Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια! αντιμετωπιζω ειναι μικρο αλλα τρομερα εκνευριστικο προγραμμα στα windows..

ας πουμε οτι εχω ενοιξει ενα φακελο με αρχεια κ ρολλαρω προς τα κατω ξαφνικα αδρανει το παραθυρο και πρεπει να πατησω κλικ πανω στο φακελο για να συνεχισω.. αλλο παραδειγμα ας πουμε οτι εχω ανοιχτο facebook κ γραφω στην συνομιλια, ξαφνικα σταματαει να γραφει κ πρεπει παλι να πατησω κλικ στο παραθυρο για να συνεχισω.. αυτο γινεται να φανταστειτε καθε 30 δευτερολεπτα ισως κ πιο συχνα..

δοκιμασα σαρωση με malwarebytes kai avg μηπως αρπαξα κανα ιο αλλα τιποτα..

μεχρι κ επαναφορα συστηματος εκανα σε περιοδο που δεν υπηρχε αυτο το προβλημα αλλα παλι τα ιδια..

το λειτουργικο ειναι win7 64b ultimate

τι λετε να φταιει;;;; ευχαριστω....

Δημοσ.

Υποπτεύομαι πληθώρα plugins στον firefox που έρχονται σε conflict.

Απεγκατέστησέ τον και εγκατέστησέ τον ξανά, και να είσαι φιδωλός στο τι plugins φορτώνεις.

Δημοσ.

το ειχα δοκιμασει κ αυτο αλλα τπτ.. μαλλον εχει δικιο ο φιλος πιο πανω που ειπε για το tp-link...το εκανα διακοπη απο τα start services κ εδω κ καμια ωρα κ ολα κομπλε! απλα περιμενω λιγο ακομα να σιγουρευτω!

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί τρέχεις το tp link σαν υπηρεσία; Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο για να συνδεθείς στο Internet.

Κόψτο τελείως από την εκκίνηση να μην τρέχει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο εκανα εξ αρχης! αλλα τωρα το εσβησα εντελως..

Και πολύ καλά έκανες.

Αλλά, απ' ότι είδα στο screen-shot που ανέβασες, πρέπει να διαγράψεις κι' άλλα όπως το memclean.

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκανες.

Αλλά, απ' ότι είδα στο screen-shot που ανέβασες, πρέπει να διαγράψεις κι' άλλα όπως το memclean.

δεν μου εχει διημιουργησει ποτε προβλημα το mem clean.. εχεις ακουσει διαφορα;

Είδα το TP-Link στο desktop σου και απ' ό,τι φαίνεται το έχουν πάθει πολλοί που το χρησιμοποιούν.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/53278-63-window-working-randomly-unselect

σε ευχαριστω πολυ αυτο ηταν το προβλημα!! μα καλα πως το ηξερες;;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...