Προς το περιεχόμενο

Street View - Google Maps

Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

defacer εγω δεν εχω ουτε Twitter Ουτε Instagram ουτε youtube . εχω FB για την δουλεια μου  και οταν παω καπου ΔΕΝ το κοινοποιω σε κανενα μεσο κοινωνικης δικτυσης ( κοιταξτε με που ειμαι ) επομενως ΔΕΝ δινω σε κανεναν δικαιωμα να ξερει τι και πως.

Αυτό που λες δεν απαντάει στα θέματα που έθεσα. Μπορεί να μην το κοινοποιήσεις εσύ, αλλά να σε βγάλω φωτό και να το κοινοποιήσω εγώ. Και το street view μόνο του την έβαλε τη φωτό, δεν την έβαλες εσύ. Κατανοώ ότι θα προτιμούσες να μην τη βάλει κανείς ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση, αλλά εφόσον δεν είναι στο χέρι σου γιατί σε ενοχλεί το ένα αλλά το άλλο όχι;

το οτι απλωνω τα μποξερακια μου και ξερει ο γειτονας τι χρωματα φοραω δε με πολυαπασχολει γιατι αυτη την πληροφορια δεν μπορει να την χρησιμοποιησει με δολιο τροπο εναντιων μου, εαν ειμαι αδερφη και φοραω ροζ με πεταλουδες τοτε απλα ΔΕ θα τα απλωσω σε κοινη θεα.

Δηλαδή εκεί το θεωρείς φυσιολογικό να "τραβήξεις την κουρτίνα" κρύβοντας τα ροζάκια. Άρα γιατί δεν την τραβάς και για το street view?

το οτι υπηρχαν απο παλια φωτογραφιες με μερη της Αθηνας, μιλαμε για μερη δημοσιου ενδιαφεροντος και οχι για ολες  τις πλευρες του σπιτιου που μενω

Δε νομίζω ότι μπορείς να ξέρεις ποιός έχει βγάλει φωτογραφία και τι.

εαν ειχα την επιλογη ΔΕΝ θα ηθελα να φαινεται το σπιτι μου, αλλα σε αυτη την περιπτωση το google maps θα ηταν ενα μωσαικο απο blurred σπιτια .. ετσι η Google με παρεκαμωε, πηρε στην κυβερνηση, τους τα εσκασε ξερω γω και με βαλανε χωρις να με ρβτησουνε αρα ΔΕΝ ειναι συνειδητη επιλογη μου..

Προσπάθησα πολλές φορές να πω ότι σήμερα, με το που βγαίνεις από το σπίτι σου, street view or not, οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να σε βγάλει και να σε βάλει χωρίς να σε ρωτήσει. Όταν βγαίνεις εσύ φωτό και γω είμαι στο background μάλιστα το κάνεις και ο ίδιος. Και δεν είναι συνειδητή επιλογή μου. Το δικαίωμα να βγάλεις εσύ φωτό σε τι διαφέρει από το δικαίωμα του google να βάλει street view?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σωστος ! 

λογαριασμος δικος μου ομως το τι θα κανω !!! σωστος και γω ε??

Εξαρτάται ...

Με τη λογική σου ... λογαριασμός της Λουκά να κάνει τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ....

ελεύθερη χώρα είμαστε και γραφικοί άνθρωποι υπήρχαν πάντοτε και πάντα θα υπάρχουν.

τα φορουμ -δε ξερω αν σου διεφυγε- ειναι και για ανταλλαγη αποψεων   - και ο λογος που ανεβηκε το θεμα δεν ειναι να μου προτεινεις αν θα κανω μηνυση η οχι αλλα να μου πεις αν συμφωνεις με την Παρακολούθηση του εσωτερικου του σπιτιου σου 24/7  η αν δε σε χαλαει και σενα καθολου  ..

Όχι δε συμφωνώ με την παρακολούθηση του εσωτερικού του σπιτιού σου

Επίσης δε συμφωνώ με το καλαμάκι να λέγεται σουβλάκι ούτε με την διοργάνωση του μουντιάλ στο Κατάρ ...

...

αναφέρω αυτά τα δύο γιατί έχουν τόσο σχέση με το streetview όσο η παρακολούθηση του σπιτιού σου από αυτό.

εχεις δικιο βρισκω εκνευριστικο να τον τρωμε και να δροσιζομαστε κι ολας ! περα πο την διαφωνια μας ομως δε νομιζω να σε προσεβαλα καπου ουτε να σου μιλησα ασχημα απαντησα επι λεξη αυτο 

''θλιβομαι για τις αποψεις σας ειλικρινα δε συμμετεχω αλλο  ..

σορρυ που μου βιαζετε και το τελευταιο ιχνος   ιδιωτικοποιήσης που μου εχει απομεινει  (το εσωτερικο του σπιτιου μου) καιι δε μου αρεσει .. 

καλα παμε  ευγε ..''

καλο το να πας να κερδισεις εντυπωσεις - οχι με το να ψευδεσαι ομως ... που σου μιλησα ασχημα ??

επι της ουσιας ομως δεν απαντησες μαιρι αν ειναι το ιδιο να δει το εσωτερικο του σπιτιου σου η γειτονισα με το να το βλεπει ολος ο πλανητης ?

Απευθυνθηκα σε μενα οταν ειπα συνομιλητη;;;; Quoatαρα κατι;;;

Ασε στην ακρη τα νευρα σου και διαβαζε πιο προσεχτικα. Τον  defacer προσβάλεις.

Στο δευτερο σε απαντησε άλλος :

@maus maus

το εσωτερικο σπιτιου δεν φαινεται συνηθως παντως και ουτε με ευκρινια που καποιος θα μπορουσε να δει λεπτομερειες .. ετυχε στην γειτονισα σου η ολη φαση..

Με τους χάρτες του google maps μπορείς  μια χαρά να βρεις την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει, η έξτρα απεικόνιση του δρόμου δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω.    

Δε ξέρω αν απλά εγώ δεν είμαι αρκετά έξυπνος ... αλλά υπήρξαν κάποιες φορές που η απεικόνιση του δρόμου (και όχι απλά ο χάρτης) με βοήθησε στο να μετακινηθώ γρηγορότερα σε ξένη χώρα/πόλη

Απευθυνθηκα σε μενα οταν ειπα συνομιλητη;;;; Quoatαρα κατι;;;

Ασε στην ακρη τα νευρα σου και διαβαζε πιο προσεχτικα. Τον  defacer προσβάλεις.

Στο δευτερο σε απαντησε άλλος :

δεν απευθύνθηκεςς σε μενα ??

Μαου-μαους μην εξαπτεσαι τοσο και μη προσβαλεις το συνομιλητη σου.

Οπως λες αποψεις ανταλασσουμε και για αυτο ανοιξες το θεμα. Αν δε γουσταρεις την αποψη του αλλου ομως μη μιλας ασχημα.

@acid18

τι ερωτηση ειναι αυτη ξερω γω??

εσυ γιατι δε μας λες ονοματεπωνυμο, που μενεις και μια φωτογραφια σου ?

@maus maus

το εσωτερικο σπιτιου δεν φαινεται συνηθως παντως και ουτε με ευκρινια που καποιος θα μπορουσε να δει λεπτομερειες .. ετυχε στην γειτονισα σου η ολη φαση..

Που κολλαει αυτό με μια random πολυκατοικία? Δηλαδή με το να βλέπω μια πολυκατοικία ξερώ και αυτόματα ποιος μένει εκεί ?

δεν απευθύνθηκεςς σε μενα ??

καλη συνεχεια  μικρη ..

640px-FACEPALM.png

Ξαναδιαβασε το πιο προσεχτικα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Εγω λυπαμαι που δε μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω τοση ωρα. Λυπαμαι ......

2. Σε χαλά να σου παραβιάζει το δικαίωμα να χέζεις στο μπαλκόνι κάποιος αλλά δε σε χαλά το δικαίωμα του άλλου να μην έχει σπασμένα μούτρα?

To επιχείρημά σου δεν έχει ισχυρά θεμέλια. Στο φινάλε πρωτα εσυ εισαι παράνομος.

Σπιτι ΜΟΥ, μπορω να κάνω οτι γουστάρω. ΕΣΥ χωρις την άδειά ΜΟΥ, δεν μπορεις να με κινηματογραφίσεις εντός του χώρου ΜΟΥ.

Εαν το κάνεις και σου ορμηξω (είτε σε δειρω είτε με δειρεις εσυ, δεν έχει καμια σημασία αυτο), θα ειμαι μεν παράνομος αλλά πιθανότατα να έχω και ελαφρυντικό. Ειναι η φάση που τις τρώνε οι παπαράτσι και μετά ζητάνε αποζημιώσεις. Συνηθως δικαιώνεται ο "θήτης" :P

• Like 1

Όλα τα πρόσωπα έχουν μωσαϊκό επάνω...μέχρι και ενα γκραφίτι στη γειτονιά μου με ενα πρόσωπο-ζωγραφιά το κουκούλωσαν με μωσαϊκό  :ph34r:

Αμ δε

asdfadsf.png

• Like 1

To επιχείρημά σου δεν έχει ισχυρά θεμέλια. Στο φινάλε πρωτα εσυ εισαι παράνομος.

Σπιτι ΜΟΥ, μπορω να κάνω οτι γουστάρω. ΕΣΥ χωρις την άδειά ΜΟΥ, δεν μπορεις να με κινηματογραφίσεις εντός του χώρου ΜΟΥ.

Εαν το κάνεις και σου ορμηξω (είτε σε δειρω είτε με δειρεις εσυ, δεν έχει καμια σημασία αυτο), θα ειμαι μεν παράνομος αλλά πιθανότατα να έχω και ελαφρυντικό. Ειναι η φάση που τις τρώνε οι παπαράτσι και μετά ζητάνε αποζημιώσεις. Συνηθως δικαιώνεται ο "θήτης" :P

Κατ' αρχήν είπα από την αρχή.

Αν νομίζεις ότι το street-view είναι παράνομο κάνε του μύνηση.

Αν νομίζεις ότι β΄γαζοντας φωτογραφία το μπαλκόνι σου είμαι παράνομος κάνε μου μύνηση.

Το ότι ΕΣΥ ΛΕΣ ότι είμαι παράνομος δεν με κάνει παράνομο.

Επίσης θα είμαι παράνομος αν παρκάρω παράνομα ... τι προτείνεις δηλαδή ... να πλακώνουμε στο ξύλο όσους παρκάρουν παράνομα και μας ενοχλούν αφού αυτοί επιλέγουν την παρανομία ?

Ειναι η φάση που τις τρώνε οι παπαράτσι και μετά ζητάνε αποζημιώσεις. Συνηθως δικαιώνεται ο "θήτης" :P

Μπορείς να μου δείξεις που στηρίζεται το "συνήθως δικαιώνεται ο θήτης" ... 

το υποθέτεις ή έχεις κάνει καμία στατιστική ανάλυση παρόμοιων περιστατικών ?

Οι φωτογραφιες ειναι πολυ παλιες. Πολλες ανακριβειες σε σχεση με το σημερα.

Ένα αυτοκίνητο της google με τον εξοπλισμό το είχα πετύχει στον κιφησό ... χρόοονια πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...