Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιζει κανεις σε dell οθονη συγκεκριμενα σε u2414 η p2314 η p2414;;; Η εκδοση του παιχνιδιου ειναι ιδια με τις next gen κονσολες;; τη παρασκευη κυκλοφορει θεωρητικα το πρωτο update για διορθωσεις ποτε ερχεται περιπου;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρείτε τις ομοιότητες:

και 

ps: ήδη γίνεται χαμός... http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/FIFA15-Terrible-Bug/td-p/3565575/highlight/false

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 6

το συγκεκριμένο το γράφει και σε ένα review νομίζω του ign

και το temp fix ... lol...

• FIFA 15 "Center-Bug" (players and goalkeepers running to the center circle of the pitch)
    Solution: Go to "My Computer" -> Right click -> Properties -> Advanced System Settings -> Computer Name and change your computer name to lowercase letters and then restart. Don't even ask... I don't know why on earth this works but it does.

πηγή

• Like 2

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ. FUT edition 35 ευρώ ($45) από μεξικάνικο Origin. Ξεκίνησε το preload αλλά τώρα ποιος περιμένει μέχρι τη 1 το βράδυ. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν θα παίζω σε PC ή X1.

Πρωτο τετοιο γκολ για φετος μετα απο 200 σουτ απο αποσταση κ ειναι γκολαρα κ φουλ ρεαλιστικο.

Δηλαδή πως θα μπορούσε να μην είναι ρεαλιστικό; :mellow:

Μόλις κατέβηκε. Τώρα περιμένουμε...

(έχω κεφαλαίους χαρακτήρες στο όνομα του PC αλλά δεν θα το αλλάξω ακόμα, θέλω να δω το Bug).

Καλησπερα παιδια.

θα το αγορασω και γω σιγουρα οπως καθε χρονο.

Ομως τι διαφορα εχει η εκδοση FUT απο την απλη?

Ασχολουμε κυριως με ulimate team.

Ευχαριστω!!

Δες τις διαφορές στις δύο εκδόσεις εδώ: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-15/pc-download/base-game/ultimate-edition

Η κυριότερη προφανώς είναι τα 40 (αντί για 15) FUT Gold packs. Αυτό που δεν έχουμε διευκρινίσει ακόμα είναι η FUT edition θα συνεχίσει να διατίθεται και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (σε 3 ώρες).

Από την άλλη είναι σίγουρο πως τα 15 packs της Standard edition αφορούν αποκλειστικά στο preorder.

Κατάφερα με τα πολλά να παίξω τον πρώτο αγώνα, αφού φυσικά αναγκάστηκα να βάλω controls any. Και προφανώς έχασα εύκολα, αφού ο άλλος έπαιζε φλιπεράκι (βλ. 5 πάσες σε 3") και στις 30 επιθέσεις έβγαλε 25 αυτόματες προωθημένες. Πραγματικά απορώ με αυτούς που παίζουν assisted, αν ευχαριστιούνται αυτό το πράγμα που μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι.

Τουλάχιστον η ήττα με βοήθησε να πάρω μια απόφαση, δηλ. να μην ξαναβάλω ποτέ πια any controls. Στη χειρότερη semi assisted. Διαφορετικά καλύτερα offline ή καμια πασιέντζα.

Μόλις παρήγγειλα κι εγώ. FUT edition 35 ευρώ ($45) από μεξικάνικο Origin. Ξεκίνησε το preload αλλά τώρα ποιος περιμένει μέχρι τη 1 το βράδυ. Ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει αν θα παίζω σε PC ή X1.

ωραιά κάπου τα xmas θα έρθω και γώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...