Προς το περιεχόμενο

Street View - Google Maps

Mau-Maus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εν τω μεταξύ λέμε κι εμείς εδώ μέσα για απειλή της ιδιωτικότητας μας και ο καθένας μας έχει ποστάρει τουλάχιστον 2-3 φωτό του και του κατοικιδίου του.

Κάτι δεν μου κολλάει.

Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς είχα πει κι εγώ. Βαλ μας παρακολουθείς? :mellow: B)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως με την ίδια λογική όταν μπαίνω στην τράπεζα και στην πόρτα με τραβάνε φωτογραφία,είναι παρά τη θέληση μου έτσι;

και μέσα στην τράπεζα με παρακολουθούν τι κάνω αν καταθέτω αν κάνω ανάληψη ,ποσα κλπ.

Ποιος με διασφαλίζει σε ποια χέρια θα πέσει αυτό το υλικό;

Πάντως με την ίδια λογική όταν μπαίνω στην τράπεζα και στην πόρτα με τραβάνε φωτογραφία,είναι παρά τη θέληση μου έτσι;

και μέσα στην τράπεζα με παρακολουθούν τι κάνω αν καταθέτω αν κάνω ανάληψη ,ποσα κλπ.

Ποιος με διασφαλίζει σε ποια χέρια θα πέσει αυτό το υλικό;

Υποτίθεται ότι εκεί είναι εν γνώση σου όμως. Το ίδιο κι όταν ποστάρεις μια φωτο εδώ ή στο fb ας πούμε, ξέρεις ότι εκτίθεσαι και το κάνεις με τη θέλησή σου. Η ένσταση του mau-maus είναι ότι δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα το αμάξι της google τραβούσε φωτογραφία και η φωτογραφία αυτή είναι διαθέσιμη, θεωρητικά, σε όλο τον πλανήτη. (πρακτικά είναι σε πολύ πολύ λιγότερους αλλά οκ). Κι εγώ μπορεί να μην το θεωρώ και τόσο σοβαρό αλλά νομίζω ότι μπορούμε να λέμε την άποψή μας χωρίς ειρωνείες και χλευασμούς από τη στιγμή που για κάποιον κάτι είναι σοβαρό (γενική παρατήρηση είναι αυτό :-) )

• Like 2

Πάντως το support τους είναι αρκετά γρήγορο... έστειλα χτες στις 22:00 ένα report για πινακίδα αυτοκινήτου που δεν είχε φάει blurring και στις 2 παρά τα ξημερώματα είχαν απαντήσει και είχαν θολώσει την πινακίδα.  

• Like 1

Nα ρωτησω κατι ολες αυτες οι εικονες "τραβηχτηκαν" απο ειδικο αυτοκινητο της Google;;

Ναι κυκλοφορούσε πριν λίγα χρόνια και πήγε σχεδόν παντού, μπορεί και να το είχες πετύχει! (καλά δε θα ήταν ένα μόνο! :-) )

google-street-view-car.jpg

Εντόπισα φωτογραφία κοντινού μου προσώπου, η οποία ναι μεν είναι blurred...αλλά είναι προφανές ποιός είναι αν τον γνωρίζεις. Γίνεται τίποτα αν κάνει report?

Εντόπισα φωτογραφία κοντινού μου προσώπου, η οποία ναι μεν είναι blurred...αλλά είναι προφανές ποιός είναι αν τον γνωρίζεις.

Έχει 3 χέρια ας πούμε ?

• Like 1

Εντόπισα φωτογραφία κοντινού μου προσώπου, η οποία ναι μεν είναι blurred...αλλά είναι προφανές ποιός είναι αν τον γνωρίζεις. Γίνεται τίποτα αν κάνει report?

Τον πειράζει που υπάρχει η φωτογραφία του γενικά ή δεν θέλει να φαίνεται για κάποιον συγκεκριμένο λόγο?

• Super Moderators

Αφού ειναι αναγνωρίσιμος μόνο σε όσους τον γνωρίζουν ήδη, που είναι το πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...