nevermore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα πατς για το φιφα 15 βγηκε! Προσθετει πολλες ομαδες,μεταξυ των οποιων ολες των 5 πρωταθληματων,ολες οι εθνικες+πολλες ακομη ομαδες.Απο ελληνικες εχει μονο ολυμπιακο. http://www.fifa-patch.com/2014/09/fp-patch-demo-15-v1-0-0-by-alireza-cr7.html Έπαιξα κανα δυό ματσάκια με real madrid, καλή φάση αλλά πολύ καράφλα ρε παιδί μου στην ομάδα Τον benzema τον μπέρδεψα με τον Παπαδόπουλο του ΠΑΟΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά και στο γαύρο οι μισοί καράφλες είναι. Αλλά δεν νομίζω να μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η πιστότητα των γραφικών. Το patch είναι ίσα ίσα να μας κρατήσει λίγες μέρες ακόμα, μέχρι να κυκλοφορήσει το κανονικό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 New Skill Moves Trailer : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Ειπα να το γραψω εδω γιατι δεν ηξερα που αλλου και επειδη εχει σχεση με το φιφα. Η virtual prepaid card της πειραως ειναι mastercard; εδω και το λινκ http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-virtual-card. Δηλαδη μπορω να τη χρισημοποιησω για αγορα απο το origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Ειπα να το γραψω εδω γιατι δεν ηξερα που αλλου και επειδη εχει σχεση με το φιφα. Η virtual prepaid card της πειραως ειναι mastercard; εδω και το λινκ http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-virtual-card. Δηλαδη μπορω να τη χρισημοποιησω για αγορα απο το origin. Νομιζω πως ειναι οκ αλλα περιμενε και αλλα παιδια να απαντησουν για σιγουρια Ενα πατς για το φιφα 15 βγηκε! Προσθετει πολλες ομαδες,μεταξυ των οποιων ολες των 5 πρωταθληματων,ολες οι εθνικες+πολλες ακομη ομαδες.Απο ελληνικες εχει μονο ολυμπιακο. http://www.fifa-patch.com/2014/09/fp-patch-demo-15-v1-0-0-by-alireza-cr7.html Ωραιος φιλε μεχρι να καταφερω να το αγορασω να εχω κατι να ασχολουμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ νομίζω πως θα σου κάνει τη δουλειά, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις (αν έχεις ήδη τέτοια κάρτα). Στη χειρότερη να μη τη δεχτεί το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν εχω η πρωτη ειναι για αυτο δε ξερω απλα θελω σιγουρα. Γιατι αν δε τη δεχτει τα λευτα που πανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πουθενά, απλώς δεν ολοκληρώνεται η αγοραπωλησία και άρα δεν υπάρχει καν ανάληψη. ps: μόλις είδα κίτρινη κάρτα σε τείχος επειδή ήταν πιο κοντά από όσο έπρεπε... φοβερό, το είδαμε κι αυτό pps: πρώτη φορά που χαίρομαι να παίζω εναντίον της ΑΙ (professional/slow/manual), βλέπω στο φετινό να βάζω πρώτη φορά μετά από... 10 χρόνια κανα πρωταθληματάκι βήτα Αγγλίας και να λιώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοω οτι δε μπορω να τα τραβηξω παλι πισω. Αν τελικα δε γινεται. Αυτο με τη καρτα γινοταν απο περισυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα, αφού αν η κάρτα δεν γίνει αποδεκτή από το Origin, τότε ούτε λεφτά πρόκειται να τραβηχτούν ούτε τίποτα. Δεν ξεκινάει καν η οικονομική συνδιαλλαγή. Αν ο προβληματισμός σου είναι "θα πάω να βγάλω virtual prepaid και θα τη 'φορτίσω' με λεφτά, μόνο και μόνο για να αγοράσω το Fifa από το Origin. Αλλά τι θα γίνει αν το Origin δεν δέχεται την κάρτα και αυτή μου μείνει αμανάτι με λεφτά μέσα;", τότε μπορείς να δοκιμάσεις μέσω Paypal. Το Origin δέχεται πληρωμές μέσω Paypal και φυσικά η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να συνδεθεί με Paypal account. Άρα δοκιμάσεις να κάνεις την αγορά απευθείας με την κάρτα και το Origin δεν τη δεχθεί, τότε φτιάχνεις ένα Paypal account, ορίζεις την κάρτα ως κύριο τρόπο πληρωμής και αγοράζεις από το Origin με Paypal αντί για κάρτα. ps: btw, γιατί θέλεις να αγοράσεις από Origin store; Το Fifa έχει 60 ευρώ εκεί! Όταν στο G2A έχει 34 και λογικά θα πέσει κι άλλο την Day One (υποτίθεται είναι προσφορά, αφού στη σελίδα το προϊόντος το πουλάνε 35).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. παντελη εχω ιδια καρτα αλλα της eurobank..θα σου πρότεινα να κανεις λογαριασμο paypal να βαλεις την καρτα σου και απο εκει κανε τις αγορες σου αφοβα..επισης αν πας να πληρωσεις κατευθειαν σαν καρτα και δεν την δεχτει ή σε πεταει εξω απο το checkout και πρεπει να βαλεις αλλη καρτα ή στην χειροτερη δεσμεύει τα λεφτα που κοστίζει το αντικείμενο που θες να αγοράσεις και σε ενα μηνα τα εχεις πίσω(μου έχει τυχη στο appstore).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ζεππο θελω να παρω απο οριτζιν αλλα οχι απο εδω απο το μακρινο μεξικο που βγαινει περιπου στα 23 ευρω. με τον οδηγο του newlynx εδω http://www.insomnia.gr/topic/479210-fifa-14/page-15?do=findComment&comment=52655448. Οκ δοκιμαζω τοτε τη καρτα στο origin κ αν οχι παω μεσω paypal. Αα και η σκεψη μου αυτη ηταν ακριβως. Κωστα, δεν εχει φοβο η αγορα αφου ειναι virtual η prepaid που θα παρω κ ειναι για μια μονο χρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως από γραφικά δεν λέει απολύτως τίποτα..Μόνο από κοντά το γρασίδι όταν το βλέπεις, όταν βλέπεις την κανονική κάμερα φαίνεται ακριβώς το ίδιο με τα παλιότερα FIFA.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως από γραφικά δεν λέει απολύτως τίποτα..Μόνο από κοντά το γρασίδι όταν το βλέπεις, όταν βλέπεις την κανονική κάμερα φαίνεται ακριβώς το ίδιο με τα παλιότερα FIFA.. Βάλε να δεις το Pro (έχει κυκλοφορήσει το demo σε PS4/X1) να πονέσουν τα ματάκια σου. Έβαλα σήμερα δυο-τρεις αγώνες και αισθανόμουν λες και είμαι πίσω στο 2006 παίζοντας PES5. Οπότε σταμάτησα να γκρινιάζω για τα γραφικά του Fifa, που είναι μεν βελτιωμένα σε σχέση με την old gen των PC/PS3/360 αλλά σίγουρα μπορούσαν να πάνε και παραπάνω. Ζεππο θελω να παρω απο οριτζιν αλλα οχι απο εδω απο το μακρινο μεξικο που βγαινει περιπου στα 23 ευρω. με τον οδηγο του newlynx εδω http://www.insomnia.gr/topic/479210-fifa-14/page-15?do=findComment&comment=52655448. Οκ δοκιμαζω τοτε τη καρτα στο origin κ αν οχι παω μεσω paypal. Μπράααβο, τώρα που θυμήθηκα τον (εξαιρετικό) οδηγό, το ξαναθυμήθηκα το κόλπο. Αν είναι θα το κάνω κι εγώ έτσι τότε και θα ενημερώσω για τα νεότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε να δεις το Pro (έχει κυκλοφορήσει το demo σε PS4/X1) να πονέσουν τα ματάκια σου. Έβαλα σήμερα δυο-τρεις αγώνες και αισθανόμουν λες και είμαι πίσω στο 2006 παίζοντας PES5. Οπότε σταμάτησα να γκρινιάζω για τα γραφικά του Fifa, που είναι μεν βελτιωμένα σε σχέση με την old gen των PC/PS3/360 αλλά σίγουρα μπορούσαν να πάνε και παραπάνω. Μπράααβο, τώρα που θυμήθηκα τον (εξαιρετικό) οδηγό, το ξαναθυμήθηκα το κόλπο. Αν είναι θα το κάνω κι εγώ έτσι τότε και θα ενημερώσω για τα νεότερα. κανε τον κοπο να μας ενημερωσεις!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα