Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω παιξει μεχρι στιγμης 10 παιχνιδακια , τα 3 με τον αδερφο μου και τα αλλα σε tournament offline.Για εμενα μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει τα τελευταια χρονια σε ποδοσφαιρακι αλλα οπως ολα εχει και αυτο καποια προβληματακια χωρις ομως να μειωνουν την συνολικη εμπειρια που ειναι καταπληκτικη.Η αληθεια ειναι πως φετος με βλεπω να αφιερωνω περισσοτερο χρονο στο offline.Βρισκω παρα πολυ balanced το Professional μεχρι στιγμης.Δεν μπορω δυστηχως να παιξω σε manual ουτε καν σε semi γιατι εκνευριζομαι και δεν το ευχαριστιεμαι και ετσι τα εχω ολα assisted εκτος σεντρας και προωθημενης.Ευτυχως καμια σχεση με το demo τελικα.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι οταν δινω πασα ο παικτης δεν παει πανω στην μπαλα αλλα την περιμενει στα ποδια , δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος να πηγαινουν οι παικτες πανω στην μπαλα αλλα αν υπαρχει ακομα δνε τον εχω βρει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τοσο καλο το παιχνιδι τελικα απο οτι φαινεται ε; :-)

ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του μολις ενεργοποιηθει και η συνδεση του ιντερνετ στο σπιτι μου, μια ερωτηση μονο σε οσους εχουν ασχοληθει με το online στο καινουργιο FIFA, ολα οκ σωστα;

/noobquestion

Επισης επειδη λογικα η αγορα δεν θα γινει απο origin αλλα απο καποιο αλλο site, αν αγορασω απο το μεξικανικο που αναφερθηκε πριν ή απο το g2a, θα πρεπει να κανω κατι αλλο για να παιξω online; Θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω online και οχι αυθεντικη κοπια απο καταστημα για αυτο ρωταω.

δυο ερωτησεις :

1. βλεπω στο οριτζιν τιμη 69 ευρω. Τα σαιτ με τα κλειδια πως καταφερνουν και εχουν τοσο χαμηλη τιμη; Ριχνουν πολυ το κερδος τους βασιζομενοι στο οτι θα πουλησουν πολλα ή/και αγοραζουν μαζικα με χαμηλοτερη τιμη απο ΕΑ;

2. Υπαρχει καποιο σαιτ με τιμη τα 35 ως 40 ευρω που να ειναι 100% αξιοπιστο στο οτι θα παρω ΑΜΕΣΑ το κλειδι; Γιατι οκ ολα αξιοπιστα ειναι αλλα θυμαμαι ενα μου χε βγαλει την πιστη να μου στειλει το κλειδι του Bioshock.

Sent from my iPhone using Insomnia

δυο ερωτησεις :

1. βλεπω στο οριτζιν τιμη 69 ευρω. Τα σαιτ με τα κλειδια πως καταφερνουν και εχουν τοσο χαμηλη τιμη; Ριχνουν πολυ το κερδος τους βασιζομενοι στο οτι θα πουλησουν πολλα ή/και αγοραζουν μαζικα με χαμηλοτερη τιμη απο ΕΑ;

2. Υπαρχει καποιο σαιτ με τιμη τα 35 ως 40 ευρω που να ειναι 100% αξιοπιστο στο οτι θα παρω ΑΜΕΣΑ το κλειδι; Γιατι οκ ολα αξιοπιστα ειναι αλλα θυμαμαι ενα μου χε βγαλει την πιστη να μου στειλει το κλειδι του Bioshock.

Sent from my iPhone using Insomnia

Απο εδω το αγορασα εγω στο δευτ. Σου στελνει κey http://www.instant-gaming.com/en/401-buy-key-origin-fifa-15/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

• Like 1

Μεξικάνικο Origin με τον τρόπο που έχουμε περιγράψει. Ή G2A.com, στέλνουν το κλειδί άμεσα.

Το Origin (όπως και το Steam) πουλάνε πάντα στην υψηλότερη δυνατή τιμή (πιο ακριβά από όλους τους retailers) για ευνόητους λόγους. Αν πουλούσαν σε παραπλήσια ή χαμηλότερη τιμή, θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός και δεν θα υπήρχε λόγος ούτε να αγοράσουμε από cd key site, αλλά ούτε και να παραγγείλουμε φυσική κόπια από Amazon, Πλαίσια κλπ.

• Like 1

...παιδια γνωριζει κανεις πως μπορούμε να τρεξουμε το παιχνιδι προσπερνώντας το αρχικο μενου με τα settings ...πχ στο tomb raider εχω βαλει την console command -nolauncher και δουλευει μια χαρα ...στο Fifa δεν δουλευει αυτή η εντολη..

Και γιατί αυτή η εντολή θα έπρεπε να δουλεύει στο Fifa, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που τη χρησιμοποιούν; Στο TR ("Τομπ Ράιντερ" που λένε και στον ΣέντραFM και γελάει ο κόσμος) δουλεύει μόνο και μόνο επειδή την υποστηρίζει σαν παράμετρο το εκτελέσιμο TombRaider.exe.

Τελοσπάντων, στο Fifa δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις (ή δεν έχω δει κάπου να λένε το αντίθετο).

Δεν είναι random αυτό; Προφανώς όσο καλύτερος είναι ο παίκτης, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να σου τύχει.

Ρε 'συ nzeppos, μπήκα καταλάθος στο προφίλ σου και χάζεψα από αυτά που έχεις προσθέσει :P

DSOGaming – FIFA 15 – First Impressions + Manchester United versus Manchester City
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν λιγο που αρχισα το ον λινε εφερα κανα 2 περιεργα σκορ 6-4  κ 3-3 κ δεν μπαινουν ευκολα  ουτε τα τετ α τετ ουτε τα σουτ που εισαι μονοσ μεσα στιν μεγαλη περιοχη κ εχεις ενα ολοκ. τερμα αδιο. μου θυμίζει φιφα 2000 στο σκορ.  Αντε για ΕΑ με τισ μ@@ σου  

post-264977-0-78300400-1411874233_thumb.png

Επεξ/σία από delpetro
  • Like 1

offtopic:

Ρε 'συ nzeppos, μπήκα καταλάθος στο προφίλ σου και χάζεψα από αυτά που έχεις προσθέσει :P

Χαχα, αν λες για τα βιβλία, είναι καμια 20αριά ακόμα που λείπουν και θέλω να προσθέσω (η λίστα έχει κανα χρόνο να ανανεωθεί). Κάπως πρέπει να περνάει η ώρα όταν δεν παίζω Fifa :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα

μπορει να μου πει καμια ιδεα καποιος γιατι να μου κρασαρει το φιφα15 σε απλο παιχνιδι(οχι ονλαιν) στα πρωτα 2 λεπτα??

μου βγαζει μπλε οθονη και ξανα απο την αρχη (μου το εχει κανει 5-6 φορες)

να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω??

YΓ το φιφα14 τρεχει και παιζω μια χαρα

ευχαριστω

Επεξ/σία από g6519

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...