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχεις παίξει το '15 σίγουρα? οχι το φουλ μονο το ντεμο (πισι). Γενικα παιζω μονο ονλαιν ... δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα και περιμενω και τον ανταγωνιστη ωστε να δω που θα γινει η αγορα φετος. Δλδ με διαβεβαιωνεις οτι δεν υπαρχει αυτο το (-) κατεμε του φιφα 14 στο 15? (αναφερομαι ΜΟΝΟ για το ονλαιν μερος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μερικές φορές νομίζω πως μπαίνω στο θέμα για το football manager και διαβάζω για την match engine. Μια χαρά ειναι το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 οχι το φουλ μονο το ντεμο (πισι). Γενικα παιζω μονο ονλαιν ... δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα και περιμενω και τον ανταγωνιστη ωστε να δω που θα γινει η αγορα φετος. Δλδ με διαβεβαιωνεις οτι δεν υπαρχει αυτο το (-) κατεμε του φιφα 14 στο 15? (αναφερομαι ΜΟΝΟ για το ονλαιν μερος) Online δεν παίζω, δεν έχω ιδέα. Μερικές φορές νομίζω πως μπαίνω στο θέμα για το football manager και διαβάζω για την match engine. Μια χαρά ειναι το game Όχι δεν είναι μια χαρά. Είναι καλό όμως. Πολύς κόσμος φωνάζει. Δεν είναι όλοι τρελοί αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μωρέ ας είχε βγει το Manager και ποιος το -μπιπ- το Fifa, όσο καλό κι αν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Aπο οτι καταλαβαινω βλεποντας πριν λιγο αυτο το βιντεο, μου φαινεται οτι εχει γινει πιο δυσκολο αμυντικα και οτι πρεπει να γινεται πιο γρηγορα η επιλογη αμυντικου, να τον γυριζεις εγκαιρα οπου πρεπει, να κλεινεις χωρους κλπ. Ετσι ηταν και στο 14' απλα τωρα μου φαινεται οτι χρειαζεται ακομα μεγαλυτερη συγκεντρωση στην αμυνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 αν θες ελα να σου μαθω εγω,θα σου μαθω και κανα φαλτσο στα σουτ :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 λιγο αυτο το βιντεο ...εγω παλι γιατι νομιζω οτι ειναι δυσκολο να διεισδυσει κανεις στην αντιπαλη αμυνα ? ή ο τυπος ειναι τοσο καλος αμυντικα ή το χουν δυσκολεψει... Σιγουρα το κοντρολ φαινεται να γινεται με την 3η!!!!! χανεις χρονο ετσι και σε κοβουν μαλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα