Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά μου φαίνεται.

Το demo είναι σε FFWD πάλι.

Κλασική μ@λακία, η ΑΙ παίρνει μπάλα και σβουρίζει μια ώρα γύρω από τον άξονά της κι εσύ με 3 μπαλιές είσαι τετ-α-τετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όμως το παιχνίδι θα κριθεί κυρίως στο online, αφού αυτοί που ασχολούνται με αγώνες εναντίον της ΑΙ είναι σαφώς λιγότεροι.

Εγω πάντως με τόσα απολαυστικα γραφικά και gameplay θα παίζω 90 % offline σε πρωταθληματα Αγγλίας ,Γερμανίας,Ιταλίας,Ισπανίας. Δεν έχω όρεξη να συγχίζομαι πάλι στο Online.

Μιας και προσθέσανε πάλι πρωταθλήματα offline, είναι πολύ καλή λύση.

• Like 1

Για Premier League ψήνομαι κι εγώ. Ειδικά αν πάρω καμια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και την ανεβάσω. Το online μπορεί να είναι το ζουμί του Fifa (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο gameplay) αλλά πολλές φορές καταφέρνει να σε συγχύσει ακόμα κι τελικά να νικήσεις... :mad:

• Like 3

Για extender του demo έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα;

Χρησιμοποιω αυτο που εβαλε ο nzeppos στο ποστ #185. Μια χαρα δουλευει, απλα ψτιαξε τα κενα στην διαδρομη του αρχειου

• Like 1

Περάσανε κανένα patch στο game? Έπαιξα 2 match και την μισή ώρα έπεφτε στα 30 fps και σερνότανε. Τι στο καλό; Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό;

Μόλις έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο demo με όλα manual και το παιχνίδι είναι περίπου 100 φορές καλύτερο. Μιλάμε για πραγματικό ποδόσφαιρο. Άντε να δούμε αν θα καταφέρνουμε φέτος στο online να βρίσκουμε τέτοιους αντιπάλους.

• Like 3

Μόλις έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο demo με όλα manual και το παιχνίδι είναι περίπου 100 φορές καλύτερο. Μιλάμε για πραγματικό ποδόσφαιρο. Άντε να δούμε αν θα καταφέρνουμε φέτος στο online να βρίσκουμε τέτοιους αντιπάλους.

Παίξε με τον polaki! :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο polakis έχει δίκιο σ' αυτό που λέει (εδώ και χρόνια), ότι το παιχνίδι δείχνει την πραγματική του αξία μόνο σε slow/manual. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ελάχιστοι παίζουν έτσι στο online, όπου παραδοσιακά speed >>> all. Ταχύτητα στα πάντα, στο τρέξιμο, στις πάσες και στην πίεση, Χωρίς το εμετικό assisted* όμως, γρήγορο παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρξει αφού κανένας δεν θα μπορεί να παίξει φλιπεράκι. Όποιος θέλει arcade ποδοσφαιράκι, ας παίξει Pro.

* το οποίο ποτέ δεν θα κουραστώ να φωνάζω πως κάποτε θα πρέπει να αφαιρεθεί από όλα τα ranked modes, όπως πχ έγινε με τη legacy defense (που πάταγες ένα κουμπί και ο παίκτης μάρκαρε από μόνος του).

Kατά τη γνώμη μου, η συνταγή για το τέλειο Fifa (έστω και στο περίπου) θα ήταν η εξής:

- Τέρμα το assisted, μόνο semi και manual.

- Ρεαλιστικότερο fatigue model ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να σπριντάρουν και να πιέζουν ακατάπαυστα επί 90 λεπτά.

- Μεγαλύτερη αδράνεια στους παίκτες, ώστε να μην μπορούν να αλλάζουν κατεύθυνση τόσο γρήγορα (ή μόνο οι καλύτεροι εξ' αυτών να μπορούν να το κάνουν και πάλι όμως με κάποιο τίμημα, πχ μεγαλύτερη κούραση).

- Ρεγουλάρισμα (κοινώς nerfing) στα ρεφλέξ των τερματοφυλάκων καθώς και στα finesse shots.

- Περισσότερο σπρώξιμο και physical game εντός περιοχής, ειδικά στις στημένες φάσεις ή στις σέντρες, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα παίκτες του 1.60 να κινούνται ανενόχλητοι ανάμεσα στα γομάρια-αμυντικούς και να σηκώνονται ανενόχλητοι για κεφαλιές (τουλάχιστον μέχρι πέρσι γινόταν πιο συχνά από ότι θα έπρεπε).

- Σκληρότερο physical game στα τζαρτζαρίσματα, να είναι πιο εύκολο να πέσουν οι επιθετικοί αλλά και οι αμυντικοί να χάνουν την ισορροπία τους αν έχουν μεγάλη ταχύτητα (πχ. κλασικές φάσεις που πέφτουν και οι δύο και ο αμυντικός διαμαρτύρεται και καλά ότι δεν έκανε τίποτα).

- Το handball να είναι ενεργοποιημένο εξ' ορισμού και να δουλεύει σωστά ο αλγόριθμος (δεν το έχω δοκιμάσει στο φετινό Fifa).

- Καλύτερο ΑΙ στους αμυντικούς, ώστε να πάψουν επιτέλους να συγκρούονται μεταξύ τους σαν κριάρια (ειδικά από τότε που μπήκε η Impact Engine) ή έστω αυτό να γίνεται αρκετά σπανιότερα.

- Επιτέλους patches στο μέσο της χρονιάς που να διορθώνουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω προβλήματα ή exploits (πχ. τις κεφαλιές στο Fifa '14). Αυτό συνήθως γίνεται στο Manager, αλλά στο Fifa ξέρουμε εκ των προτέρων ότι κουσούρια του παιχνιδιού όπως οι imba προωθημένες θα διορθωθούν στο Fifa της... επόμενης χρονιάς (και αν).

- Permaban στους cheaters, καλύτερο detection model για ανίχνευση cheating, σοβαρότερες συνέπειες για εγκατάλειψη του αγώνα (πχ. αφαίρεση βαθμών από το Seasons).

- Περισσότερα κίνητρα ώστε ο κόσμος να παίρνει και ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας (όχι μόνο Ρεάλ, Μπάγερν κλπ). Θα μπορούσαν ίσως να "ξεκλείδωναν" αυτές τις ομάδες μόνο στις υψηλότερες κατηγορίες του Seasons ή έστω να μην σε άφηναν να παίζεις όλους τους αγώνες σου με αυτές.

- Kλπ, βάλτε τα δικά σας.

Αυτά τα ολίγα. Ωραίο το CHL σήμερα, ήγγικεν η ώρα του ύπνου.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 9

Περάσανε κανένα patch στο game? Έπαιξα 2 match και την μισή ώρα έπεφτε στα 30 fps και σερνότανε. Τι στο καλό; Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό;Με 

Με επιλογη unlimited fps εχω γυρω στα 90 την ωρα του αγωνα και 60 στα replay...

- Ρεαλιστικότερο fatigue model ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να σπριντάρουν και να πιέζουν ακατάπαυστα επί 90 λεπτά.

Aυτο γινεται με 6λεπτα στο ντεμο στο pc.Μετα το 65' οι παιχτες δεν εχουν τρεξιματα.

Κριμα που δυστυχως ειναι bug και δε θα το ξαναδουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...