Bourdoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θυμάμαι το ακριβώς αντίθετο. Και το FIFA και NBA live έβγαιναν κάθε χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, από το 1994 και μετά. Εγώ μιλάω για τις προηγούμενες χρονιές και για όσους μεγάλωσαν (βλ. δεκαετία 80s) με Match Day, Microprose Soccer, Kick Off, Goal!, John Barnes European Football, Tekhan World Cup. Αλλά και Basket Master, TV Sports Basketball, Two on Two, Tip Off (και άλλα παλιότερα και χειρότερα, που δεν έχει νόημα να τα αναφέρω, πχ. World Cup Carnival, World Series Basketball κλπ). Η μόνη εξαίρεση που μπορώ ίσως να σκεφτώ είναι τα μπασκετάκια της EA που κυκλοφορούσαν σχεδόν κάθε χρόνο: Lakers vs Celtics, Bulls vs Lakers (και Blazers), Team USA Basketball για να καταλήξουμε τελικά στο πρώτο NBA Live. Δεν είχαν όμως τη σημερινή λογική. Αυτές ήταν εποχές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 παντωσ ενα εχω να πω κερδιζεις με κανα 3 goal διαφορα κ δεν ξερεις αν 8α το παρεις το match ροντεο γινετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Η μόνη εξαίρεση που μπορώ ίσως να σκεφτώ είναι τα μπασκετάκια της EA που κυκλοφορούσαν σχεδόν κάθε χρόνο: Lakers vs Celtics, Bulls vs Lakers (και Blazers), Team USA Basketball για να καταλήξουμε τελικά στο πρώτο NBA Live. Δεν είχαν όμως τη σημερινή λογική. Αυτές ήταν εποχές Και λεω εχει αραδιασει ολα τα sport games της εποχης δεν θα το πει; Στο PC και να κανει ραβερσα με το "insert button" ο Καριμ.. λολ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρίς να κοιτάξω τα παραπάνω σχόλια ..Πήραμε το fifa 15 για ps4 και δεν έχω παίξει ακόμα.Πρέπει να είναι γαμάτο μιάς και δεν είχα το προηγούμενο σε αυτήν την κονσόλα αν και ξέρω πλέον με το fifa τι γίνεται.Απλά διάβασα ένα ελληνικό review που ήταν κακό και ο τύπος εγραφε αρνητικά για bugs τύπου λεπτομέρειες όπως για κακούς διαιτητές,τερματοφύλακες,συμπεριφορά του υπολογιστή όταν παίζεις μαζί του και άλλες τέτοιες μαλακίες!! Το ερώτημα είναι έχει όντως αρκετά bugs ,μπορεί να ρίξει την ποιότητα του τίτλου αυτό? υγ απο την EA έχει ακουστεί κάτι για κανά update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στο online κομμάτι. Αν αυτό δεν σε πολυενδιαφέρει (ή αν είσαι διατεθειμένος να παίζεις μόνο με manual controls), τότε πιστεύω ότι θα αξίζει την αγορά. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Patch θα βγάλει σίγουρα η ΕΑ αλλά το πιθανότερο είναι πως θα διορθώνει τεχνικά bugs και όχι προβλήματα του gameplay. Κάθε χρόνο αυτό κάνουν (πέρσι μπορεί να έβγαλαν update για τις κεφαλιές, αλλά δεν νομίζω πως διορθώθηκε η κατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 προχθες ειχα μονο ηττες στο ut... πεναλτι υπερ του αντιπαλου , χαμενα τετ α τετ τα παντα ολα! Χθες επαιζα ut ενω παραλληλα εβλεπα τηλεοραση και επινα μπύρες, μόνο νικες!!! Fifa logic!! Μαλλον επαιζα καλυτερα χθες!! (ή μηπως όχι????) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, τα ίδια με πέρσι όπως φαίνεται. Το πρωί που ξυπνάς το παιχνίδι έχει προαποφασίσει αν θα νικήσεις ή όχι. Το ωραίο είναι πως η ΕΑ (και τα κλασικά fanboys στο φόρουμ της) εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Orgios μήπως έβαλες άλλες ομάδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι μόνο έχει αποφασίσει το παιχνίδι αν θα χάσετε ή θα κερδίσετε εκείνη την ημέρα, αλλά και όταν κάνετε create το account σας της EA έχει ήδη αποφαφίσει αν ποτέ θ'ανέβετε Div1, αν θα κερδίσετε το κύπελλο και αν θα κάτσει καλός παίκτης στο FUT. Οπότε αφήστε κάτω τα controller, βγαλτε το να παίζει και θα ρολλάρει μόνο του! Θα μας τρελάνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι που παρατήρησα τις προηγούμενες μέρες (επειδή μου κάηκε ένα powerplug) που έπαιζα με wifi, είναι ότι το latency παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην άμυνα, ενώ δεν είχα lag ούτε σπασίματα, δεν μπορούσα να κόψω τίποτα στην άμυνα σε σημείο που ότι ομάδα να έπαιρνα γινόταν ροντέο... με το που ήρθε το καινούριο powerplug όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, τα ίδια με πέρσι όπως φαίνεται. Το πρωί που ξυπνάς το παιχνίδι έχει προαποφασίσει αν θα νικήσεις ή όχι. Το ωραίο είναι πως η ΕΑ (και τα κλασικά fanboys στο φόρουμ της) εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ποτέ. Ε όχι! Ακόμα και με manual; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί όχι; Ή είναι scripted ή δεν είναι (λέγεται και "momentum") Για να είμαι δίκαιος πάντως δεν έχω δει τέτοιο πράγμα στο φετινό Fifa αλλά έχω παίξει ελάχιστα στο online. Στο Career εναντίον του ΑΙ δεν μπορώ να πω ότι έχω τέτοιο παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω μεγάλο στατιστικό δείγμα. Θα επανέλθω όταν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγω εχω μόνο WWWWWWW στο recent history μου οπότε δεν με νοιαζει ειναι παιχνιδαρα!! Μόλις αρχισουν τα LLLLLLLLL παλι θα μπω να κραξω Ποσο κραταει αραγε το momentum??? Εννοειται πως ειναι scripted το παιχνιδι, το boost που δινει δεν είναι τρομακτικο αλλά όσο χρειαζεται για να κανει την διαφορα, αυτό φαίνεται και σε αλλα σημεια στο παιχνίδι , πχ εχετε παιξει με αμυντικους που έχουν pace 80 και αμυντικούς που εχουν pace 50? (πχ alex) Ειλικρινά σε κάποια παιχνιδια δεν καταλαβαίνεις διαφορα και ο alex τρεχει σαν τον Ibarbo σε τετ α τετ! Παραδειγματα υπάρχουν πολλά μη με κανετε να τα γραψω όλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα