Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτες εντυπώσεις μετά από καμιά 10ριά ματσάκια.

Η CPU αλλάζει κατεύθυνση και στρίβει σαν τη Ferrari του Alonso και οι δικοί μου σαν το παλιό Lada Samara του πατέρα μου.

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι ΠΟΛΥ λάθος αλλά είναι εκνευριστικό...

ΥΓ. Η μπάλα στα σουτ πάει πάρα πολύ γρήγορα ή είναι ιδέα μου;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημερα

μπορει να μου πει καμια ιδεα καποιος γιατι να μου κρασαρει το φιφα15 σε απλο παιχνιδι(οχι ονλαιν) στα πρωτα 2 λεπτα??

μου βγαζει μπλε οθονη και ξανα απο την αρχη (μου το εχει κανει 5-6 φορες)

να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω??

YΓ το φιφα14 τρεχει και παιζω μια χαρα

ευχαριστω

Και η μπλε οθόνη τι μήνυμα λάθους βγάζει; Μου μυρίζει drivers σε κάρτα γραφικών.

• Like 1

οταν παω να μπω στο fut μου βγαζει μηνυμα error unable to connect to fut. 2 φορες μου το εβγαλε αυτο. και τωρα μου το βγαζει συνεχεια. βγηκα απο το παιχνιδι ξαναμπηκα αλλα τπτ. το κανει κ σε εσας αυτο?

Και η μπλε οθόνη τι μήνυμα λάθους βγάζει; Μου μυρίζει drivers σε κάρτα γραφικών.

zeppo επειδη δεν ξερω απο αυτα , δεν ειδα μυνημα λαθους

εννοεις ομως οτι μπορει να θελει update drivers η καρτα η αλλαγη καρτας???

ευχαριστω

Μέχρι στιγμής μόνο άσχημα μπορώ να πω για το fifa 15 ut, θα επεκταθώ αύριο αλλά έχω μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που το πήρα

Εντάξει φιλος, παιξε pro τοτε. Χαχα!!! Εγω περιμενω απο θειο και αν μου αρεσει θα το κανω αγορα.

Ο θειος πατροπαραδοτα τα τελευταια χρονια το φερνει αλλα ο μπαμπας σου που στη "σπαει" συνηθως αργει να στο δωσει για να το παιξεις. Μπορει και να παρει κανα διμηνο να στο δωσει τοσο σπασικλας δηλαδη... :P

Αγορασε το δεν θα χασεις.. ;)

Πέρσι το κρακ είχε κυκλοφορήσει γύρω στις 10 Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Λογικά κάτι παρόμοιο θα γίνει και φέτος.

Τι ποιο εύκολο από το να πας στο ίδιο το site και να δεις αν υποστηρίζουν Paysafe; Απ' ότι βλέπω κάτω κάτω (εκεί που λέει PAYMENT METHODS), υπάρχει το logo της εν λόγω κάρτας.

Πέρσι το κρακ είχε κυκλοφορήσει γύρω στις 10 Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Λογικά κάτι παρόμοιο θα γίνει και φέτος.

Ειχε βγει αλλα απο τα κινεζακια ενα workaround αλλα επηρεαζε την AI αν θυμαμαι καλα οπως και προπερσυ.. Πρωτο καλο αργησε αν θυμαμαι βεβαια μπορει να κανω και λαθος γιατι τα fifa παντα τα αγοραζω δεν μπορω να περιμενω..

Εχω ξεκινησει FUT απο εχθες πεσαμε στα βαρια παλι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον , οπως υποσχεθηκα οι πρωτες μου σκεψεις για το ultimate team

Για μενα για να φτάσει σε ικανοποιητικά επιπεδα θελει 5-6 patch !! Οπως ειναι αυτην την στιγμή εχει πολλα και σοβαρα θεματα

Τα αρνητικά

1)Αδρανεια αμυντικών, απαραδεκτη, ιδιως οταν κινειται ο επιθετικός καθετα, τον βλέπεις ξέρεις οτι ερχεται αλλά δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος και αν εχεις 2-3 αμυντικους στην διαθεση σου

2)Pace OP , όπως και πέρισυ εξαλλου δεν το φτιαξανε, αντιθετα σε συνδυασμό με την ακομα χειροτερη αδρανεια των αμυντικων φτασαμε παλι στο pace uber alles

3)Τετ α τετ , οι τερματαδες βγαζουν σχεδον τα παντα, η ιδανικότερη λυση είναι να τους περασεις ή να πας παραλληλα με το τερμα

4)Σεντρες τρελο Nerfαρισμα σε σημειο που εχεις χωρο για σεντρα και δεν την κανεις γιατι δεν εχει νοημα, ειπαμε να μην ειναι όπως περισυ αλλά το φτάσαμε στο αλλο άκρο

5)Οι through μπαλιες είναι ο μόνος τρόπος αναπτυξης (fail...), οι through φετος είναι οι λομπες του 14

6)ο Ρυθμος είναι απλα ρυθμός μπάσκετ και δεν έχει σχεδον καμμια σχέση με ποδοσφαιρο, έχει μια μικρη βελτιωση σε σχεση με περισυ αλλά παλι...

7)Σερι νικών που μπαίνουν ολα , σερι ηττων που δεν μπαίνει τίποτα (νομιζω οτι ολοι καταλαβαίνετε ε???? όπως και περισυ εξαλλου)

8)Penalty !!! Μας δουλευετε ετσι? Χαρακτηριστικη ευκολια πεναλτυ και φαουλ εξω απο την περιοχη που συνηθως ψαχνεσαι να βρεις τι ειδε το κορακι και εδωσε...

σιγουρα ξεχναω κατι αλλα εχω και δουλεια οποτε... :)

Τα θετικά :

Φτιαξανε σωστα τις λομπες!!!! :)

Να πω στο ultimate team του 14 εχω πανω απο 370 ωρες , εχοντας φτασει div1 και μεχρι 16 βαθμους εκει (πρωταθλημα γιοκ) , γιατι το λέω αυτό? δεν εκανα τιποτα σπουδαιο αλλα δεν είμαι και κανενας noob όποτε θελω να πιστευω οτι δικαιουμαι την αποψη μου.

Το μισησα όσο και το αγαπησα

Ultimate Team 15??? Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρούχα του αλλιως, είναι εθιστικό και καλοστημένο αλλά το gameplay πασχει (μακαρι να μην το επαιρνα). That being said θα το λυωσω παλι φετος... :P Την πρεζα δυσκολα την κοβεις...

Σχολια τυπου παιξε pes δεν τα δεχομαι, δεχομαι όμως επιχειρηματα

Υ.Γ. Εκανα παίκτη PRO και ψάχνω ομάδα , εχω αρχίσει να το ευχαριστιεμαι αυτο το mode ιδιαιτερως , εκανα και game face και απ'ολα , ιδιαιτερα διαφορετική και ευχαριστη εμπειρια (εκει δεν γκρινιαξα ακομα χαχαχαχα)

Επεξ/σία από Orgios
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...