Lamogio01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ, διάβαζα ότι αν ενεργοποιήσεις τα media features στα Windows features θα δουλέψει, μου φαινόταν ηλίθιο να ισχύει και όμως το έκανα και πλέον το παιχνίδι παίζει κανονικά..Ότι να 'ναι.. Αυτό από default ενεργοποιημένο δεν είναι...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, απλά εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον media player των windows και το είχα απενεργοποιήσει, τώρα τι σχέση έχει το WMP με το παιχνίδι..Μια ΕΑ ξέρει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamogio01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, απλά εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον media player των windows και το είχα απενεργοποιήσει, τώρα τι σχέση έχει το WMP με το παιχνίδι..Μια ΕΑ ξέρει.. Απλά ρώτησα επειδή εμένα ενεργοποιημένο είναι αλλά @@... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το εισαγωγικό βιντεάκι λογικά θέλει media player για να παίξει , οπότε άμα δεν το έχεις crasharei το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Demo expander: http://www.moddingway.com/file/45275.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα είναι όλα κομπλέ .... αλλά πάλι δεν παίζει.... ....WIndows 8.1 Pro GR..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το κατεβασα και εγω χθες βραδυ.Κατι δεν μου αρεσει στις πασες και στα κοντρολ οταν υποδεχονται την μπαλα οι αποδεκτες , μου φενεται οτι υποδεχονται και κοντρολαρουν υπερβολικα αργα.Ο ηχος ομως και η ατμοσφαιρα ειδικα σε βροχη ειναι καταπληκτικα.Παντως κραταω μια επιφυλαξη για το τελικο αποτελεσμα και περιμενω να δω και pes 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 το κατεβασα κ εγω εχω i5 8gb ram gtx 770 με ενεργοποιημενο το media player κ οταν το ξεκιναω μου αλλαζει την αναλυση της οθονης κ φαινεται μονο το μισο κ μετα κολλαει !!!!!! κριμα μηπως κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω βρηκα την λυση για το κρασαρισμα.Απεγκατεστησα το demo και θα περιμενω στις 26 το παιχνιδι.Γεια σου EA με τα ωραια σου.... Εγω βρηκα την λυση για το κρασαρισμα.Απεγκατεστησα το demo και θα περιμενω στις 26 το παιχνιδι.Γεια σου EA με τα ωραια σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω βρηκα την λυση για το κρασαρισμα.Απεγκατεστησα το demo και θα περιμενω στις 26 το παιχνιδι.Γεια σου EA με τα ωραια σου.... Εγω βρηκα την λυση για το κρασαρισμα.Απεγκατεστησα το demo και θα περιμενω στις 26 το παιχνιδι.Γεια σου EA με τα ωραια σου.... Θεος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vag.93 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παρατηρησε κανεις οτι δεν εχει καλο aliasing? Ειδικα στις φατσες των παικτων βλεπεις κατι "σκαλες" ΤΟΣΕΣ! Ελπιζω να το διορθωσουν στην τελικη. Κατα τ αλλα πολυ καλο το game! Ειδικα στον τομεα gameplay γιατι τα γραφικα αν εξαιρεσεις τα minor extra details, ειναι πολυ κοντα στο περσινο Fifa για next-gen κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παρατηρησε κανεις οτι δεν εχει καλο aliasing? Ειδικα στις φατσες των παικτων βλεπεις κατι "σκαλες" ΤΟΣΕΣ! Ελπιζω να το διορθωσουν στην τελικη. Αμα δεις jaggies στις κονσολες θα εκτιμησεις την PC εκδοση.. Τυχαιο αλλωστε νομιζεις ειναι οτι εχει την επιλογη για MSAA στα settings αμεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα απιστευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα απιστευτο Και πριν λίγο καιρό έβλεπα ένα τέτοιο αληθινό βιντεάκι! Ωραίοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα