Kostakis7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αφου περιμενα καποιες μερες η αλλαγη ηταν αυτη..... Σε κάποιες περιπτώσεις είδα μέχρι και ~7125kbps δεν βλέπω ιδαιετερη διαφορα μεχρι τωρα απλα λιγο καλυτερα απο οτι πριν,ετσι τους ξανα πηρα τηλέφωνο σημερα διοτι απο τοτε δεν υπηρχε και καποια ενημερωση, τι εγινε και τι εχουν κανει, παρα μονος μου που τσεκαρα την ταχυτητα και ειδα οτι υπαρχει μια μικρη ανοδος.Στο τηλεφωνο μου ειπαν πως ειχε περαστει για βλαβη που υπηρχε στο εξωτερικο καλωδιο του οτε το οποιο επιδιωρθωθικε και το προβλημα λυθηκε.Τους ζητησα μεγαλυτερη ταχυτητα και μου ειπαν πως για την αποσταση μου απο το αστικο κεντρο που ειναι 2,5χλμ τοσο ειναι το μεγιστο που μπορω να φτασω και δεν μπορουν να κανουν κατι παραπάνω. Ακομα και τωρα εχω δει την ταχυτητα να πεφτει και στα ~5228 το ανεφερα και μου ειπαν πως πρεπει να τηλεφωνησω εκεινη την στιγμη γιατι τωρα η ταχυτητα ηταν στα 7050 και δεν μπορουν να κανουν κατι. Επισης για καποιες αποσυνδεσεις που εχω μου ειπαν πως δεν ειναι θεμα γραμμης διοτι δεν βλεπουν καποια αποσυνδεση αλλα θεμα συνδεσμολογιας/καλωδιων και να δοκιμασω να τα αλλαξω, μικροτερα καλωδια, κτλπ. Περναει κατι αλλο απο το χερι μου να κανω ρε παιδια?Ισχυουν αυτα που λενε και θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος με την τωρα ταχυτητα η θα πρεπει να το ψαξω κι αλλο ?
leonidas_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αρχηγέ μου σου είπαμε τι πρέπει να γίνει. Ή έρχεται ένας τεχνικός στο σπίτι να μετρήσει έξω από το σπίτι στη χωνευτή ή στον κατανεμητή αν μένεις σε πολυκατοικία να δει αν συγχρονίζει κ εκεί το ίδιο. Ή αν μειώθηκαν οι αποσυγχρονισμοί αποδέχεσαι την κατάσταση ως έχει με αυτή την ταχύτητα. Ή αν θες να παίξεις σωστά αλλάζεις πάροχο, αφού η wind δε μπορεί κ δε θέλει να σου λύσει το προβλημά σου. Ή αλλάζεις πάροχο κ δεν κάνεις αίτηση φορητότητας, αλλά ζητάς νέο τηλεφωνικό αριθμό για να πάρεις κ νέο ζευγάρι χαλκού κ ενδεχομένως να παίξεις όπως πρέπει να παίξεις.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αφου περιμενα καποιες μερες η αλλαγη ηταν αυτη..... Σε κάποιες περιπτώσεις είδα μέχρι και ~7125kbps δεν βλέπω ιδαιετερη διαφορα μεχρι τωρα απλα λιγο καλυτερα απο οτι πριν,ετσι τους ξανα πηρα τηλέφωνο σημερα διοτι απο τοτε δεν υπηρχε και καποια ενημερωση, τι εγινε και τι εχουν κανει, παρα μονος μου που τσεκαρα την ταχυτητα και ειδα οτι υπαρχει μια μικρη ανοδος.Στο τηλεφωνο μου ειπαν πως ειχε περαστει για βλαβη που υπηρχε στο εξωτερικο καλωδιο του οτε το οποιο επιδιωρθωθικε και το προβλημα λυθηκε.Τους ζητησα μεγαλυτερη ταχυτητα και μου ειπαν πως για την αποσταση μου απο το αστικο κεντρο που ειναι 2,5χλμ τοσο ειναι το μεγιστο που μπορω να φτασω και δεν μπορουν να κανουν κατι παραπάνω. Ακομα και τωρα εχω δει την ταχυτητα να πεφτει και στα ~5228 το ανεφερα και μου ειπαν πως πρεπει να τηλεφωνησω εκεινη την στιγμη γιατι τωρα η ταχυτητα ηταν στα 7050 και δεν μπορουν να κανουν κατι. Επισης για καποιες αποσυνδεσεις που εχω μου ειπαν πως δεν ειναι θεμα γραμμης διοτι δεν βλεπουν καποια αποσυνδεση αλλα θεμα συνδεσμολογιας/καλωδιων και να δοκιμασω να τα αλλαξω, μικροτερα καλωδια, κτλπ. Περναει κατι αλλο απο το χερι μου να κανω ρε παιδια?Ισχυουν αυτα που λενε και θα πρεπει να ειμαι ικανοποιημενος με την τωρα ταχυτητα η θα πρεπει να το ψαξω κι αλλο ? ειναι λιγο καλυτερα απο πριν αλλα παλι παιζεις χαμηλα.οποτε οπως ειπαν πρεπει να γινει δοκιμη και σε κατανεμητη ή χωνευτη γιατι αλλιως δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.οχι δεν ειναι αυτο το μεγιστο που μπορεις να φτασεις αλλα οκ.αν επαιζες σταθερα ισως αν σου διναν 6 margin να κερδιζες λιγο παραπανω αλλα δυσκολο να στο βαλουν σε τετοια γραμμη.συν οτι αμα κανει αποσυνδεσεις μετα θα ειναι χειροτερα.απλα το να βαλεις μικροτερα καλωδια ή δεν ξερω τι δεν σημαινει οτι θα λυσει το προβλημα διοτι το προβλημα μπορει να ειναι σε καποιο καλωδιο μεχρι την χωνευτη /κατανεμητη οποτε εσυ να αλλαξεις τα παντα και να μην γινει τιποτα. αν θες τωρα βαλε το ρουτερ στο κεντρικο πριζακι με μικρο τηλεφωνικο καλωδιο και βγαλε τα παντα απο πανω και δες ποσο συγχρονιζεις.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο αλλιως σιγουρα χανεις και απο εκει. και το θεμα δεν ειναι αν θα το ψαξεις και αλλο αλλα γενικοτερα αν και ο παροχος μπορει και αν θελει να κανει κατι παραπανω και αμα ο οτε θα δεχτει κατι παραπανω. απλα θα πρεπε να ειχαν στειλει καποιον να εκανε δοκιμη στον κατανεμητη/χωνευτη για να δουν τι γινεται εκει.συνηθως απο εκει ξεκινας και μετα βαζεις βλαβη στον οτε. μπορει να ειναι κατι εκει περα απο το προβλημα που υπηρχε εξω.επισης αμα εισαι με το zte αλλαξε το.βρες κανα καλυτερο router.απλα προσεχε αυτες οι αποσυνδεσεις μην ειναι τιποτα απο to wifi και οχι απο το ιντερνετ.σου σβηνει καποιο λαμπακι οταν εχεις απσυνδεση?αυτο τσεκαρε?μηπως γινεται πχ αυτο οταν σηκωνεις κανα τηλεφωνο?εχεις voip ΄τηλεφωνια δηλαδη τα τηλεφωνα πανω απο το ρουτερ ή εχεις Tdm? Αρχηγέ μου σου είπαμε τι πρέπει να γίνει. Ή έρχεται ένας τεχνικός στο σπίτι να μετρήσει έξω από το σπίτι στη χωνευτή ή στον κατανεμητή αν μένεις σε πολυκατοικία να δει αν συγχρονίζει κ εκεί το ίδιο. Ή αν μειώθηκαν οι αποσυγχρονισμοί αποδέχεσαι την κατάσταση ως έχει με αυτή την ταχύτητα. Ή αν θες να παίξεις σωστά αλλάζεις πάροχο, αφού η wind δε μπορεί κ δε θέλει να σου λύσει το προβλημά σου. Ή αλλάζεις πάροχο κ δεν κάνεις αίτηση φορητότητας, αλλά ζητάς νέο τηλεφωνικό αριθμό για να πάρεις κ νέο ζευγάρι χαλκού κ ενδεχομένως να παίξεις όπως πρέπει να παίξεις. η νεα γραμμη ειναι μια λυση απλα το κακο ειναι οτι δεν ξερεις αν θα πετυχεις σε καλυτερη γραμμη ή οχι και β.οτι αντι για 30-35 ευρω ενεργοποιηση εχειι καμια 70 αρα.
leonidas_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 η νεα γραμμη ειναι μια λυση απλα το κακο ειναι οτι δεν ξερεις αν θα πετυχεις σε καλυτερη γραμμη ή οχι και β.οτι αντι για 30-35 ευρω ενεργοποιηση εχειι καμια 70 αρα. Βέβαια. Εκεί αποφασίζεις αν θα το ρισκάρεις. Μπορεί να σου τύχει κ ακόμα χειρότερο ζεύγος. Μία ακόμα λύση θα ήταν κ το VDSL από KV αν παίζει στην περιοχή σου. Εκεί θα είχες λύσει σίγουρα το προβλημά σου, εκτός κ αν το πρόβλημα είναι από το καφάο κ μετά. Τέλος πάντων όπως κ να έχει το support αυτό είναι απαράδεκτο. Οι μετρήσεις θα έπρεπε να ήταν το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχε γίνει. Άσε που δε μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν τον πελάτη για τις κινήσεις τους.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Βέβαια. Εκεί αποφασίζεις αν θα το ρισκάρεις. Μπορεί να σου τύχει κ ακόμα χειρότερο ζεύγος. Μία ακόμα λύση θα ήταν κ το VDSL από KV αν παίζει στην περιοχή σου. Εκεί θα είχες λύσει σίγουρα το προβλημά σου, εκτός κ αν το πρόβλημα είναι από το καφάο κ μετά. Τέλος πάντων όπως κ να έχει το support αυτό είναι απαράδεκτο. Οι μετρήσεις θα έπρεπε να ήταν το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχε γίνει. Άσε που δε μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν τον πελάτη για τις κινήσεις τους. ναι ειναι πραγματι ενα ρισκο αλλα οταν εχεις χαλια γραμμη συνηθως το παιρνεις το ρισκο.αλλιως το ψαχνεις με τον νεο παροχο με βλαβες αν εχεις το ιδιο θεμα.γιατι μπορει να ειναι 1002.αν τωρα ειναι απο τους τυχερους για vdsl εκει ναι ακομα και να ειναι μετα το καφαο εχει αρκετα μεγαλες πιθανοτητες αν το δωσει βλαβη να του δωσουν καλυτερο ζευγαρι.βεβαια το vdsl θελει λιγο διαφορετικη καλωδιωση σπιτι για να μην χασει σε ταχυτητα.πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε απο το splitter και οχι να ειναι παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρα.καλα ναι μου φαινεται παραξενο να το πηγαν βλαβη στον οτε και να μην πανε να τσεκαρουν στο σπιτι.το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να σκεφτηκαν οτι οκ αφου πεφτει το margin τοσο σε ακυρες στιγμες κατι ειναι απεξω παρα απο το σπιτι.ή μπορει να μετρησαν τιποτα παραξενο πανω στην γραμμη απο τα diagnostics του dslam και για αυτο να πηγε βλαβη απευθειας.anyway.συνηθως προτιμουν να στειλουν τεχνικο παρα να πληρωνουν βλαβες σε οτε.τωρα ο οτε κατι εφτιαξε για να παιζει καλυτερα ο φιλος μας και να μην εχει τοσα σκαμπανεβασματα αλλα μαλλον υπαρχει και καπου αλλου προβλημα .οποτε το βλεπω να ερχεται και η hol για ελεγχο
leonidas_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ναι ειναι πραγματι ενα ρισκο αλλα οταν εχεις χαλια γραμμη συνηθως το παιρνεις το ρισκο.αλλιως το ψαχνεις με τον νεο παροχο με βλαβες αν εχεις το ιδιο θεμα.γιατι μπορει να ειναι 1002.αν τωρα ειναι απο τους τυχερους για vdsl εκει ναι ακομα και να ειναι μετα το καφαο εχει αρκετα μεγαλες πιθανοτητες αν το δωσει βλαβη να του δωσουν καλυτερο ζευγαρι.βεβαια το vdsl θελει λιγο διαφορετικη καλωδιωση σπιτι για να μην χασει σε ταχυτητα.πρεπει ολα τα τηλεφωνα να ξεκινανε απο το splitter και οχι να ειναι παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρα.καλα ναι μου φαινεται παραξενο να το πηγαν βλαβη στον οτε και να μην πανε να τσεκαρουν στο σπιτι.το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να σκεφτηκαν οτι οκ αφου πεφτει το margin τοσο σε ακυρες στιγμες κατι ειναι απεξω παρα απο το σπιτι.ή μπορει να μετρησαν τιποτα παραξενο πανω στην γραμμη απο τα diagnostics του dslam και για αυτο να πηγε βλαβη απευθειας.anyway.συνηθως προτιμουν να στειλουν τεχνικο παρα να πληρωνουν βλαβες σε οτε.τωρα ο οτε κατι εφτιαξε για να παιζει καλυτερα ο φιλος μας και να μην εχει τοσα σκαμπανεβασματα αλλα μαλλον υπαρχει και καπου αλλου προβλημα .οποτε το βλεπω να ερχεται και η hol για ελεγχο Wind έχει ο φίλος μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το support της Wind γιατί κ σε ένα άλλο thread είχα δει κάποιος να έχει πρόβλημα κ να τον κλειδώσουν στα 2 για σταθερότητα επειδή επικοινώνησαν λέει με ΟΤΕ κ τους είπε ότι πρέπει να παίξει εκεί. Δεν ξέρω. @Kostakis7 αν δε σε δεδμεύει πλέον το συμβόλαιο σου με τη Wind, ψάξου για αλλού, αφού ακόμα κ αν δεν κάνεις αίτηση για νέο αριθμό κ κάνεις απλή φορητότητα, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημά σου μιας κ θα είσαι νέος πελάτης κ θα ασχοληθούν με τη γραμμή για να σου λύσουν το πρόβλημα.
Kostakis7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Από θέμα αποσυνδέσεων είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως και σταθερότητας της ταχύτητας τις τελευταίες μέρες, μιας και είναι σε ξεχωριστές τηλεφωνικές πρίζες δοκίμασα φίλτρο αντί για σπλίτερ στην πρίζα που είναι το τηλέφωνο και δεν ξέρω αν γι'αυτό είναι καλύτερα γενικώς.Απλά το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να ψαχτώ περισσότερο με την ταχύτητα ή αν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με αυτή.Διότι αν δικαιουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και μπορώ να τους πω κάτι για αυτό θα τους τηλεφωνήσω άλλη μια φορά και αν δεν βγάλω άκρη θα το κοιτάξω για άλλη εταιρία μήπως είμαι πιο τυχερός Επίσης θα το ψάξω να δοκιμάσω αν μπορέσω να κάνω μια μέτρηση από τον κατανεμητή αν και δεν έχω πολλές γνώσεις. Ένα screenshot του τώρα:
leonidas_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Από θέμα αποσυνδέσεων είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως και σταθερότητας της ταχύτητας τις τελευταίες μέρες, μιας και είναι σε ξεχωριστές τηλεφωνικές πρίζες δοκίμασα φίλτρο αντί για σπλίτερ στην πρίζα που είναι το τηλέφωνο και δεν ξέρω αν γι'αυτό είναι καλύτερα γενικώς.Απλά το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να ψαχτώ περισσότερο με την ταχύτητα ή αν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με αυτή.Διότι αν δικαιουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και μπορώ να τους πω κάτι για αυτό θα τους τηλεφωνήσω άλλη μια φορά και αν δεν βγάλω άκρη θα το κοιτάξω για άλλη εταιρία μήπως είμαι πιο τυχερός Επίσης θα το ψάξω να δοκιμάσω αν μπορέσω να κάνω μια μέτρηση από τον κατανεμητή αν και δεν έχω πολλές γνώσεις. Ένα screenshot του τώρα: Θα μπορούσες να κλειδώσεις κ γύρω στο 12 13, αλλά στο χαλαρό 10+ θα πρεπε να κλειδώνεις "κανονικά". Η απόφαση είναι δική σου. Αν κάνεις χοντρά download ή αν θες να εκμεταλλευτείς το max της γραμμής σου ότι σου είπαμε παραπάνω. Αν το έχεις για χαλαρή χρήση κ σερφάρισμα η ταχύτητα είναι πολύ ικανοποιητική. Παραπάνω από ικανοποιητική.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Wind έχει ο φίλος μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το support της Wind γιατί κ σε ένα άλλο thread είχα δει κάποιος να έχει πρόβλημα κ να τον κλειδώσουν στα 2 για σταθερότητα επειδή επικοινώνησαν λέει με ΟΤΕ κ τους είπε ότι πρέπει να παίξει εκεί. Δεν ξέρω. @Kostakis7 αν δε σε δεδμεύει πλέον το συμβόλαιο σου με τη Wind, ψάξου για αλλού, αφού ακόμα κ αν δεν κάνεις αίτηση για νέο αριθμό κ κάνεις απλή φορητότητα, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να λύσεις το πρόβλημά σου μιας κ θα είσαι νέος πελάτης κ θα ασχοληθούν με τη γραμμή για να σου λύσουν το πρόβλημα. sorry Ναι wind οι βλαβες ειναι μια παραξενη κατασταση.ο οτε πολλες φορες μπορει να μην δεχτει μια βλαβη αν σαν μετρηση βγαινουν τα αποτελεσματα εντος οριων .αν και ο παροχος μετα πληρωμης εχει δικαιωμα να ζητησει αλλο ζευγαρι και ας παιζει αυτο.τωρα ειναι φορες που ο οτε σου λεει οτι δεν υπαρχει αλλο ζευγαρι οποτε ανεβασε margin για να παιξεις πιο σταθερα.απο την αλλη πραγματι δεν χανει κατι να αλλαξει εταιρεια. απλα επειδη θα παρει παλι zte ας παρει και κανα αλλο ρουτερ μαζi, Από θέμα αποσυνδέσεων είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όπως και σταθερότητας της ταχύτητας τις τελευταίες μέρες, μιας και είναι σε ξεχωριστές τηλεφωνικές πρίζες δοκίμασα φίλτρο αντί για σπλίτερ στην πρίζα που είναι το τηλέφωνο και δεν ξέρω αν γι'αυτό είναι καλύτερα γενικώς.Απλά το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να ψαχτώ περισσότερο με την ταχύτητα ή αν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με αυτή.Διότι αν δικαιουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και μπορώ να τους πω κάτι για αυτό θα τους τηλεφωνήσω άλλη μια φορά και αν δεν βγάλω άκρη θα το κοιτάξω για άλλη εταιρία μήπως είμαι πιο τυχερός Επίσης θα το ψάξω να δοκιμάσω αν μπορέσω να κάνω μια μέτρηση από τον κατανεμητή αν και δεν έχω πολλές γνώσεις. το αν θα το ψαξεις εξαρτατε απο σενα.αν βρεις καποιον για δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη θα ηταν μια καλη λυση.αν εκει παιζεις το ιδιο οκ μπορεις να πεις τετοιο χαλκο εχω ετσι παιζω.αλλα αν χωνευτη/κατανεμητη παιζεις καλυτερα ειναι κριμα να φταιει κατι στον χωρο σου που μπορει ισως να φτιαχτει.δεν υπαρχει δικαιουσαι ακριβως.δεν υπαρχει εγγυημενο minimum υπαρχουν μετρησεις εντος και εκτος οριων με βαση αλλα χαρακτηριστικα και οχι την ταχυτητα.οποτε για μενα δοκιμη κατανεμητη και θα αλλαζα και μια εταιρεια μετα. Θα μπορούσες να κλειδώσεις κ γύρω στο 12 13, αλλά στο χαλαρό 10+ θα πρεπε να κλειδώνεις "κανονικά". Η απόφαση είναι δική σου. Αν κάνεις χοντρά download ή αν θες να εκμεταλλευτείς το max της γραμμής σου ότι σου είπαμε παραπάνω. Αν το έχεις για χαλαρή χρήση κ σερφάρισμα η ταχύτητα είναι πολύ ικανοποιητική. Παραπάνω από ικανοποιητική. απλα οπως ειπες ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ.δυστυχως τιποτα εγγυημενο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα