kyriakosm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πως είχες το next gen στο μυαλό σου; Προβλέπω να περιμένεις καμιά 10αριά χρόνια για να ξαναπαίξεις ποδοσφαιράκι. ξερω γω να βαλουν καμια crytek μηχανη μαλλον,τι να πω.Εκτος αν χτυπησω κανενα 80αρι μονιτορ σε ulhd oled να το ευχαριστηθω,λετε το pro να κανει την εκπληξη? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2014 από kyriakosm
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αμφιβάλω καθόλου γι' αυτά που λες, απλώς θέλω κι εγώ να τα δω λίγο καλύτερα. Αύριο θα βάλω στην TV να παίζουν παράλληλα και οι δύο εκδόσεις (Χ1 και PC) για να διαπιστώσω διαφορές. Είναι αρκετά που δεν τα έχω πειράξει καθόλου, πχ. στο PC παράδειγμα δεν δοκίμασα καθόλου MSAA, ούτε και σκάλισμα τις ρυθμίσεις της ATI. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να είναι τα γραφικά ή τα jaggies αυτά που θα με κάνουν να προτιμήσω τη μία ή την άλλη έκδοση. Θα εξαρτηθεί περισσότερα από το ποια έκδοση θα προτιμήσουν οι φίλοι μου, σε τι τιμή θα το βρω για PC (από day one εννοείται), αν θα τσιγκλάει πάλι το router στο port forward του origin (αυτά τα pirelli της cyta είναι μια δυστυχία, αλλά τουλάχιστον το Χ1 μπορώ να το βάλω σε DMZ και να ησυχάσω), αν θα πετύχω πάλι PC cheaters με disconnections κλπ Καλα εννοειται οτι στο ποδοσφαιρακι τα γραφικα ερχονται παντα σε δευτερη μοιρα.. Για το πρωτο απο μια ματια στα κλειδαδικα το ειδα 29 το ρωσσικο και 35 το κανονικο. Στο σκρουτζ προπαραγγελια PC κανεις με 39 οποτε μια ή αλλη οι περισυνες τιμες απο οτι βλεπω. Για το τελευταιο γελαω μονος μου βραδιατικα.. 1
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά και πέρσι στα ίδια επίπεδα κυμαίνονταν οι τιμές προ της κυκλοφορίας, αλλά τη Day One έπεσαν και το πήρα στα 30 από g2a. Οπότε ίσως κάνω κάτι αντίστοιχο και φέτος (ή ίσως το πάρω καναδυο βδομάδες αργότερα).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Να μαι και γω..Λοιπόν εχω λιώσει...Επαιζα απο τις 21:30 μέχρι τις 2:10 πριν λίγο δηλαδη.4 μιση ώρες.22 με 25 ματς έπαιξα κάπου δλδ. Τα μισά τα έπαιξα με τον αδερφό μου διπλό. Λοιπόν το παιχνίδι είναι απολαυστικό παρα πολλές βελτιώσεις σε γραφικά gameplay κτλ μην τα ξαναλέω τα χουν πει και οι προηγούμενοι... Αυτό που θέλω να σας υπενθυμίσω είναι οτι το παιχνίδι είναι demo .Και στα demo δεν δείχνουν επίτηδες την τελική βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού για να κάνουν τον κόσμο να το αγοράσει και να μην μείνει στο demo να παίζει τζάμπα.Είναι θέμα marketing. Θα δούμε άλλο παιχνίδι(πολύ καλύτερο) στην τελική του έκδοση. Αυτά 2
Karellen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 εγω τα λεγα-σκευτομουνα απο το 2011 (φιφα11) οτι πρεπει να βγει μια μιξη προ και φιφα...νομιζω οτι αυτο ηταν! οτι σκευτομαι γινεται εστω και με μια μικρη χρονοκαθυστερηση...χε χε χε τελειωσα και γω για σημερα, ελιωσα. τα 2 τελευταια ματσακια το 1ο με Ντορτμουντ νικησα 3-0 (World class) την Μποκα και στο τελευταιο με Μπαρτσα τη Ναπολι 1-0. Σουαρεζ τετ α τετ ...και το γηπεδο σειεται!πω πω ειχα καιρο να βγαλω καθετη στον επιθετικο και να φευγει μονος του....απολαυση! (το μυστικο ειναι οσο πλησιαζεις τον τερματα να πας λιγο πλαγια οπως καναμε στο προ13 και να πλασαρεις -πω πω προ13 το μισω αυτο το παιχνιδι ) ...Το φιφα14 φανταζει πολυ μουφα πλεον..... ...καληνυχτα! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το έβαλα και 'γω αλλά μόλις επιλέγω γλώσσα στην αρχή μου πετάει ''FIFA 15 has stopped working'' και το ίδιο πρόβλημα έχουν και αρκετοί άλλοι.
newlynx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κράσαρε μόνο όταν είχα ανοικτό το Afterburner.... Εντυπώσεις όταν θα το έχω χορτάσει!!!
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Από το thread που ανέφερε ο psycho_warhead: 1. People who have directx 10.1 or older video cards are having problems getting the game started. 2. People who have abnormal characters in there account name are getting crashes (Fixed by Changing to account with no special characters) 3. People who have windows media player/media center disabled are getting crashes. (This is the problem I was having). To fix this issue you will have to go to Control Panel-->Programs and Features-->Turn Windows feature on or off - Check the box that says Media Features to enable Windows Media Player. 4. I also believe some people are having issues because they need to install directx 11(Windows 8 comes with it already installed). Also make sure you have the latest drivers for your video card. To find what kind of video card you have go to Control Panel-->Device Manager-->Click on Display adapters. 5. You might also be experiencing issues if you have a 32bit Windows OS or you do not have .NET Framework installed.(Unconfirmed)
ektelion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλές και οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις. Βέβαια όπως λέω και ξαναλέω, αν δεν παίξεις κάνα δίμηνο online δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Π.χ. το pressure pace φαίνεται όντως να έχει πέσει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα, δίνοντάς μας το χρόνο να σκεφτούμε περισσότερες πιθανές αναπτύξεις. Θα είναι, όμως, έτσι και κόντρα σε ανθρώπινο αντίπαλο; Και τι παίζει με το momentum (i.e. προκαθορισμένα αποτελέσματα); Θα δούμε. Ελπίζω τα συμπεράσματα του Blue Panther που έπαιξε διπλό να επεκτείνονται και στο online... 3
Dennisbest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα με το κρασάρισμα , αμέσως μετά την επιλογή γλώσσας , λύνεται αν εγκαταστήσετε το windows media player.(Το είχα και εγώ το συγκεκριμένο θέμα.)
Karellen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι μια πρωτη γευση...θα περιμενω το φιφα15 final + τον ανταγωνιστη (πιστευω φετος θα μοιαζουν τα παιχνιδακια αρκετα μεταξυ τους) πριν προχωρησω σε αγορα....στα + οτι το φιφα ειναι ΝG στο πισι+το ονλαιν του φιφα που υπερτερει. Για μενα το γκειμπλει ειναι που μετραει και το φιφα 15 ντεμο χθες πηρε καλο βαθμο!
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο που δεν υπάρχει κανένας "ανταγωνιστής" εδώ και πολλάαα χρόνια (από το 2007 για την ακρίβεια) Μακάρι να υπήρχε, αλλά δεν... 4
Orgios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παλι χθες που επαιξα μολις 2 παιχνιδια αισθανθηκα οτι επαιζα fifa 14 με νεα γραφικα, αυτη την βλακεια ιδιως που στελνεις τους παικτες σου να μαρκαρουν και αγνοουν εντελως τον παικτη που εχει την μπαλα και τρεχουν ασχετως προς την αντιπαλη εστια δεν το καταλαβα ποτε και φυσικα υπάρχει και στο fifa 15... +Πολυ ωραια γραφικα , κινηση , φωτισμός κτλ -Ιδιο ακριβώς παιχνίδι (παιξανε απλα λίγο με τα sliders τους ) Καταλαβαινω οτι είναι δυσκολο να βγαζεις νεο προιον καθε χρόνο αλλά εχω βαρεθει τα μαρκετιστικα κόλπα, στην τελικη ας σκεφτουν κατι αλλο γιατι κατανταει κουραστικο , ας το κανουν τουλαχιστον συνδρομητικο (ετησια καταβολη ) να τελειωνουμε... Και δεν ειναι μόνο το Fifa σε αυτη την κατηγορια (βλεπε nba2k13 με nba2k14 κτλ κτλ) και δυστυχως για ολα αυτα φταίει η ελλειψη ανταγωνισμου. Και το nba2k παιζει μπαλα μόνο του και το fifa παιζει μόνο του μέχρι στιγμης, ελπίζω φετος να αλλαξουν τα πραγματα
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσα σε λίγους μήνες δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν όλο το παιχνίδι (και δεν μπορούν κιόλας ειδικά αν μιλάμε και για πολύ παλιό hardware όπως τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς) Συν ότι είναι και οικονομικό το θέμα, έπρεπε να βγάζουν καινούργιο κάθε 2-3 χρόνια, φαντάσου πόσα χρήματα θα έχαναν αφού η πλειοψηφία επικροτεί την τακτική κάθε χρόνο νέο παιχνίδι με μικρές αλλαγές (κι εγώ μαζί, δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω ) 1
Daredevil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ίδιο δεν είναι, πχ το σουτ στην κίνηση δεν έχει σχέση με το 14 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα