Karellen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παιζει αυτο που λεει ο οργιος να εχουν δλδ πειραξει τα σλαιντερς....ομως στο 14 ονλαιν δεν μπορουσες να παιξεις με πειραγμενα σλαιντερς...τωρα μπορεις..... Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ιδιο με το 14. Ωστοσο ειναι φιφα με μια ποδοσφαιριλα απο PES. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με ποια καμερα παιζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 tele broadcast 20 και 0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μια συντομη ερωτηση (για να μη διαβαζω ολο το thread), μηπως λεω μηπως, ετυχε να βαλουν κορωνα-γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου? Ενω ειναι κατι πολυ απλο κανενα απο τα δυο ποδοσφαιρακια δε το εχει, ομως το ειχα δει στο fifa 94 (νομιζω?) που ηταν extra στο fifa 06 για το ps2. Το ξερω οτι ειναι "αχρηστο" feature αλλα ετσι για το lolz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μια συντομη ερωτηση (για να μη διαβαζω ολο το thread), μηπως λεω μηπως, ετυχε να βαλουν κορωνα-γραμματα στην αρχη του παιχνιδιου? Ενω ειναι κατι πολυ απλο κανενα απο τα δυο ποδοσφαιρακια δε το εχει, ομως το ειχα δει στο fifa 94 (νομιζω?) που ηταν extra στο fifa 06 για το ps2. Το ξερω οτι ειναι "αχρηστο" feature αλλα ετσι για το lolz Τι θυμήθηκες τώρα ρε συ! Εγώ θέλω να ξαναβάλουν κι αυτό που καθόσουν μπροστά στον τερματοφύλακα και κέρδιζες τη μπάλα και έβαζες γκολ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι θυμήθηκες τώρα ρε συ! Εγώ θέλω να ξαναβάλουν κι αυτό που καθόσουν μπροστά στον τερματοφύλακα και κέρδιζες τη μπάλα και έβαζες γκολ! Και το ποδοσφαιρο σαλας ηταν ωραιο extra, κριμα που τα αφαιρεσαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια στο pc μου μπαινει και στην επιλογη γλωσσας κρασαρει..Εχω δοκιμασει windows media player το εχω κανει reinstall και παλι τιποτα.Τα νευρα μου.Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη ρε παιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και το ποδοσφαιρο σαλας ηταν ωραιο extra, κριμα που τα αφαιρεσαν στο 97? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στο 97? Yeap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με ποια καμερα παιζετε; Παντα με tele στο fifa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παιζω με controller αλλα οσοι παιζουν με keyboard στο pc εχουν τεραστιο προβλημα μιας και δεν σωζει τις αλλαγες πληκτρων που κανεις.Εχουν βαλει την κινηση του παιχτη στα wasd πληκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στο 97? Αν δεν κάνω λάθος, ποδόσφαιρο σάλας υπήρχε και στο 98 Road to World Cup. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και μια επική κίνηση που τη χρησιμοποιούσα συνέχεια, όπου πατώντας δύο φορές το Ε ο παίκτης έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη βουτιά. Καναδυο φορές είχα πάρει ωραιότατα παπουτσέλεια πέναλτι με αυτό τον τρόπο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια στο pc μου μπαινει και στην επιλογη γλωσσας κρασαρει..Εχω δοκιμασει windows media player το εχω κανει reinstall και παλι τιποτα.Τα νευρα μου.Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη ρε παιδες. HELP!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερει κανεις αν προπαραγγειλω απο G2A αν θα εχω gold packs για το fut? Ή γενικα αν παραγγειλω απο αλλου.Θα εχω gold packs για το fut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ, διάβαζα ότι αν ενεργοποιήσεις τα media features στα Windows features θα δουλέψει, μου φαινόταν ηλίθιο να ισχύει και όμως το έκανα και πλέον το παιχνίδι παίζει κανονικά..Ότι να 'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα