johnmayson Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 παιζει κανεις σε dell οθονη συγκεκριμενα σε u2414 η p2314 η p2414;;; Η εκδοση του παιχνιδιου ειναι ιδια με τις next gen κονσολες;; τη παρασκευη κυκλοφορει θεωρητικα το πρωτο update για διορθωσεις ποτε ερχεται περιπου;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βρείτε τις ομοιότητες: και ps: ήδη γίνεται χαμός... http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/FIFA15-Terrible-Bug/td-p/3565575/highlight/false Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από nzeppos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 το συγκεκριμένο το γράφει και σε ένα review νομίζω του ign και το temp fix ... lol... FIFA 15 "Center-Bug" (players and goalkeepers running to the center circle of the pitch)Solution: Go to "My Computer" -> Right click -> Properties -> Advanced System Settings -> Computer Name and change your computer name to lowercase letters and then restart. Don't even ask... I don't know why on earth this works but it does. πηγή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Respect στον τύπο που βρήκε το workaround, τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωτο τετοιο γκολ για φετος μετα απο 200 σουτ απο αποσταση κ ειναι γκολαρα κ φουλ ρεαλιστικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ. FUT edition 35 ευρώ ($45) από μεξικάνικο Origin. Ξεκίνησε το preload αλλά τώρα ποιος περιμένει μέχρι τη 1 το βράδυ. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν θα παίζω σε PC ή X1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωτο τετοιο γκολ για φετος μετα απο 200 σουτ απο αποσταση κ ειναι γκολαρα κ φουλ ρεαλιστικο. Δηλαδή πως θα μπορούσε να μην είναι ρεαλιστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις κατέβηκε. Τώρα περιμένουμε... (έχω κεφαλαίους χαρακτήρες στο όνομα του PC αλλά δεν θα το αλλάξω ακόμα, θέλω να δω το Bug). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει βγει σε demo για pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ και 2 βδομάδες https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/demos-betas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. θα το αγορασω και γω σιγουρα οπως καθε χρονο. Ομως τι διαφορα εχει η εκδοση FUT απο την απλη? Ασχολουμε κυριως με ulimate team. Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δες τις διαφορές στις δύο εκδόσεις εδώ: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-15/pc-download/base-game/ultimate-edition Η κυριότερη προφανώς είναι τα 40 (αντί για 15) FUT Gold packs. Αυτό που δεν έχουμε διευκρινίσει ακόμα είναι η FUT edition θα συνεχίσει να διατίθεται και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (σε 3 ώρες). Από την άλλη είναι σίγουρο πως τα 15 packs της Standard edition αφορούν αποκλειστικά στο preorder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω για το λινκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κατάφερα με τα πολλά να παίξω τον πρώτο αγώνα, αφού φυσικά αναγκάστηκα να βάλω controls any. Και προφανώς έχασα εύκολα, αφού ο άλλος έπαιζε φλιπεράκι (βλ. 5 πάσες σε 3") και στις 30 επιθέσεις έβγαλε 25 αυτόματες προωθημένες. Πραγματικά απορώ με αυτούς που παίζουν assisted, αν ευχαριστιούνται αυτό το πράγμα που μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι. Τουλάχιστον η ήττα με βοήθησε να πάρω μια απόφαση, δηλ. να μην ξαναβάλω ποτέ πια any controls. Στη χειρότερη semi assisted. Διαφορετικά καλύτερα offline ή καμια πασιέντζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ. FUT edition 35 ευρώ ($45) από μεξικάνικο Origin. Ξεκίνησε το preload αλλά τώρα ποιος περιμένει μέχρι τη 1 το βράδυ. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν θα παίζω σε PC ή X1. ωραιά κάπου τα xmas θα έρθω και γώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα