ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γεια σας , σε Debian Testing μετά απο την εγκατάσταση του Ksnapshot έχει ψιλοδιαλυθεί το DE δείτε φώτο παρακάτω: στη πρώτη εικόνα παρατηρείστε οτί υπαρχει κάτω οριζόντια σαν ένα θολό panel το οποίο υπάρχει και φένεται ότι και να ανοίξω (καλύπτει τα παντα) , επίσης στη δεύτερη εικόνα δείτε τι γίνεται όταν ανοίγω το eclipse(και οτιδήποτε άλλο) σαν να σχηματίζεται ένα ακόμα ημιδιάφανο πλαίσιο. Ξέρετε τι παίζει να φταίει? μπορεί το Ksnapshot να έκανε τπτ purge όταν το έβαζα και να μην κατάλαβα και να πάτησα Yes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αν κλεισεις το compositing σου κανει τα ιδια? Μηπως εισαι με κανενα περιεργο driver, πχ nouveau? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ωπ , αν κλείσω το copmositing (δεν το είχα δοκιμασει) δουλεύει σωστά! , όχι δεν είμαι με κανέναν "περίεργο" driver ..αλλά για να δουλέψει και με ανοιχτό compositing τι κάνουμε? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με ποιον driver εισια? Καπου μεσα στις ρυθμισεις του kde εχει επιλογη για το πως θα γινεται το rendering. Αλλαξε τες και δες πως παει (εκει που λεει Qt Graphics System) http://userbase.kde.org/Desktop_Effects_Performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 και εμένα μου τα έβγαζε αυτά μέχρι που έβαλα στις επιλογές opengl3 και raster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 με τον proprietary είμαι , λίγο με τις ρυθμίσεις που "'έπαιξα" στο μόνο που δεν τρώει το σκάλωμα είναι σε XRender και raster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 το xrender δεν είναι hardware accelerated έχεις εγκαταστήσει όλα τα πακέτα για την nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι ρε συ, το θέμα είναι ότα όλα δούλευαν καλά (openGl3.1 και raster το είχα) μέχρι που μετά την εγκατάσταση του Ksnapshot διαλύθηκε το πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Επειδή τώρα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τη λύση του προβλήματος, λέτε να ξαναδοκιμάσω να βάλω πάλι όλα τα πακέτα για την nvidia? btw είμαι με bublebee, μηπως θα χρειαστεί να ξανα επαναλάβω τη διαδικασία για την εγκατάσταση του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα με την τελευταία έκδοση του kde και το kubuntu μου εμφάνιζε έτσι ένα πάνελ διάφανο στο άσχετο. Το είχα γράψει και στο kde https://forum.kde.org/viewtopic.php?f=66&t=120764 από τι είχα βρει το θέμα το έκανα το notfiication. Για δοκίμασε να το αφαιρέσεις τελείως μήπως και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα