zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χάνεις τίποτα να ξεκινήσεις και τότε θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Ακόμα και να μην σε ενδιαφέρει το online, υπάρχει offline UT mode. Επειδή όμως το UT έχει μεγάλο βάθος, καλό θα ήταν στην αρχή να ξεψαχνίσεις λίγο το tutorial του παιχνιδιού για να μάθεις κάποια βασικά πράγματα αλλά και να ρίξεις μια ματιά σε διάφορα guides (υπάρχουν άπειρα). Ή μπορείς να δεις εν τάχει κανα βιντεάκι όπως αυτό. Πρόκειται για μέγα κόλλημα. thanks Θα του ρίξω μια ματιά στο 15, μόλις έρθει και το one και το πάρω. Το online εννοείται με ενδιαφέρει, βασικά είναι σχεδόν το μόνο που με ενδιαφέρει! Μόνο online παίζω και με κανένα διπλό με φίλους πιο σπάνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Και πολύ καλά κάνεις θα προσθέσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικες φωτο σε 4k αναλυση που το παιζω. Μπορω να πω οτι σε 55αρα TV εχω λογω αναλυσης την ιδια σχεδον ευκρινεια που εχω σε ενα 1440p 27αρι μονιτορ.. Απλα θα πεσουν ηρωικες μαχες φετος!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποιες μικροπροσθήκες όπως τα ball boys και κάποια στρατηγικά τοποθετημένα cut scenes μπορεί να φαντάζουν ανούσιες σε πρώτη φάση, αλλά δίνουν την αίσθηση της συνεχούς ροής στο παιχνίδι. Μου άρεσε ιδιαίτερα το εφέ της "δόνησης" ολόκληρου του γηπέδου μετά από την επίτευξη κάποιου τέρματος. Κάνει την εμπειρία του σκοραρίσματος ακόμη πιο απολαυστική! Για τα γραφικά τα είπαμε. Τρομερή αναβάθμιση. Εντυπωσιάστηκα που είδα το χορτάρι να πετάγεται στον αέρα μετά από την πρώτη μου εκτέλεση φάουλ. Σε συνδυασμό με το animation, το φετινό FIFA φαίνεται να αντιγράφει πιο επιτυχημένα από ποτέ την εμπειρία θέασης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (με εξαίρεση, φυσικά, τους απαράδεκτους πανηγυρισμούς που πιο πολύ ταιριάζουν σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου, παρά "ευρωπαϊκού". Το gameplay είναι απολαυστικό, ενώ το πιο ρεαλιστικό pressure pace και η αναβαθμισμένη ΑΙ ευνοούν και πιο δημιουργικές αναπτύξεις. Τουλάχιστον από αυτή την πρώτη επαφή φαίνεται ότι η Ignite τα αξίζει τα λεφτά της (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου έχουν τύχει διάφορα τουρλουμπούκια, συγκρούσεις αμυντικών μεταξύ τους, απίστευτες γκέλες τερματοφυλάκων και τα τοιαύτα). Όλα αυτά, βέβαια, με πάσα επιφύλαξη. Μπορεί σε κάνα δίμηνο να κράζω πάλι, αλλά δεν ξέρω, για το συγκεκριμένο installment έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αλλο ενα αλματακι μπροστα τι παιχνιδαρα ειναι αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Έκανα ένα τεστ προχθές ...Έπαιξα ένα ματς σε κάθε απο τα 4 τελευταία fifa(το Fifa 12,το fifa 13,το fifa 14 και το fifa 15 demo)Και πραγματικά καταλαβαίνεις την βελτίωση στα γραφικά και στο gameplay και σου δίνει το feeling οτι σε κάθε επόμενο fifa είναι πιο ελαστικό και πιο ρεαλιστικο ροδόσταγμα και το καλό με το φετινό είναι οτι στο γήπεδο αφήνονται πατημασιές και ο χλοοτάπητας είναι σαν φουσκονεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Επαιξα σημερα ενα παιχνιδι.Αυτο ρε παιδια που λετε οτι φενεται το χορτο που φευγει ακομα δεν το εχω δει.Το γηπεδο οντως οσο παιζεις πατιεται.Αυτο που ακομα δεν μου αρεσει ειναι ο τροπος που οι παικτες κοντρολαρουν με την μπαλα , μου φενεται υπερβολικα αργος ακομα και σε αστερες.Μου αρεσει παρα πολυ η φυσικη της μπαλας.Και κατι αλλο που προσεξα, οι διαιτητες εχουν θεματακια ή ειναι η ιδεα μου ? Ελπιζω η τελικη εκδοση να ειναι πολυ πιο καλη απο αυτο εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα με καρτα γραφικων gtx 460 θα εχω προβλημα με το παιχνιδι ;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα με καρτα γραφικων gtx 460 θα εχω προβλημα με το παιχνιδι ;; Μια χαρά μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν αλλαζω απο lock to 60 fps σε unlimited αλλαζουν τα γραφικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί να αλλάξουν; Αφού αυτή η ρύθμιση είναι άσχετη με τη λεπτομέρεια των γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ξερω ποσο χαζη ειναι η ερωτηση αλλα με λοκ στα 60 μου ψιλοκαρεδιαζει (ανεπαισθητο. παιζεισ ανετα) οταν μαζευονται πολλοι παικτες στην οθονη. Οταν βαζω το αλλο τρεχει νερακι. Και λεω μηπως βλεπει δυναμη pc και παιζει με τα γραφικα για να σου δωσει οτι μπορει..... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ από την άλλη άμα το ανοίξω να παίζει με όσα fps φτάνει, τρώω περίπου 2-3 κολλήματα ανά match τα οποία κρατάνε γύρω στα 2-3 δευτερόλεπτα. Παγώνει η οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος. Το παθαίνω και όταν το έχω κλειδωμένο στα 60 καρέ αλλά λιγότερο συχνά και το κόλλημα διαρκεί λιγότερο επίσης. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το κόλλημα για 2-3 δευτερόλεπτα μου το έκανε σε κανά 2 ματσ(έχω παίξει πάνω από 20). Και εγώ κλειδωμένο στα 60 το έχω και πάει μια χαρά το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Απ ότι διάβασα όταν το έχεις κλειδωμένο στα 60 fps όταν γυρνάει σε cutscene τότε τα καρέ πέφτουν στα 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα