Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Προσφατα,μετα απο μεγαλη ερευνα,κατεληξα στο lenovo Z710(windows 8/i7 4700mq 2,4(turbo boost 3,4)/nvidia geforce 745m/8 ram/17,3' full hd).Πραγματικα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος με το μηχανημα και θα το προτεινα με κλειστα ματια σε ολους οσους ενδιαφερονται για μια ακριβη αγορα.Τα μονα αρνητικα του ειναι το touchpad και η διαρκεια της μπαραριας του.Θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση.Το πηρα στα χερια μου πριν 2 εβδομαδες και ενω αρχικα δεν ειχα προβλημα με την ψυξη του τις τελευταιες δυο μερες παρατηρησα πως αρχισε να θερμαινεται περισσοτερο(δεν μιλαω για τρελες θερμοκρασιες,απλα για θερμοκρασιες μεγαλυτερες απ'οτι τις προηγουμενες μερες).Εχω κατεβασει και δυο προγραμματα που μετρανε την θερμοκρασια(cpuid hwmonitor,speedfan)και προσεξα πως μου βγαζει διαφορετικες θερμοκρασιες,με μικρη ομως αποκληση.Μπορειτε να μου απαντησετε γιατι μου ανεβασε θερμοκρασια και γιατι υπαρχει αποκληση στις θερμοκρασιες των δυο προγραμματων?Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εντάξει ζεσταίνει και ο καιρός οποτε θα ανέβουν και λιγο οι θερμοκρασίες και μην σου κανει τοσο εντύπωση , πες ομως για τι θερμοκρασίες μιλας τώρα και πριν

Δημοσ.

το speedfan εχει αρχισει να "παλιωνει"

κατεβασε και το hwinfo και κανε συγκριση,λογικα δεν θα συμφωνει με το speedfan(πιθανολογω το speedfan)θα σου δειχνει παραπανω θερμοκρασια.

Δημοσ.

Λοιπον εχοντας ανοιχτο το football manager 2014 και link live streaming ραδιοφωνου,συμφωνα με το cpuid hwmonitor

Lenovo Durian 7A1

THRM 50C

THM   50C

Intel Core i7 4700MQ

Core 0 46-49C

Core 1 45-47C

Core 2 45-47C

Core 3 42-44C

Package 47-50C

Nvidia Geforce 745m

TMPINO 42C

Δημοσ.

Nαι οντως οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι το νοιωθω πιο ζεστο οταν εχω τα χερια μου πανω στα πλαστικα του

Δημοσ.

μην σε απασχολει αυτο.Απλα σε εκεινο το σημειο λογικα ζεσταινεται παραπανω.Μην ξεχνας καλοκαιρι ερχεται,ειναι λογικο.

και στο λαπτοπ της υπογραφης,αριστερα απ το touchpad ειναι πιο ζεστο κ εμενα.

Να σε απασχολει οταν το βλεπεις και ανεβαινουν επικινδυνα οι θερμοκρασιες,το να ζεσταινεται το σασι ειναι απλα θεμα κατασκευης.

Δημοσ.

πιθανότατα φίλε μου νιώθεις τον σκληρό κάτω απο το touchpad. Λόγω καλοκαιριού η αύξηση της θερμοκρασίας κάνει μικρή αλλά αισθητή διαφορά. 

Δημοσ.

Αν ανέβει η θερμοκρασία μην αγχωθείς οπως σου ειπα και αναφέρθηκε και απο τα παιδιά ειναι φυσιολογικό με το καλοκαιράκι να ειναι προ των πυλών , αν θέλεις να το κρατήσεις οσο πιο δροσερό μπορεις παρε μια βάση με ανεμιστήρα

Δημοσ.

Όπως είπε και ο spank καλό είναι να πάρεις μια βάση με ανεμιστήρα γιατί το καλοκαίρι έρχεται και μπορεί να ζεσταίνεται παραπάνω. Περίπου 30-35 κοστίζει μια καλή βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...