Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το lumia 820 και σκεφτομε να το πουλησω για να παρω καποιο αλλο.ποιο ομως;υπολογιζω ακομα 100 ευρω συν οτι βγαλω απο το 820.

Δημοσ.

Για full smooth εμπειρία σε Android πρέπει να πας σε Nexus αλλιώς κοίταξε για wp πάλι. Αν μπορούσες να ορίσεις έστω στο περίπου το μπάτζετ θα μας διευκόλυνες

Δημοσ.

Σε αυτό το price range σε wp μόνο σε lumia 920/925 μπορείς να πας αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει η μετάβαση από το 820

Στο στρατόπεδο του android κάνεις μια μικρή υπέρβαση(290€) και πας σε nexus 5 που είναι και ότι πιο smooth κυκλοφορεί αλλιώς πάλι πιστεύω δεν αξίζει να μπεις σε διαδικασία να πουλήσεις το 820

Δημοσ.

αμα δεν σε νοιαζει λειτουργικο,παιχνιδια και σουξου μουξου απσ,μεινε σε windows phone εχωντας και τα 3 λειτουργικα μπορω να σου πω με μεγαλη βεβαιoτητα οτι ποιο smooth πεθαινεις ειναι το μονο που δεν μου εβγαλε ουτε μια φορα καποιο κολλημα ενω του εβγαλα τα ματια ολα τα αλλα μπορει κατι να σου βγαλουν καποια στιγμη.Ασε που εχει απιστευτο value for money

Δημοσ.

και μενα δεν μου εχει κολησει ποτε..εχω την 8.1 και το εχω φορτοσει με καμια 100αρα εφαρμογες και δεν εχει κανει κιχ.

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να φροντιζεις ιδιαιτερα το κινητο με τα windows phone δλδ να καθαριζεις ραμ,να κλεινεις προγραμματα,να σβηνεις προσωρινα αρχεια, να μην βαζεις πολλα tweaks και παρεμφερει απο cydia.Οτι και να το κανεις ακομα θα λειτουργει σχεδον οπως την πρωτη μερα που το αγορασες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...