bmv Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Λοιπόν είχα κάνει τον cpu μου oc και σήμερα τον γύρισα σε default ρυθμίσεις. Μετά από αυτό ο κέρσορας του ποντικιού σταμάτησε να κινείται. Τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά. Έχω το steelseries sensei. Ένα άλλο ποντίκι που έχω δουλεύει κανονικά. Σύμπτωση και απλά χάλασε το mouse ή μπορεί να είναι κάτι άλλο? Το ποντίκι δούλευε μια χαρά και μόλις έκανα save settings και restart από bios εμφάνισε το πρόβλημα...Καμιά ιδέα μέχρι να το δοκιμάσω σε άλλο pc το βραδάκι?
kataramenos32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε άλλες θύρες δοκίμασε να ξαναπεράσεις drivers
bmv Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τα έχω κάνει αυτά δεν είδα καμιά διαφορά. Έπρεπε να δουλεύει το ποντίκι και χωρίς drivers.. Μάλλον για εγγύηση με βλέπω..
Haris San Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τα έχω κάνει αυτά δεν είδα καμιά διαφορά. Έπρεπε να δουλεύει το ποντίκι και χωρίς drivers.. Μάλλον για εγγύηση με βλέπω.. Για δοκιμασε το σε αλλο pc
bmv Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μόλις δοκίμασα το ίδιο πρόβλημα... 70 ευρώ mouse ούτε 3 μήνες δεν έβγαλε...
Haris San Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μόλις δοκίμασα το ίδιο πρόβλημα... 70 ευρώ mouse ούτε 3 μήνες δεν έβγαλε... Και μετα μου λενε για τα razer :3 Δοκιμασε το σε αλλο 1 pc (πχ φιλου σου) και βαλε και τους drivers ομως! Αν δεν παιζει παλι, δωστο πισω..
bmv Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα σε 2 pc... Δουλεύουν τα φωτάκια και τα κουμπιά αλλά ο κέρσορας δεν θέλει να κουνηθεί Είμαι και από Πάτρα άντε να το στείλω Αθήνα να το κοιτάξουν και όποτε... Μπέρδεμα To keyboard πάντως (blackwidow) μια χαρά μου έχει βγει ας ακούω μόνο αρνητικά για τα razer. Είδαμε και τα steelseries:) 50-50 είναι τι κομμάτι θα πάρεις τελικά.. Όλα made in china.
Haris San Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα σε 2 pc... Δουλεύουν τα φωτάκια και τα κουμπιά αλλά ο κέρσορας δεν θέλει να κουνηθεί Είμαι και από Πάτρα άντε να το στείλω Αθήνα να το κοιτάξουν και όποτε... Μπέρδεμα E δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και αλλιως...
kataramenos32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς σε όλες τις εταιρίες μπορεί να τύχουν προβληματικά προϊόντα. Το θέμα είναι η σωστή υποστήριξη μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα