Προς το περιεχόμενο

FIFA 15 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζει αυτο που λεει ο οργιος να εχουν δλδ πειραξει τα σλαιντερς....ομως στο 14 ονλαιν δεν μπορουσες να παιξεις με πειραγμενα σλαιντερς...τωρα μπορεις.....

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ιδιο με το 14. Ωστοσο ειναι φιφα  B) με μια ποδοσφαιριλα απο PES.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μια συντομη ερωτηση (για να μη διαβαζω ολο το thread), μηπως λεω μηπως, ετυχε να βαλουν κορωνα-γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου? Ενω ειναι κατι πολυ απλο κανενα απο τα δυο ποδοσφαιρακια δε το εχει, ομως το ειχα δει στο fifa 94 (νομιζω?) που ηταν extra στο fifa 06 για το ps2. Το ξερω οτι ειναι "αχρηστο" feature αλλα ετσι για το lolz :P

• Like 3

Μια συντομη ερωτηση (για να μη διαβαζω ολο το thread), μηπως λεω μηπως, ετυχε να βαλουν κορωνα-γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου? Ενω ειναι κατι πολυ απλο κανενα απο τα δυο ποδοσφαιρακια δε το εχει, ομως το ειχα δει στο fifa 94 (νομιζω?) που ηταν extra στο fifa 06 για το ps2. Το ξερω οτι ειναι "αχρηστο" feature αλλα ετσι για το lolz :P

Τι θυμήθηκες τώρα ρε συ! :P

Εγώ θέλω να ξαναβάλουν κι αυτό που καθόσουν μπροστά στον τερματοφύλακα και κέρδιζες τη μπάλα και έβαζες γκολ! :-D

• Like 2

Τι θυμήθηκες τώρα ρε συ! :P

Εγώ θέλω να ξαναβάλουν κι αυτό που καθόσουν μπροστά στον τερματοφύλακα και κέρδιζες τη μπάλα και έβαζες γκολ! :-D

Και το ποδοσφαιρο σαλας ηταν ωραιο extra, κριμα που τα αφαιρεσαν :(

• Like 3

Ρε παιδια στο pc μου μπαινει και στην επιλογη γλωσσας κρασαρει..Εχω δοκιμασει windows media player το εχω κανει reinstall και παλι τιποτα.Τα νευρα μου.Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη ρε παιδες.

Εγω παιζω με controller αλλα οσοι παιζουν με keyboard στο pc εχουν τεραστιο προβλημα μιας και δεν σωζει τις αλλαγες πληκτρων που κανεις.Εχουν βαλει την κινηση του παιχτη στα wasd πληκτρα.

στο 97?

Αν δεν κάνω λάθος, ποδόσφαιρο σάλας υπήρχε και στο 98 Road to World Cup. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και μια επική κίνηση που τη χρησιμοποιούσα συνέχεια, όπου πατώντας δύο φορές το Ε ο παίκτης έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη βουτιά. Καναδυο φορές είχα πάρει ωραιότατα παπουτσέλεια πέναλτι με αυτό τον τρόπο.

• Like 2

Ρε παιδια στο pc μου μπαινει και στην επιλογη γλωσσας κρασαρει..Εχω δοκιμασει windows media player το εχω κανει reinstall και παλι τιποτα.Τα νευρα μου.Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη ρε παιδες.

HELP!!!!!!!!

Οκ, διάβαζα ότι αν ενεργοποιήσεις τα media features στα Windows features θα δουλέψει, μου φαινόταν ηλίθιο να ισχύει και όμως το έκανα και πλέον το παιχνίδι παίζει κανονικά..Ότι να 'ναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...