nikosggg3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σκεφτομαι να παρω το fifa15 απο το https://www.g2a.com/ ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο το site?. μπορει να εχω κανενα προβλημα αργοτερα με το key?. ban κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι απολύτως αξιόπιστο, αγόρασε άφοβα. Βλέπω πάντως πως, αντίθετα από τις προβλέψεις μου, η τιμή του παιχνιδιού δεν έπεσε στα περσινά επίπεδα μετά τη Day One (~30 ευρώ). Παραμένει στα 35. Πράγμα που εξακολουθεί να κάνει συμφέρουσα την αγορά από το μεξικάνικο Origin (με τον τρόπο που έχουμε ήδη περιγράψει), αφού στα ίδια λεφτά αγοράζουμε την Ultimate edition αντί για την απλή. Δεν ξέρω όμως αν η εν λόγω έκδοση είναι ακόμα διαθέσιμη, δεν έχω κοιτάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 εγκαταστησα το φιφα, και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι σαν ανταμοιβη απο προηγουμενη πορεια στο σιζονς του φιφα14 θα ξεκινησω το ονλαιν απο κατηγορια 8 αυτο ομως δεν το θελω γιατι θα ηθελα πρωτα να εξασκηθω στο ονλαιν απο την πιο μικρη κατηγορια (δηλ την 10) ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να το αλλαξω??? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα το πηρα το φιφα. να ρωτησω. επειδη εγω ερχομαι απο προ!, πρωτη φορα παιρνω φιφα εχω μπερδευτει λιγο. οταν παιζω ονλινε πως γινεται να εχω το σημα του παναθηναικου στα τουρνουα?. αυτο απο μονο του μου εδωσε ενα σημα απο μια οποιανανε ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ειμαι ετοιμος να το αγορασω αλλα θελω 2 διευκρινησεις 1)παιζει κανονικα 1920 x 1200;(χωρις μαυρες μπαρες που ειχε στο demo?) 2)Με το πληκτρολογιο μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα η εχει το προβλημα που ειχε στο demo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έχεις μαύρες μπάρες, δεν νομίζω να έβαλαν 16:10 support.Για να τις μειώσεις θα πρέπει να φτιάξεις custom ανάλυση η οποία για σένα που έχεις 1920*1200 monitor θα είναι 2133*1200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έχεις μαύρες μπάρες, δεν νομίζω να έβαλαν 16:10 support.Για να τις μειώσεις θα πρέπει να φτιάξεις custom ανάλυση η οποία για σένα που έχεις 1920*1200 monitor θα είναι 2133*1200. δηλαδη θα πρεπει να κανω ταρζανιες για να το παιξω σωστα στο pc μου;ελεος ρε EA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο online και κουραφέξαλα. 0-1 τη Scunthorpe στην παράταση και 3000 λίρες πριμ για πρόκριση στην επόμενη φάση του J. Paint cup (του ποιου;;; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 εντάξει έχουν nerfαρει τους αμυντικούς που κοιτάνε συνήθως τις κατά μέτωπο επιθέσεις, έχουν κάνει τους επιθετικούς να κόβουν εύκολα και πρέπει σε 10 παιχνίδια να έχω βάλει 6-7 Goal με τον ένα επιθετικό να ντριπλάρει από την σέντρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 εγκαταστησα το φιφα, και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι σαν ανταμοιβη απο προηγουμενη πορεια στο σιζονς του φιφα14 θα ξεκινησω το ονλαιν απο κατηγορια 8 αυτο ομως δεν το θελω γιατι θα ηθελα πρωτα να εξασκηθω στο ονλαιν απο την πιο μικρη κατηγορια (δηλ την 10) ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να το αλλαξω??? ευχαριστω καλημερα ξερει κατι κανεις για αυτο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα ξερει κατι κανεις για αυτο???? Ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις συνεχόμενες ήττες μέχρι να πέσεις στην 10η κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα ξερει κατι κανεις για αυτο???? Αυτό που λέει ο φίλος από κάτω, αλλά γιατί να το κάνεις? Για να μη χαλάσεις τα στατιστικά σου? Κάνε εξάσκηση στην 8, αν δεν τα πας καλά θα πέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μα είναι εντελώς άκυρο και καταναγκαστικό αυτό που θέλει να κάνει. Ακόμη και από τη 10η να ξεκινήσει όμως, είναι οι πρώτες μέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού οπότε και κάποιοι καλοί παίκτες που έρχονται από άλλες πλατφόρμες, στη 10η θα βρίσκονται στην αρχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 1)παιζει κανονικα 1920 x 1200;(χωρις μαυρες μπαρες που ειχε στο demo?) Παίζει χωρίς μαύρες μπάρες, κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα