Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτο παιχνίδι με Σάλτζμπουργκ (ΠΑΟ εγώ εννοείται). Τελικό σκορ 1-7 με Καρέλη και Μπεργκ σε μεγάλα κέφια. Καταπληκτική η βροχή του παιχνιδιού. Μου πάγωσε γύρω στις τρεις φορές μετά από σουτ, κάτι που γινόταν και στο ντέμο. Ελπίζω να διορθωθεί γιατί είναι πολύ ενοχλητικό. Κατά τα άλλα, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τρομερό το feel του gameplay.

ΥΓ: Δεν με άφησε να σώσω/ανεβάσω ριπλέι για κάποιο λόγο (από τα match highlights). Ελπίζω να είναι προσωρινό το θέμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια εμενα παει να βρει αντιπαλο και λεει τον χανει επειδη εχω NAT moderate θυμάμαι είχαμε τέτοιο προβλημα στο 12.
Καποιος οδηγός να το κάνω open;

Παρόμοια προβλήματα με παγώματα θυμάμαι και σε προηγούμενα Fifa, αλλά στο συγκεκριμένο δεν νομίζω να το έχω δει ποτέ (είτε στο demo, είτε στα 3-4 παιχνίδια που πρόλαβα να παίξω στην τελική έκδοση).

Όσο για το ΝΑΤ, κυρίως είναι θέμα router και το πόσο αυτό είναι διατεθειμένο να σε... βοηθήσει (κοινώς να μη μουλαρώνει ή να μην είναι τίγκα στο bug σαν το βρωμερό μαύρο Pirelli της Cyta). Στο Χ1 για παράδειγμα έχω βγάλει την κονσόλα σε DMZ (εννοείται με static IP), ακόμα κι έτσι όμως ήθελε να ανοίξω χειροκίνητα και την πόρτα 3544/UDP για το Teredo tunneling.

Στο Origin συνήθως είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Νομίζω πως τα δύο πρώτα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσει είναι:

1) ενεργοποίηση του UPnP στο router και

2) port forward τις 53, 80 και 3074 (και σε TCP και σε UDP)

Ή τουλάχιστον αυτό συνιστά η ίδια η ΕΑ. Σε άλλα άρθρα τους όμως σου προτείνουν να ανοίξεις κάμποσες ακόμα, πχ. εδώ. Όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται στο φετινό Fifa (όπως νομίζω και στο περσινό) να δεις το NAT status σου ώστε να είσαι βέβαιος.

Αυτό το πρόβλημα με το NAT είναι η μ@λ@κι@ που βαράει τους προγραμματιστές της ΕΑ. Δεν γίνεται να μην έχω πρόβλημα με άλλα παιχνίδια και το μόνο προβληματικό να είναι το FIFA.

Το router μου απο το φιφα 12 λειτουργει με upnp on ανοιξα τις πορτες που δινει στο ρουτερ και στο firewall των windows ακομα δεν εχω δοκιμασει να δω τι θα γινει.

Πρώτο παιχνίδι με Σάλτζμπουργκ (ΠΑΟ εγώ εννοείται). Τελικό σκορ 1-7 με Καρέλη και Μπεργκ σε μεγάλα κέφια. Καταπληκτική η βροχή του παιχνιδιού. Μου πάγωσε γύρω στις τρεις φορές μετά από σουτ, κάτι που γινόταν και στο ντέμο. Ελπίζω να διορθωθεί γιατί είναι πολύ ενοχλητικό. Κατά τα άλλα, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τρομερό το feel του gameplay.

ΥΓ: Δεν με άφησε να σώσω/ανεβάσω ριπλέι για κάποιο λόγο (από τα match highlights). Ελπίζω να είναι προσωρινό το θέμα...

Καλησπέρα, εμένα μου πάγωνε σε σουτ στο demo, αλλά τώρα η ροή στο full παιχνίδι είναι ok. Αυτό μετά από 4 παιχνίδια στο seasons.

Πάντα έλεγα ότι η πραγματική μπάλα παίζεται στα χωράφια των χαμηλότερων κατηγοριών, γι' αυτό ξεκίνησα Career στη Γ' Αγγλίας. Καλύτερα εναντίον του ΑΙ παρά να περιμένω να βρω online αντίπαλο σε manual.

Στην πρεμιέρα έγινε η γκέλα του αιώνα και μας ισοφάρισε στο 80φεύγα η Cambridge ενώ 3 μέρες μετά αποκλειστήκαμε στο League Cup από τη Wigan (στα πέναλτι), αφού ο νέος δανεικός striker δεν τράβαγε με τίποτα. Οπότε 2 μέρες μετά είχαμε και τρίτο αγώνα με τη Hull, κάτω από καταρρακτώδη βροχή και τη μισή ομάδα να κοντεύει να ψοφήσει από την κούραση. Πήρα όμως μεγαλειώδη νίκη 1-0 και πάμε γι' άλλα.

Γερά μωρή Southend! Δεν υπάρχει φράγκο στο ταμείο, πουλάμε ακόμα και τις σωβρακοφανέλες για να καταφέρουμε να φέρουμε κανα δανεικό, η διοίκηση απαιτεί απευθείας άνοδο στη Βήτα αλλά εμείς δε μασάμε τίποτα.

• Like 7

Ενταξει απλα το παιχνιδι ειναι ενα σκαλι πανω απο το 14,δεν περιγραφω αλλο ποδοσφαιραρα. Μπηκα online και ανεβηκα κατηγορια σβελτα στην 9, αλλα επειδη μαλλον ακομη ειναι πρωτη μερα και το matchmaking παει περιπατο, ολοι μαζι να ανεβουμε φαση, ετυχα και σε πανευκολους αλλα και με "ματσακωσαν" 2 αστερια. Θελει συνηθεια η πασα ειναι πιο ρεαλιστικη, οπως και η σεντρα και γενικα η κινηση και η φυσικη ειναι ενα επιπεδο, επανω οπως ειπαμε απο το demo.

Τρομερη εντυπωση μου εκαναν τα πληρως ενημερωμενα ροστερ.. Καλο λιωσιμο.. :D

• Like 1

Εγω ξεκινησα seasons και σε 17 παιχνιδια εχω 16-0-1 και η ηττα ηταν στο πρωτο παιχνιδι :P ειναι η πρωτη χρονια που δε μενω στην ιδια ομαδα. Εχω παιξει με πολλες εβερτον, λιβερπουλ, σιτυ, united, τσελσι, αρσεναλ, μπορουσια, παρι, βραζιλια, θρυλο και 3 με ρεαλ ετσι για το κεφι. Δωστε καμια ιδεα να παιξω με καμια περιεργη ομαδα απο 3μιση αστερια και πανω.

Πάντα έλεγα ότι η πραγματική μπάλα παίζεται στα χωράφια των χαμηλότερων κατηγοριών, γι' αυτό ξεκίνησα Career στη Γ' Αγγλίας. Καλύτερα εναντίον του ΑΙ παρά να περιμένω να βρω online αντίπαλο σε manual.

Στην πρεμιέρα έγινε η γκέλα του αιώνα και μας ισοφάρισε στο 80φεύγα η Cambridge ενώ 3 μέρες μετά αποκλειστήκαμε στο League Cup από τη Wigan (στα πέναλτι), αφού ο νέος δανεικός striker δεν τράβαγε με τίποτα. Οπότε 2 μέρες μετά είχαμε και τρίτο αγώνα με τη Hull, κάτω από καταρρακτώδη βροχή και τη μισή ομάδα να κοντεύει να ψοφήσει από την κούραση. Πήρα όμως μεγαλειώδη νίκη 1-0 και πάμε γι' άλλα.

Γερά μωρή Southend! Δεν υπάρχει φράγκο στο ταμείο, πουλάμε ακόμα και τις σωβρακοφανέλες για να καταφέρουμε να φέρουμε κανα δανεικό, η διοίκηση απαιτεί απευθείας άνοδο στη Βήτα αλλά εμείς δε μασάμε τίποτα.

Αμετανόητος managerάκιας ^^

• Like 1

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ. FUT edition 35 ευρώ ($45) από μεξικάνικο Origin. Ξεκίνησε το preload αλλά τώρα ποιος περιμένει μέχρι τη 1 το βράδυ. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν θα παίζω σε PC ή X1.

Ξεκλειδώνει με proxy bypass, αλλά τώρα που στο λέω είναι μάλλον αργά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...