anamis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πρόσφατα αντικατέστησα το iPhone 4 με καινούργιο και παρατήρησα πως όταν βάζω τα ακουστικά, στο volume bar εμφανίζονται κίτρινα κ κόκκινα "κουτάκια" καθώς δυναμώνω σταδιακά την ένταση. Συνέπεια αυτού να έχω πιο χαμηλή ένταση στα ακουστικά μου. Είναι απενεργοποιημένο το EU volume limit. Έχετε ιδέα πως μπορεί να επανέλθει η υψηλή ένταση;
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πρόσφατα αντικατέστησα το iPhone 4 με καινούργιο και παρατήρησα πως όταν βάζω τα ακουστικά, στο volume bar εμφανίζονται κίτρινα κ κόκκινα "κουτάκια" καθώς δυναμώνω σταδιακά την ένταση. Τι κουτάκια είναι αυτά; Screenshot? Είναι jb?
anamis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τι κουτάκια είναι αυτά; Screenshot?Είναι jb? Δεν είναι jb. Ανέβασα ήδη screenshot
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κλείσε όλες τις εφαρμογές από multitasking και κάνε reset. Έχεις δοκιμάσει άλλα ακουστικά;
anamis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κλείσε όλες τις εφαρμογές από multitasking και κάνε reset. Έχεις δοκιμάσει άλλα ακουστικά; Reset δε δούλεψε, έκανα.Ακουστικά χρησιμοποιώ τα δικά του της Apple
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τσέκαρε αν τα accessibility settings είναι τα default. (Γενικά πες τι έχεις ήδη δοκιμάσει, θα βοηθήσει...)
basilis222 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχεις ενεργοποίησει κάτι σαν προστασία για το αυτί σου. Το θυμάμαι στο ios6. Δεν έχω ios7 να σου πω που θα πας. Αλλά με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις. Δόξα το θεό ελληνικά έχει η Apple.
anamis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχεις ενεργοποίησει κάτι σαν προστασία για το αυτί σου. Το θυμάμαι στο ios6. Δεν έχω ios7 να σου πω που θα πας. Αλλά με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις. Δόξα το θεό ελληνικά έχει η Apple. Προφανώς εννοείς κάποια ρύθμιση από το μενού προσβασιμότητα. Κ όμως δεν βρήκα κάτι σχετικό Τσέκαρε αν τα accessibility settings είναι τα default. (Γενικά πες τι έχεις ήδη δοκιμάσει, θα βοηθήσει...) Όλα στο default γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα