Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σε εμένα ενώ στα cutscenes το παιχνίδι τρέχει ομαλά μετά την σέντρα μόνο smooth δεν είναι... υποθέτω κάτι με τους drivers θα είναι (Q6600, GTX 660). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Έχουν πει ότι πρέπει να έχεις τους latest πάντως(Αν τους έχεις, τρέξε μία DDU και ξαναπέρνα τους), τώρα από 'κει και πέρα βγήκε ''προβληματικό'' για πολλούς το Demo, ας ελπίσουμε το τελικό προϊόν να είναι όπως πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς και με τους τελευταίους τα ίδια. Δεν πειράζει, δεν καίγομαι πλέον για αυτή τη σειρά οπότε θα περιμένω την τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 FIFA 15 – Here Is How You Can Remove Those Annoying Black Bars On 16:10 Monitors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τελευταίο FIFA που είχα παίξει (λίγο) είναι το 12. Η διαφορά θα έλεγα πως είναι χαώδης προς το καλύτερο φυσικά τόσο σε gameplay όσο και σε γραφικά. Πολύ καλή δουλειά φαίνεται πως έχει γίνει. Φαίνεται πως φέτος θα επιστρέψω σε sports games όπως αυτό και το NBA 2K15 . Μερικές ερωτήσεις για τους γνώστες: Ποια κάμερα προτείνετε; Και επίσης για εμένα που δεν έχω παίξει FIFA τα τελευταία χρόνια σε ποιό επίπεδο πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκινήσω να παίζω. Professional καλά είναι ή να πάω στα πιο δύσκολα;Στόχος μου είναι να παίξω αρκετά online. Υπάρχουν leagues, cups κτλ που διαλέγει κάποιος ώστε να συμμετάσχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Η default camera είναι μια χαρά. Αν δεν ξέρεις καθόλου τα controls του Fifa, θα σου πρότεινα να παίξεις μερικούς αγώνες σε semipro ώστε να πάρεις το κολάι και μετά μπορείς να δοκιμάσεις και professional. Το online φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι εναντίον της ΑΙ. Ωστόσο επειδή υπάρχει πρωτάθλημα 10 κατηγοριών (το περίφημο Seasons) θα έχεις το χρόνο να μάθεις. Στο Seasons ξεκινάς από τη 10η κατηγορία, εναντίον θεωρητικά πιο αδύναμων αντιπάλων και σιγά σιγά ανεβαίνεις με απώτερο σκοπό να πάρεις κάποτε το πρωτάθλημα. Κύπελλο υπάρχει κάθε 2 Σαββατοκύριακα μου φαίνεται, εκτός αν αλλάξει κάτι στο '15. Τα υπόλοιπα θα τα δεις στην πράξη (βλ. 11vs11 online, 2vs2 seasons και φυσικά το απόλυτο mode: Ultimate Team) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 FIFA 15 – Here Is How You Can Remove Those Annoying Black Bars On 16:10 Monitors καλη φαση! αλλα που γινετε αυτο στα εγγραφα? εγω που εχω 1920*1200 ποσο πρεπει να βαλω? εκανα καποιες προσπαθειες αλλα δεν καταφερα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 To αληθινο βιντεακι εχει πολυ γελιο παιδια, ψαξτε το. Ο GK χαιρεται αλλα μετα... Γενικα καμερα προτεινω καποια που θα βλεπεις πολυ γηπεδο. Αυτο θα βοηθησει και επιθετικα αλλα και αμυντικα, θα βλεπεις πχ τις κινησεις του αντιπαλου στον χωρο. Καμερα co op & tele & tele broacast (αν και λιγο ζαλιστικη) Ξεκινα σεμι προ και ανεβαινεις... Δοκιμασε UT (ισως πιο μετα καλυτερα) & seasons... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καλη φαση! αλλα που γινετε αυτο στα εγγραφα? εγω που εχω 1920*1200 ποσο πρεπει να βαλω? εκανα καποιες προσπαθειες αλλα δεν καταφερα κατι 2133x1200. Αν έχεις Nvidia: δεξί click στο desktop -> Nvidia Control Panel -> Change Resolution -> Customize -> Create Custom Resolution 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ωραιος! το βρηκα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το ''trick'' είναι χρήσιμο για τους περισσότερους τίτλους, μας έχουν πρήξει τα συκώτια με τις μαύρες μπάρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ίδιο δεν είναι, πχ το σουτ στην κίνηση δεν έχει σχέση με το 14 αν εσυ δλδ με 3-10 κινησεις παραπανω το λες τελειως διαφορετικο οκ..κατσε παιξε cod btw θα ηθελα να βαλουν στο gameplay το χορταρι που πεταγεται...και οχι να το βλεπουμε μονο στα fucking replayes =.= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αν εσυ δλδ με 3-10 κινησεις παραπανω το λες τελειως διαφορετικο οκ..κατσε παιξε cod btw θα ηθελα να βαλουν στο gameplay το χορταρι που πεταγεται...και οχι να το βλεπουμε μονο στα fucking replayes =.= Ε καλά αυτό και στην πραγματικότητα στο replay το καταλαβαίνεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους λεω να παρω καινουργιο pc αλλα δεν διαθετω πολλα χρηματα, μπορειτε να μου πειτε εαν με τα παρακατω στοιχεια θα μπορω να παιζω το φιφα15?? ευχαριστω CPU Intel Core i3 4150 Συχνότητα Επεξεργαστή 3.50GHz Αριθμός Πυρήνων 2 Αριθμος Threads 4 Chipset Intel Chipset: H81 Μνήμη 4 GB DDR3 Χαρακτηριστικά Μνήμης DDR3, 1333MHz Χωρητικότητα HDD 1TB Σκληρός Δίσκος 7200rpm, SATA3 Motherboard Intel motherboard with Socket: LGA1150, 2 x SATA II, 2 x SATA III, 2 x USB Κάρτα Γραφικών DDR3, 1024 MB, PCI Express 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους λεω να παρω καινουργιο pc αλλα δεν διαθετω πολλα χρηματα, μπορειτε να μου πειτε εαν με τα παρακατω στοιχεια θα μπορω να παιζω το φιφα15?? ευχαριστω CPUIntel Core i3 4150 Συχνότητα Επεξεργαστή 3.50GHz Αριθμός Πυρήνων 2 Αριθμος Threads 4 Chipset Intel Chipset: H81 Μνήμη 4 GB DDR3 Χαρακτηριστικά Μνήμης DDR3, 1333MHz Χωρητικότητα HDD 1TB Σκληρός Δίσκος 7200rpm, SATA3 Motherboard Intel motherboard with Socket: LGA1150, 2 x SATA II, 2 x SATA III, 2 x USB Κάρτα Γραφικών DDR3, 1024 MB, PCI Express 2.0 Χωρίς κάρτα γραφικών δε νομίζω να καταφέρεις και πολλά. Σκέψου και τη λύση της κονσόλας αν θέλεις αποκλειστικά για να παίζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα