Προς το περιεχόμενο

Street View - Google Maps

Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωμη μου, το θεωρω τραβηγμενο αλλα μπορειτε να το κανετε, δικαστηρια υπαρχουν, απευθυνθειτε και ο καιρος θα δειξει,

εχουν γινει  αυτα που χρειαζονται , η οικογενεια εχει απευθηνθει ηδη σε δικηγορο και οταν θα εχω νεα θα ενημερωσω !

απο οτι εμαθα ο δικηγορος βασιζεται σε ξεκαθαρονομο που απαγορευει τον οποιονδηποτε να κινηματογραφει το εσωτερικο του σπιτιου σου και ποσο μαλλον αυτο να το δημοσιοποιει !

κλεινω με το εξης .. η φωτο ουτε κανα κωλο δειχνει ουτε κωμικη ειναι ουτε θα μπορουσαν να μπουν υποτιτλοι κτλ κτλ οπως εσκεμενα τρολαραν ολοι αυτοι που μου την λενε -οπως μου ειπες- και μαζι με αυτους και εσυ !

η φωτο ανεβηκε για να δειτε ποσο ξεκαθαρα μπορουν να δειχνουν το εσωτερικο του σπιτιου μας στο νετ και για να πειτε την γνωμη μας εαν συμφωνειτε με αυτο η οχι !  τοσο ξεκαθαρα τοσο αληθινα !  μη χανεται την μπαλα !

θα το ξαναπω για τελευταια φορα θα μπορουσε αντι για τον μαστορα να ηταν το παιδι σου γυμνο !

η ουσια δε κρυβεται σε αυτη καθε αυτη την φωτο  .. καληνυχτα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουν γινει  αυτα που χρειαζονται , η οικογενεια εχει απευθηνθει ηδη σε δικηγορο και οταν θα εχω νεα θα ενημερωσω !

απο οτι εμαθα ο δικηγορος βασιζεται σε ξεκαθαρονομο που απαγορευει τον οποιονδηποτε να κινηματογραφει το εσωτερικο του σπιτιου σου και ποσο μαλλον αυτο να το δημοσιοποιει !

κλεινω με το εξης .. η φωτο ουτε κανα κωλο δειχνει ουτε κωμικη ειναι ουτε θα μπορουσαν να μπουν υποτιτλοι κτλ κτλ οπως εσκεμενα τρολαραν ολοι αυτοι που μου την λενε -οπως μου ειπες- και μαζι με αυτους και εσυ !

η φωτο ανεβηκε για να δειτε ποσο ξεκαθαρα μπορουν να δειχνουν το εσωτερικο του σπιτιου μας στο νετ και για να πειτε την γνωμη μας εαν συμφωνειτε με αυτο η οχι !  τοσο ξεκαθαρα τοσο αληθινα !  μη χανεται την μπαλα !

θα το ξαναπω για τελευταια φορα θα μπορουσε αντι για τον μαστορα να ηταν το παιδι σου γυμνο !

η ουσια δε κρυβεται σε αυτη καθε αυτη την φωτο  .. καληνυχτα ..

Να υποθεσω οτι ενα απλο ρηπορτ για θολωση η αφαιρεση δεν εγινε...

Οσον αφορα τα περι κωλων, να εισαι πιο προσεκτικος στο πως διαβαζεις, κανεις δεν ειπε (εγω προσωπικα μαλλον μιας και εγω το ανεφερα), οτι η συγκεκριμενη φωτο δειχνει κατι τετοιο, ενα απαραδειγμα εφερα, βαζοντας τον εαυτο μου στη φωτο και τι μερος του δικου μου σωματος θα μπορουσε να δειχνει.

Οσον αφορα τα μεμε, δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να κανει η ανθρωπινη φαντασια...

Eριξα και εγω μια ματια.Ειναι παντως εντυπωσιακοτατη υπηρεσια και εχουν καλυψει πολυυυ εδαφος.Παει και σφαιρα 

Οσους ειδα ηταν θολωμενοι .

Mau-Maus πραγματικα το διαβαζω το θεμα απο χτες που το ανοιξες.. Λοιπον οταν ανοιγεις ενα θεμα και ζητας αποψεις μην περιμενεις ολοι να συμφωνησουν μαζι σου ετσι αμα ειναι μην ανοιγεις καθολου.

Παμε τωρα στα περι του θεματος... 

Ζεις σε μια γειτονια καπου στην Ελλαδα ποσοι ακριβως περιμενεις να δουν και να ενδιαφερθουν για το σπιτι της κουλας και τον μαστορα? Η γειτονια μονο...

Εγω δεν ξερω που μενεις και ολη την Ελλαδα να οργωσω την κουλα σε παω και στοιχημα δεν θα την δω...

Μετα λες για δικηγορους κτλ να σου πω μια μεγαλη αληθεια για την google Χεστηκε! θα βαλει την στρατια δικηγορων που εχει και θα λυσουν το θεμα οπως αυτοι θελουν, δηλ τι νομιζεις μοιραζουν ετσι λεφτα? Εγω σου λεω οτι αυριο οπως εσυ αλλοι 500 θα κανουν μήνυση. Λες να μην το ξερει και να μην το εχει προβλεψει? Λες να μην ειναι ετοιμη για κατι τετοιο? Και λες να μην υπαρχουν αλλοι σαν εσενα κουτοπονηροι?

Επισης απο την μια εισαι ετσι απο την αλλη γιουβετσι... θες να εκμεταλλευτεις το νομοθετικο πλαισιο που σου δινει το δικαιωμα να στειλεις μια μηνυση αλλα ταυτοχρονα σπας και τα μουτρα καποιου που τραβηξε το σπιτι σου... Στην τελικη να στο πω και αλλιως δεν ζεις στο χωριο ετσι? δεν πηδας με ανοιχτες κουρτινες(γιατι αμα σε δω απο απεναντι και σε δει και το παιδι μου θα δεις πως ειναι να κλεινεις κουρτινες)δεν χεζεις στην αυλη και δεν νομιζω ολη η γειτονια περα απο τα θηλυκα να ενδιαφερονται να δουν το κορμι σου. ξερω μπορει να το σμηλευεις αλλα πιστεψε με δεν τους νοιαζει.

Πραγματικα ελεος με αυτη την φοβια με τα προσωπικα δεδομενα δεν σας ξερει κανεις και χεστηκε και αυτος που φοβαστε τι διαολο ο τζωρζτ κλουνει νομιζετε οτι ειστε μερικοι και ολοι θα ασχοληθουν μαζι σας?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mau-Maus πραγματικα το διαβαζω το θεμα απο χτες που το ανοιξες.. Λοιπον οταν ανοιγεις ενα θεμα και ζητας αποψεις μην περιμενεις ολοι να συμφωνησουν μαζι σου ετσι αμα ειναι μην ανοιγεις καθολου.

Παμε τωρα στα περι του θεματος... 

Ζεις σε μια γειτονια καπου στην Ελλαδα ποσοι ακριβως περιμενεις να δουν και να ενδιαφερθουν για το σπιτι της κουλας και τον μαστορα? Η γειτονια μονο... ασχετο

Εγω δεν ξερω που μενεις και ολη την Ελλαδα να οργωσω την κουλα σε παω και στοιχημα δεν θα την δω... ασχετο

Μετα λες για δικηγορους κτλ να σου πω μια μεγαλη αληθεια για την google Χεστηκε! θα βαλει την στρατια δικηγορων που εχει και θα λυσουν το θεμα οπως αυτοι θελουν, δηλ τι νομιζεις μοιραζουν ετσι λεφτα? Εγω σου λεω οτι αυριο οπως εσυ αλλοι 500 θα κανουν μήνυση. Λες να μην το ξερει και να μην το εχει προβλεψει?  υπαρχουν και τα λαθη ! ξερεις ποσα λαθη πληρωνονται σε αυτη την ζωη ?  Λες να μην ειναι ετοιμη για κατι τετοιο? Και λες να μην υπαρχουν αλλοι σαν εσενα κουτοπονηροι? εσυ μπορει να νομιζεις οτι ειμαι κουτοπονηρος εγω μπορει να νομιζω οτι εισαι βλακας !   εχεις αποψη - εχω αποψη  ..

Επισης απο την μια εισαι ετσι απο την αλλη γιουβετσι... θες να εκμεταλλευτεις το νομοθετικο πλαισιο που σου δινει το δικαιωμα να στειλεις μια μηνυση αλλα ταυτοχρονα σπας και τα μουτρα καποιου που τραβηξε το σπιτι σου..κανενα γιουβετσι κανενα κοκορετσι .ναι , και αν μου κανει μηνυση μετα θα υποστω σαν αντρας τις συνεπειες !  Στην τελικη να στο πω και αλλιως δεν ζεις στο χωριο ετσι? δεν πηδας με ανοιχτες κουρτινες(γιατι αμα σε δω απο απεναντι και σε δει και το παιδι μου θα δεις πως ειναι να κλεινεις κουρτινες) τι εννοειες θα με κανεις ντα ?? ..  στο σπιτι μου μεσα κανω οτι γουσταρω οπως γουσταρω και πηδαω και με ανοιχτες τις κουρτινες αμα θελω  ναι  δεν χεζεις στην αυλη και δεν νομιζω ολη η γειτονια περα απο τα θηλυκα να ενδιαφερονται να δουν το κορμι σου. ξερω μπορει να το σμηλευεις αλλα πιστεψε με δεν τους νοιαζει.

Πραγματικα ελεος με αυτη την φοβια με τα προσωπικα δεδομενα δεν σας ξερει κανεις και χεστηκε και αυτος που φοβαστε τι διαολο ο τζωρζτ κλουνει νομιζετε οτι ειστε μερικοι και ολοι θα ασχοληθουν μαζι σας? δεν ειμαι ο τζωρζτ κλουνει , η κυρα κατινα ειμαι που δε γουσταρω εσυ να βλεπεις να κινηματογραφεις και να βγαζεις στο νετ το εσωτερικο του σπιτιου μου

Επεξ/σία από Mau-Maus

Υπερβολική φοβία και χωρίς λόγο για κάτι τόσο απλό.
Ούτε κλέφτες θα μπούνε στο σπίτι επειδή είδανε στο street view το παράθυρο ούτε τίποτα.
Και τόσα χρόνια χωρίς street view μια χαρά μπαίνανε.
Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για να δω μέρη τα όποια δεν πρόκειται να δω και μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα και πολύ καλή δουλειά.
Αν δεν είναι κάποιος πάνω από 50 χρονών και έχει τέτοιες φοβίες στην εποχή της ατελείωτης πληροφορίας θα έπρεπε να ζει στο 1950 IMO απλά για να μην παρεξηγηθεί και κανείς.

• Like 2

Τουλαχιστον ειμαι ποιο εξυπνος απο σενα ωστε να μην κανω μηνυση σε μια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ για ανουσιους λογους γνωριζοντας οτι ειναι ποιο ισχυροι απο μενα και τον δικηγορο μου! Επισης και το δικηγορικο team της google γνωριζει πολυ καλα την νομοθεσια και τα παραθυρακια επισης. Δεν της κανεις μηνυση για εναν σοβαρο λογο πχ σου εκλεψε την πατεντα η χρησιμοποιει ενα ονομα σε ενα προιον που το εχεις κατοχυρωσει εσυ.

Δεν θα σε κανω ντα αλλα μια μηνυση θα στην κανω! Φυσικα και στο σπιτι σου κανεις οτι γουσταρεις συμφωνω αλλα αν εχεις ανοιχτα μπατζουρια και σε βλεπει ο γειτονας που εχει παιδι δεν ειναι το ιδιο.

Επισης να σε ρωτησω και κατι αλλο υποθετικα? Αν εχεις μαγαζι σε καποιον δρομο θα ζητησεις απο την google να το θολωσει?

Υπερβολική φοβία και χωρίς λόγο για κάτι τόσο απλό.

Ούτε κλέφτες θα μπούνε στο σπίτι επειδή είδανε στο street view το παράθυρο ούτε τίποτα.

Και τόσα χρόνια χωρίς street view μια χαρά μπαίνανε.

Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για να δω μέρη τα όποια δεν πρόκειται να δω και μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα και πολύ καλή δουλειά.

Αν δεν είναι κάποιος πάνω από 50 χρονών και έχει τέτοιες φοβίες στην εποχή της ατελείωτης πληροφορίας θα έπρεπε να ζει στο 1950 IMO απλά για να μην παρεξηγηθεί και κανείς.

δεν ειναι φοβια ειναι το σπιτι μας ο χωρος που ζουμε , το τελευταιο προσωπικο δεδομενο που μας εχει απομεινε να προστατευσουμε !

Επισης να σε ρωτησω και κατι αλλο υποθετικα? Αν εχεις μαγαζι σε καποιον δρομο θα ζητησεις απο την google να το θολωσει?

πες οτι εχω μαγαζι (γυμναστηριο )  το εσωτερικο δε φαινεται -  φαινεται μονο η εισοδος του μαγαζιου στον δημοσιο δρομο !

αν φαινοταν χωρις μωσαικο το εσωτερικο του μαγαζιου  τοτε θα υπηρε το ιδιο προβλημα ναι ..

δεν ειναι φοβια ειναι το σπιτι μας ο χωρος που ζουμε , το τελευταιο προσωπικο δεδομενο που μας εχει απομεινε να προστατευσουμε !

πες οτι εχω μαγαζι (γυμναστηριο )  το εσωτερικο δε φαινεται -  φαινεται μονο η εισοδος του μαγαζιου στον δημοσιο δρομο !

αν φαινοταν χωρις μωσαικο το εσωτερικο του μαγαζιου  τοτε θα υπηρε το ιδιο προβλημα ναι ..

Οκ αλλα αυτο θα διαφημιζε και την δουλεια σου! anyway! Δεν θα επεκταθω αλλο.

Τα σπαει το view τελικα.Aντι να βγεις περατζαδα στα εμπορικα μαγαζια για να δεις τι παιζει στην αγορα , να σε φαει το περπατημα και η ζεστη, φτιαχνεις εσπρεσσο και κανεις πλοηγηση  :P 

• Like 1

Συνεχίζεις να γράφεις ό,τι να'ναι περί ανύπαρκτων νόμων;

Σε ποστ που σου σβήστηκε, αντί να μας ποστάρεις τον νόμο μας πόσταρες παύλες.

Θα μας πεις επιτέλους κι εμάς ποιος διάολο είναι ο ξεκάθαρος νόμος;

Ή να στείλουμε pm στον paredwse να επέμβει στο topic να μας πει και κάποιος που το κατέχει το άθλημα τι διάολο λέει ο "ξεκάθαρος νόμος";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελιΚΑ ολοι εσεις που το παιζετε "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ" δεν πιανεστε..

στα τοπικ που καποιες εταιρειες βρηκαν τα κινητα σας και σας στελνουν διαφημιστικα , κλαιγεστε και αισθανθηκατε οτι παραβιαστηκε το απορρητο σας .. ΣΟΚ μεγαλο... ** που βρηκαν το κινητο μου μπουχουχου**  , ε γιατι κλαιγεστε αφου μπορει να βρειτε καποια καλη ευκαιρια μεσα σε ολα αυτα που μπορει να σας πλασαρουν? ε?  τι? σας ενοχλουν? ε ωραια καντε καταγγελια και μην κλαιγεστε απο δω και απο κει...

τωρα εδω που της αλληνης το σπιτι φαινεται φορα παρτιδα μεσα  ** δε πειραζει μωρε τεχνολογια **  λες και η καθε κυρατσα ξερει να παει να κανει ρεπορτ στην google να της θολωσει το παραθυρο ή εχει ιδεα οτι το παραθυρο της φαινεται σε μια εφαρμογη που εχουν προσβαση εκατομμυρια ανθρωποι

και για ποιους νομους μιλατε? 

Επεξ/σία από tzizzz
  • Like 1

Χωρίς να έχω διαβάσει όλο το θέμα αφού δεν είχα το χρόνο (θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία γιατί φαίνεται ενδιαφέρον)η άποψη μου είναι ότι είναι κρίμα να στεκόμαστε σε μια τέτοια λεπτομέρεια από αυτό το εκπληκτικό project. Είμαστε σε ένα φόρουμ τεχνολογικό, άρα λογικά μας αρέσει λίγο εώς πολύ η τεχνολογία και παρακολουθούμε την πρόοδό της. Είμαστε τυχεροί γιατί βλέπουμε να φτιάχνονται και χρησιμοποιούμε καθημερινά συσκευές, τεχνολογίες και εφαρμογές που λίγα χρόνια πριν στην καλύτερη περίπτωση βρίσκονταν στα βιβλία και τις ταινίες ε.φ. Ένας νέος άνθρωπος, ας πούμε 30-40 χρ., όταν ήταν παιδάκι η επαφή του με "υψηλή" τεχνολογία ήταν ίσως μια τηλεόραση, πιθανώς και ασπρόμαυρη και δείτε που έχουμε φτάσει και τι άλλο έχουμε να δούμε και να ζήσουμε...Μπορεί να μιλάμε με ένα φίλο μας που ζει στο εξωτερικό και την ίδια στιγμή να κάνουμε περιήγηση στη γειτονιά του! Όλα αυτά δωρεάν, χρησιμοποιώντας συσκευές πολύ χαμηλού κόστους για αυτά που μας προσφέρουν! Ακόμα και με κάποια τέτοια "λάθη" που είναι λογικό να γίνουν όταν μιλάμε για κάτι τόσο μεγάλο, καλύτερα να σταθούμε στην ουσία της εφαρμογής. Επίτηδες δε νομίζω να υπήρχε λόγος να γίνει, ειδικά αφού σου δίνουν τη δυνατότητα να ζητήσεις να θολωθεί κάτι. Ίσως είναι λίγο περίεργο αρχικά όταν διαπιστώνεις ότι φαίνεται το εσωτερικό του σπιτιού σου, τα απλωμένα σου ρούχα ή εσύ με παντόφλες αλλά νομίζω είναι πραγματικά ασήμαντα όλα αυτά και δεν ενδιαφέρουν και κανέναν! Προσωπικά, νομίζω θα δικαιολογούσα στη google αυτό το λαθάκι μπροστά σε αυτό που μας δίνει, ακόμα κι αν ήταν το δικό μου σπίτι! Στον τομέα τεχνολογία είμαστε τυχεροί που ζούμε σε αυτή την εποχή (και μπορούμε να έχουμε και πρόσβαση), ας την απολαύσουμε :-)

(Mau-Maus, η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με σένα, είναι πιο γενική και το πως βλέπω εγώ τα πράγματα. Ούτε φυσικά προσπαθώ να "σου την πω" με κάποιο τρόπο αφού από όσα έχω δει να γράφεις εδώ μέσα πιστεύω ότι είσαι σωστό άτομο και σε έχω σε εκτίμηση :-) )

• Like 1

Δεν θα ήταν άσχημο βέβαια σε κάθε τεχνολογική υπηρεσία που γουστάρουμε, όπως λες κι εσυ, να λαμβάνεται υπόψιν και η διασφάλιση της ιδιωτικότητας ειδικά όταν είναι τεχνολογικά εφικτό όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...