thanossnht Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γεια σας ξέρω ότι αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν αλλά όλες οι απαντήσεις που δόθηκαν στα προηγούμενα θέματα δεν μπόρεσαν να μου λύσουν αυτό που ζητάω γι΄αυτό και ανοίγω αυτό. Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον αν μπορούμε κλειδώνοντας ένα στικάκι ή εξωτερικό σκληρό δίσκο με το Bitlocker των windows 8.1 να τον συνδέσουμε στα win XP και βάζοντας τον κωδικό να το ξεκλειδώνουμε και έπειτα όχι μόνο να μπορούμε να βλέπουμε τα αρχεία μας και να μπορούμε να τα αντιγράψουμε στο pc που είμαστε συνδεδεμένοι αλλά και να κάνουμε επικόλληση αρχεία πάνω στο δίσκο που συνδέσαμε, γιατί εγώ από όσο το δοκίμασα δεν βλέπω να υπάρχει η δυνατότητα της επικόλλησης πάνω στο δίσκο στα win XP. Δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλειδώνει δίσκους με password χωρίς να κρυπτογραφεί τα αρχεία τους και να υπάρχει δυνατότητα όταν συνδεθεί ο δίσκος σε οποιοδήποτε pc με win XP, 7, 8 να του ζητάει απλά τον κωδικό χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει κάτι πριν και μόλις τον βάλει να έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες που είχε ο δίσκος όταν συνδεόταν χωρίς να είναι κλειδωμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα