Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον , οπως υποσχεθηκα οι πρωτες μου σκεψεις για το ultimate team

Για μενα για να φτάσει σε ικανοποιητικά επιπεδα θελει 5-6 patch !! Οπως ειναι αυτην την στιγμή εχει πολλα και σοβαρα θεματα

Τα αρνητικά

1)Αδρανεια αμυντικών, απαραδεκτη, ιδιως οταν κινειται ο επιθετικός καθετα, τον βλέπεις ξέρεις οτι ερχεται αλλά δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος και αν εχεις 2-3 αμυντικους στην διαθεση σου

2)Pace OP , όπως και πέρισυ εξαλλου δεν το φτιαξανε, αντιθετα σε συνδυασμό με την ακομα χειροτερη αδρανεια των αμυντικων φτασαμε παλι στο pace uber alles

3)Τετ α τετ , οι τερματαδες βγαζουν σχεδον τα παντα, η ιδανικότερη λυση είναι να τους περασεις ή να πας παραλληλα με το τερμα

4)Σεντρες τρελο Nerfαρισμα σε σημειο που εχεις χωρο για σεντρα και δεν την κανεις γιατι δεν εχει νοημα, ειπαμε να μην ειναι όπως περισυ αλλά το φτάσαμε στο αλλο άκρο

5)Οι through μπαλιες είναι ο μόνος τρόπος αναπτυξης (fail...), οι through φετος είναι οι λομπες του 14

6)ο Ρυθμος είναι απλα ρυθμός μπάσκετ και δεν έχει σχεδον καμμια σχέση με ποδοσφαιρο, έχει μια μικρη βελτιωση σε σχεση με περισυ αλλά παλι...

7)Σερι νικών που μπαίνουν ολα , σερι ηττων που δεν μπαίνει τίποτα (νομιζω οτι ολοι καταλαβαίνετε ε???? όπως και περισυ εξαλλου)

8)Penalty !!! Μας δουλευετε ετσι? Χαρακτηριστικη ευκολια πεναλτυ και φαουλ εξω απο την περιοχη που συνηθως ψαχνεσαι να βρεις τι ειδε το κορακι και εδωσε...

σιγουρα ξεχναω κατι αλλα εχω και δουλεια οποτε... :)

Τα θετικά :

Φτιαξανε σωστα τις λομπες!!!! :)

Να πω στο ultimate team του 14 εχω πανω απο 370 ωρες , εχοντας φτασει div1 και μεχρι 16 βαθμους εκει (πρωταθλημα γιοκ) , γιατι το λέω αυτό? δεν εκανα τιποτα σπουδαιο αλλα δεν είμαι και κανενας noob όποτε θελω να πιστευω οτι δικαιουμαι την αποψη μου.

Το μισησα όσο και το αγαπησα

Ultimate Team 15??? Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρούχα του αλλιως, είναι εθιστικό και καλοστημένο αλλά το gameplay πασχει (μακαρι να μην το επαιρνα). That being said θα το λυωσω παλι φετος... :P Την πρεζα δυσκολα την κοβεις...

Σχολια τυπου παιξε pes δεν τα δεχομαι, δεχομαι όμως επιχειρηματα

Υ.Γ. Εκανα παίκτη PRO και ψάχνω ομάδα , εχω αρχίσει να το ευχαριστιεμαι αυτο το mode ιδιαιτερως , εκανα και game face και απ'ολα , ιδιαιτερα διαφορετική και ευχαριστη εμπειρια (εκει δεν γκρινιαξα ακομα χαχαχαχα)

Για όλα σχεδόν τα προβλήματα που αναφέρεις θεωρώ ότι φταίει η αμυντική λειτουργία. Ή μάλλον η ΜΗ λειτουργία. Οι αμυντικοί οι δικοί μου είναι σαν να έχουν αγκύλωση ενώ της CPU κινούνται με χαρακτηριστική ευκολία και ευελιξία. Προσπάθησα να αναπτύσσω την ομάδα όπως η CPU και η αλήθεια είναι ότι τα πήγα κάπως καλύτερα αλλά και πάλι αν δεν έχεις παίχτες με καλή τεχνική δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Οι σέντρες δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα. Σίγουρα θέλει πολύ καλή τοποθέτηση για την κεφαλιά αλλά προσωπικά δεν εντόπισα σοβαρό πρόβλημα εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παλικαρια θελω μια χαρη ξερετε καμια σελιδα που να δεχετε paysafe για να αγορασω κλειδι για το FIFA 15?μεχρι 35Ε, μπηκα στο kinguin αλλα το εχει στα 36.95Ε και για 1.95Ε δεν θελω να δωσω 5Ε παραπανω και για αλλη paysafe, ασε που δεν εχω να τα δωσω τα παραπανω.

Να απαντήσω και εγώ στο φίλο Γιώργο στα θέματα του UT (δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με άλλο mode)

Τα αρνητικά

1)Αδρανεια αμυντικών, απαραδεκτη, ιδιως οταν κινειται ο επιθετικός καθετα, τον βλέπεις ξέρεις οτι ερχεται αλλά δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος και αν εχεις 2-3 αμυντικους στην διαθεση σου

2)Pace OP , όπως και πέρισυ εξαλλου δεν το φτιαξανε, αντιθετα σε συνδυασμό με την ακομα χειροτερη αδρανεια των αμυντικων φτασαμε παλι στο pace uber alles

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά τα 2 σημεία που αποτελούν (για μένα) την αχίλλειο φτέρνα του παιχνιδιού. Παλιά σχολίαζα ως λάθος που οι αμυντικοί ήταν εξίσου γρήγοροι σε αντιδράσεις με τους επιθετικούς που άλλαζαν ταχύτατα κατεύθυνση. Είχα τονίσει πως πρέπει να έχουν μια μικρή καθυστέρηση αντίδρασης σε λογικό πλαίσιο που όμως θα τους δίνει τη δυνατότητα να είναι αποτελεσματικοί, πχ κάνοντας τάκλιν. Φέτος που μπήκε πολύ καλά η αδράνεια, το πλαίσιο χάθηκε και μαζί και ο επιθετικός. Φαίνεται επίσης να υπάρχει μια αμυντική ΑΙ δυσλειτουργία που κάνει τους αμυντικούς παρατηρητές αντί για παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι το 3.42 στο παρακάτω βίντεο  που δείχνει το πρόβλημα

(Το βίντεο έχει ανέβει για να δείξει άλλο bug)
Πρέπει επειγόντως να διορθωθούν αυτά τα θέματα. 

3)Τετ α τετ , οι τερματαδες βγαζουν σχεδον τα παντα, η ιδανικότερη λυση είναι να τους περασεις ή να πας παραλληλα με το τερμα

Εκεί -προσωπικά- δεν έχω κάποιο θέμα.Θεωρώ του τερματοφύλακες και τη συμπεριφορά τους στα θετικά του παιχνιδιού.

4)Σεντρες τρελο Nerfαρισμα σε σημειο που εχεις χωρο για σεντρα και δεν την κανεις γιατι δεν εχει νοημα, ειπαμε να μην ειναι όπως περισυ αλλά το φτάσαμε στο αλλο άκρο

5)Οι through μπαλιες είναι ο μόνος τρόπος αναπτυξης (fail...), οι through φετος είναι οι λομπες του 14

Έχω βάλει αρκετά γκολ από σέντρες οπότε δεν θεωρώ ότι εκεί υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω το κάνει πιο κοντά στην πραγματικότητα σε σχέση με το περυσινό σέντρα-κεφαλιά-γκολ.

6)ο Ρυθμος είναι απλα ρυθμός μπάσκετ και δεν έχει σχεδον καμμια σχέση με ποδοσφαιρο, έχει μια μικρη βελτιωση σε σχεση με περισυ αλλά παλι...

Θα συμφωνήσω απόλυτα εδώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ρυθμός δεν κινείται στο πλαίσιο του slow που είναι λίγο γρηγορότερος από το κανονικό. Δεν μπορεί να γίνει σαν του κανονικού παιχνιδιού γιατί τότε θα είχαμε ελάχιστα γκολ αλλά όχι και πινγκ πονγκ.

7) Σερι νικών που μπαίνουν ολα , σερι ηττων που δεν μπαίνει τίποτα (νομιζω οτι ολοι καταλαβαίνετε ε???? όπως και περισυ εξαλλου)

Δεν έχω ακόμα επαρκές στατιστικό δείγμα για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.

Στα θετικά του παιχνιδιού θα συμφωνήσω για τις λόμπες που έγιναν πιο δύσκολες και θα πω ότι αυτό που μου αρέσει φέτος είναι η φυσική της μπάλας. Είναι πράγματι εντυπωσιακή και δεν ξέρεις ποτέ που θα καταλήξει η μπάλα. Επίσης τα γραφικά είναι βελτιωμένα, η ατμόσφαιρα του γηπέδου ρεαλιστική και η λειτουργία του UT με τις αγοροπωλησίες άκρως εθιστική. ΑΛΛΑ  τα παραπάνω θέματα - επαναλαμβάνω ότι μιλώ μόνο για UT- στερούν σημαντικούς πόντους από τη συνολική εικόνα του mode.

Και κατι αλλο, βρηκα στο kinguin με 31.5Ε το fifa 15 αλλα την πολωνικη εκδοση, υπαρχει καποιος τροπος αν το αγορασω να περασω την αγγλικη γλωσσα μεσα?

Απ' όσο θυμάμαι η ΕΑ δύσκολα διορθώνει τα κακώς κείμενα στα FIFA με patches. Με εξαίρεση πέρσι που κάτι έκανε για τις κεφαλιές. Οπότε τα λέμε ξανά στο FIFA 16 :)

• Like 1

Και κατι αλλο, βρηκα στο kinguin με 31.5Ε το fifa 15 αλλα την πολωνικη εκδοση, υπαρχει καποιος τροπος αν το αγορασω να περασω την αγγλικη γλωσσα μεσα?

Eχω κανει σπαμ λιγο πιο πισω στα 34,84 ειναι απο εκει αγορασα. Εγω

orgios για 3 και 4 διαφωνω, εχω βαλει αρκετα γκολ απο σεντρες. Απλα ειναι δυσκολο. Ιδανικα δυσκολο πιστευω. Για τα τετατετ υπαρχει το finesse shot.

Για αμυνα οντως δειχνει δυσκολη αλλα πιστευω με εξασκηση και χρηση του pace control της αμυνας ολα καλα. Ας πει και κανενας αλλος τις εντυπωσεις του για την αμυνα

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπείτε στο φόρουμ της ΕΑ να γελάσετε (ή να κλάψετε) από τα thread του τύπου "το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό και μόνο οι noobs γκρινιάζουν".

• Like 1

Να σας πω στο υτ το chemistry τι θελει για να το πας 100¨?

Διάβασε εδώ: http://www.fifauteam.com/chemistry-guide-fifa-14-ultimate-team/

(είναι για την περσινή έκδοση αλλά φαντάζομαι τα περισσότερα -αν όχι όλα- ισχύουν ακόμα)

Παραγκειλα πριν απο instant - gaming και με το που πατησα πληρωμη μου ηρθε εμαιλ που λεει να στειλω την ταυτότητα μου φωτογραφία.

Γνωρίζει κανεις γιατι εγινε αυτο?

^^ Αυτό. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο μου Fifa σε Megadrive (και λίγους μήνες μετά σε Amiga 500). Μάλιστα τότε δεν είχε καν νούμερο και το έλεγαν "Fifa International Soccer". Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η σημερινή έννοια, πως αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κυκλοφορούν κάθε χρόνο. Ακόμα και τα πλέον δημοφιλή ποδοσφαιράκια/μπασκετάκια έβγαζαν μια έκδοση κάθε 2-3 χρόνια και αν (αφού games όπως πχ. το ανυπέρβλητο TV Sports Basketball έμειναν στη μία και μοναδική έκδοση).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...