garrett156 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 που παιζει η καλυτερη τιμη για cd key αυτη τη στιγμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη δεν ξερω και πολλα αυτη δεν ειναι καρτα γραφικων?? Κάρτα Γραφικών DDR3, 1024 MB, PCI Express 2.0 η εννοεις οτι δεν ειναι καλη?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη δεν ξερω και πολλα αυτη δεν ειναι καρτα γραφικων?? Κάρτα Γραφικών DDR3, 1024 MB, PCI Express 2.0 η εννοεις οτι δεν ειναι καλη?? ευχαριστω Αν μπορείς δώσε ένα λινκ από το μηχάνημα που θέλεις να πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο ειναι. μιλησα με το μαγαζι κ μου ειπαν οτι η καρτα ειναι NVidia, αλλα δεν ξερω τον τυπο http://www.cosmodata.gr/product/222579/expert-pc-student-4th-generation-new-me-4gb-ram-intel-core-i3-4150-1tb-hdd-kai-karta-grafikon-1gb και παλι σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο ειναι. μιλησα με το μαγαζι κ μου ειπαν οτι η καρτα ειναι NVidia, αλλα δεν ξερω τον τυπο http://www.cosmodata.gr/product/222579/expert-pc-student-4th-generation-new-me-4gb-ram-intel-core-i3-4150-1tb-hdd-kai-karta-grafikon-1gb και παλι σε ευχαριστω αρχικά καλύτερα να πας στο θεμα με τις αναβαθμίσεις υπολογιστών για να ρωτήσεις, γιατί θα βρεις περισσότερη ανταπόκριση και γνώμες πανω στο θέμα. Δεύτερον καλύτερα να παραγγείλει τον υπολογιστή κομμάτι κομμάτι, γιατι στα ιδια λευτα θα εχεις καλητερο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τον GjokerR, ρώτα στο θέμα που σου είπε για να πάρεις ό,τι καλύτερο γίνεται με τα χρήματα που διαθέτεις. Για να μην γράφει καθόλου την κάρτα θα είναι κανένα βασικό μοντέλο των 30€, δεν θα το ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Πρέπει να υπολογίσεις και οθόνη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 οκ ευχαριστω πολυ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Λαθος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως αν και χρονια λατρης και παικτης του pro και τρωγωντας μια ξενερα με το τελευταιο, ειπα να κατεβασω το demo του fifa και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Το online κομματι του FIFA τι λεει; Αν αξιζει ισως προσανατολιστω για την αγορα του, εκτος αν κανει κανα μεγαλο μπαμ η konami και βγαλει καμια παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως αν και χρονια λατρης και παικτης του pro και τρωγωντας μια ξενερα με το τελευταιο, ειπα να κατεβασω το demo του fifa και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Το online κομματι του FIFA τι λεει; Αν αξιζει ισως προσανατολιστω για την αγορα του, εκτος αν κανει κανα μεγαλο μπαμ η konami και βγαλει καμια παιχνιδαρα. Aξιζει με χιλια μαλιστα. Πολυ καλυτερα modes,πολυ λιγοτεροι cheaters σε συγκριση με το προ,και πιο καλο matchmaking βασιζομενο στο επιπεδο της ομαδας. Πχ αν παρεις Νανσι δε θα βρεις αντιπαλο με μπαρτσελονα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως αν και χρονια λατρης και παικτης του pro και τρωγωντας μια ξενερα με το τελευταιο, ειπα να κατεβασω το demo του fifa και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Το online κομματι του FIFA τι λεει; Αν αξιζει ισως προσανατολιστω για την αγορα του, εκτος αν κανει κανα μεγαλο μπαμ η konami και βγαλει καμια παιχνιδαρα. Η Konami έχει πάνω από 7 χρόνια να βγάλει "παιχνιδάρα" και δεν βλέπω γιατί να το κάνει τώρα. Δεν έχω ακούσει για ριζικές αλλαγές στο PES2015 σε σχέση με το περσινό και μόνο τέτοιες αλλαγές θα έσωναν την κατάσταση. Το online κομμάτι του Fifa είναι μερικά εκατομμύρια φορές καλύτερο από του Προ: λιγότερο lag, Seasons 10 κατηγοριών με πρωτάθλημα και κύπελλο, Seasons 2vs2, Seasons 11vs11, Ultimate Team (το καλύτερο online mode ever) και κάμποσα άλλα. που παιζει η καλυτερη τιμη για cd key αυτη τη στιγμη; http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-15-cd-key-compare-prices/ Κάτι λιγότερο από 30 η ρώσικη έκδοση και πρακτικά γύρω στα 35 η ευρωπαϊκή. Όμως περιμένω πως τη μέρα κυκλοφορίας (ή τις αμέσως επόμενες) η ευρωπαϊκή τιμή θα πέσει τουλάχιστον γύρω στα 30 (έτσι έγινε πέρσι). Προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω προπαραγγελία ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η Konami έχει πάνω από 7 χρόνια να βγάλει "παιχνιδάρα" και δεν βλέπω γιατί να το κάνει τώρα. Δεν έχω ακούσει για ριζικές αλλαγές στο PES2015 σε σχέση με το περσινό και μόνο τέτοιες αλλαγές θα έσωναν την κατάσταση. Το online κομμάτι του Fifa είναι μερικά εκατομμύρια φορές καλύτερο από του Προ: λιγότερο lag, Seasons 10 κατηγοριών με πρωτάθλημα και κύπελλο, Seasons 2vs2, Seasons 11vs11, Ultimate Team (το καλύτερο online mode ever) και κάμποσα άλλα. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-15-cd-key-compare-prices/ Κάτι λιγότερο από 30 η ρώσικη έκδοση και πρακτικά γύρω στα 35 η ευρωπαϊκή. Όμως περιμένω πως τη μέρα κυκλοφορίας (ή τις αμέσως επόμενες) η ευρωπαϊκή τιμή θα πέσει τουλάχιστον γύρω στα 30 (έτσι έγινε πέρσι). Προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω προπαραγγελία ακόμα. Είναι όντως τόσο καλό? Σε κανένα fifa δεν ασχολήθηκα σοβαρά (σχεδόν καθόλου δηλαδή). Μου φαίνεται κάπως περίεργο να παίζω με φανταστικές ομάδες δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η Konami έχει πάνω από 7 χρόνια να βγάλει "παιχνιδάρα" και δεν βλέπω γιατί να το κάνει τώρα. Δεν έχω ακούσει για ριζικές αλλαγές στο PES2015 σε σχέση με το περσινό και μόνο τέτοιες αλλαγές θα έσωναν την κατάσταση. Το online κομμάτι του Fifa είναι μερικά εκατομμύρια φορές καλύτερο από του Προ: λιγότερο lag, Seasons 10 κατηγοριών με πρωτάθλημα και κύπελλο, Seasons 2vs2, Seasons 11vs11, Ultimate Team (το καλύτερο online mode ever) και κάμποσα άλλα. Aξιζει με χιλια μαλιστα. Πολυ καλυτερα modes,πολυ λιγοτεροι cheaters σε συγκριση με το προ,και πιο καλο matchmaking βασιζομενο στο επιπεδο της ομαδας. Πχ αν παρεις Νανσι δε θα βρεις αντιπαλο με μπαρτσελονα Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Με πεισατε! Αναμονη λοιπον μεχρι να βγει και βουρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι όντως τόσο καλό? Σε κανένα fifa δεν ασχολήθηκα σοβαρά (σχεδόν καθόλου δηλαδή). Μου φαίνεται κάπως περίεργο να παίζω με φανταστικές ομάδες δεν ξέρω... Δεν χάνεις τίποτα να ξεκινήσεις και τότε θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Ακόμα και να μην σε ενδιαφέρει το online, υπάρχει offline UT mode. Επειδή όμως το UT έχει μεγάλο βάθος, καλό θα ήταν στην αρχή να ξεψαχνίσεις λίγο το tutorial του παιχνιδιού για να μάθεις κάποια βασικά πράγματα αλλά και να ρίξεις μια ματιά σε διάφορα guides (υπάρχουν άπειρα). Ή μπορείς να δεις εν τάχει κανα βιντεάκι όπως αυτό. Πρόκειται για μέγα κόλλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα